Skocz do zawartości

Inicjatywa "Mieszkańcy dla Ińska"

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Dodane obrazy

W dniu 26.04.2016 o 19:17, Gość napisał:

niewiedzialem że w Ińsku nie obowiązuje zakaz spożywania alkoholu ale dzięki spacerowi pijanego Michała K. już wiem ze można pic browca w całym miescie :) wkoncu władza daje przykład :)

Rozwiń  

Zastępca Burmistrza daje w czajnik w środku tygodnia. Niebywałe.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 26.04.2016 o 19:34, Gość napisał:

nie chodzi mi o jego picie niech sobie pije jego zdrowie tylko o fakt ze ja za piwo otwarte dostalem mandat a ten sobie paradowal przez cale miasto i nic ladny przyklad daje mieszkancom 

Rozwiń  

Wydaje zakazy które sam łamie. Ot taki paradoks młodych buraków w garniturach. Następnym razem zrób zdjęcie i puść w obieg bo tylko tak można tych tępaków poskromić.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 26.04.2016 o 19:42, Gość napisał:

co was obchodzi życie prywatne smoły, liwaka, działoszewskiej, racina, kupczynskiego, szafrana czy mazurka zajmijcie sie sobą

Rozwiń  

To osoby publiczne i zaufania publicznego i zawsze będziecie na widelcu. Jak chcesz rządzić to zachowuj standardy przyzwoitości.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 26.04.2016 o 19:17, Gość napisał:

niewiedzialem że w Ińsku nie obowiązuje zakaz spożywania alkoholu ale dzięki spacerowi pijanego Michała K. już wiem ze można pic browca w całym miescie :) wkoncu władza daje przykład :)

Rozwiń  

Faktycznie to prawda nawalony w trzy d*** ale teraz ma za co pić a nie na krzywy ryj zawsze u Pana Edka sepił

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 26.04.2016 o 20:36, Gość napisał:

zeby wygrali wybory za 2 lata to beda mieli bardzo ciezko, żwirownia na tapecie, inwestycji brak, kasa pusta czarno to widze

Rozwiń  

Widziały gały co brały. Do kogo te żale.Racin był taki zły a co oni zrobili z Ińskiem przez dwa lata? Kredyt konsolidacyjny ponad 2mln ciekawe kto to przeżyje!

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...