Gość Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Godzinę temu, Gość napisał: Wszystko ladnie i pieknie, ale po cholerę mu zwirownia? Po to żeby nie musiał jeździć do pracy do marianowa tylko miał robotę na miejscu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smoła nie narzekaj Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 ja jeżdżę do pracy do Szczecina i nie narzekam, a smoła jak chce mieć robotę na miejscu to niech składa długopisy w domu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 no co ty prezes nie chce już jeździć on chce robotę na miejscu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 54 minut temu, smoła nie narzekaj napisał: ja jeżdżę do pracy do Szczecina i nie narzekam, a smoła jak chce mieć robotę na miejscu to niech składa długopisy w domu Smoła umarlemu z ucha by wypił jak by tylko coś dla siebie zyskał Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 niewiedzialem że w Ińsku nie obowiązuje zakaz spożywania alkoholu ale dzięki spacerowi pijanego Michała K. już wiem ze można pic browca w całym miescie :) wkoncu władza daje przykład :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tik tak Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 1 minutę temu, Gość napisał: niewiedzialem że w Ińsku nie obowiązuje zakaz spożywania alkoholu ale dzięki spacerowi pijanego Michała K. już wiem ze można pic browca w całym miescie :) wkoncu władza daje przykład :) Zastępca Burmistrza daje w czajnik w środku tygodnia. Niebywałe. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Po godzinach...kogo to? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 nie chodzi mi o jego picie niech sobie pije jego zdrowie tylko o fakt ze ja za piwo otwarte dostalem mandat a ten sobie paradowal przez cale miasto i nic ladny przyklad daje mieszkancom Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
! Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 3 minuty temu, Gość napisał: nie chodzi mi o jego picie niech sobie pije jego zdrowie tylko o fakt ze ja za piwo otwarte dostalem mandat a ten sobie paradowal przez cale miasto i nic ladny przyklad daje mieszkancom Wydaje zakazy które sam łamie. Ot taki paradoks młodych buraków w garniturach. Następnym razem zrób zdjęcie i puść w obieg bo tylko tak można tych tępaków poskromić. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 co was obchodzi życie prywatne smoły, liwaka, działoszewskiej, racina, kupczynskiego, szafrana czy mazurka zajmijcie sie sobą Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 4 minuty temu, Gość napisał: co was obchodzi życie prywatne smoły, liwaka, działoszewskiej, racina, kupczynskiego, szafrana czy mazurka zajmijcie sie sobą To osoby publiczne i zaufania publicznego i zawsze będziecie na widelcu. Jak chcesz rządzić to zachowuj standardy przyzwoitości. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 24 minut temu, Gość napisał: co was obchodzi życie prywatne smoły, liwaka, działoszewskiej, racina, kupczynskiego, szafrana czy mazurka zajmijcie sie sobą mnie nie obchodzi co robią prywatnie tylko jak powstrzymają żwirownie baranie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 2 godziny temu, smoła nie narzekaj napisał: ja jeżdżę do pracy do Szczecina i nie narzekam, a smoła jak chce mieć robotę na miejscu to niech składa długopisy w domu Smoła umarlemu z ucha by wypił jak by tylko coś dla siebie zyskał Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 55 minut temu, Gość napisał: niewiedzialem że w Ińsku nie obowiązuje zakaz spożywania alkoholu ale dzięki spacerowi pijanego Michała K. już wiem ze można pic browca w całym miescie :) wkoncu władza daje przykład :) Faktycznie to prawda nawalony w trzy d*** ale teraz ma za co pić a nie na krzywy ryj zawsze u Pana Edka sepił Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 a co mnie smoła następny baranie nie powtarzaj się Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 4 minuty temu, Gość napisał: Faktycznie to prawda nawalony w trzy d*** ale teraz ma za co pić a nie na krzywy ryj zawsze u Pana Edka sepił Wstyd i hańba dla władz które zmieniają nasze oblicze na dno moralne. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 12 minut temu, Gość napisał: mnie nie obchodzi co robią prywatnie tylko jak powstrzymają żwirownie baranie smoła ci raczej żwirków nie przegoni Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 zapytaj go prosto w oczy a nie cwaniakujesz na forum Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 7 minut temu, Gość napisał: Wstyd i hańba dla władz które zmieniają nasze oblicze na dno moralne. Nie ma czym się przejmować za dwa lata wybory zostanie bez pracy będzie dalej chlal na krzywy ryj i łatka od Deca wyprowadzał Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 10 minut temu, Gość napisał: Wstyd i hańba dla władz które zmieniają nasze oblicze na dno moralne. Prawda - za dwa lata na szczaw. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 zeby wygrali wybory za 2 lata to beda mieli bardzo ciezko, żwirownia na tapecie, inwestycji brak, kasa pusta czarno to widze Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 może wystartuje w końcu ktoś obcy nie z Ińska Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 3 minuty temu, Gość napisał: zeby wygrali wybory za 2 lata to beda mieli bardzo ciezko, żwirownia na tapecie, inwestycji brak, kasa pusta czarno to widze Widziały gały co brały. Do kogo te żale.Racin był taki zły a co oni zrobili z Ińskiem przez dwa lata? Kredyt konsolidacyjny ponad 2mln ciekawe kto to przeżyje! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 e tam konsolidacje robi wiele gmin to nic nowego i nic strasznego Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 molo rozebrali i plaża goła ciekawe kiedy zrobią nowe te gamonie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi