Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Ja jestem tym zniesmaczony, był u mnie i prosił żebym na pewno nie głosował na racina, a teraz co? Co ten chłop wyrabia? Z czym on się na głowy pomieniał? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Durny to ty jesteś. Jak byś nawet poczytał ulotkę Liwaka, to wiedziałbyś, że jest bardziej wykształcony niż twoi wiejscy filozofowie ze śmieszną pgr-owską przeszłością!Chcesz to ja ci nadrukuję takich ulotek, że będziesz "robił" za świętego tureckiego ! A z tym wykształceniem to nie przesadzaj ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Ja jestem tym zniesmaczony, był u mnie i prosił żebym na pewno nie głosował na racina, a teraz co? Co ten chłop wyrabia? Z czym on się na głowy pomieniał?W pierwszej turze prosił o głosy dla siebie. Teraz wszystkie ręce na pokład aby oszołomów uwolnić od realizacji tych wyborczych konfabulacji, które zaserwowali łatwowiernym ludkom !!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Ja mówię będzie tak, w drugiej turze zawiąże się żwirowa koalicja Racin, bodzio i wieża, oni są za otwarciem żwirowni i będą chcieli wautować Liwaka, który otwarcie mówi, że jest przeciw! Ja wam to mówię! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ROLNIK Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Żwirownia jest kartą przetargową w tych wyborach! A tutaj chodzi o dobro mieszkańców!! CHCEMY ZMIAN!! ZMIAN NA LEPSZE CZY Z ŻWIROWNIĄ CZY BEZ! A TE TEMPAKI TEGO NIE ROZUMIEJĄ!! IM CHODZI O WŁASNY BIZNES, NIE O NASZE DOBRO!! MI WISI CZY BĘDZIE TA ŻWIROWNIA CZY NIE! MAM TO GŁEBOKO W d****!! CHCE ŻEBY IŃSKO TENTNIŁO ŻYCIEM JAK KIEDYŚ, ŻE PÓJDĘ NA DOŻYNKI I BĘDE SIĘ BAWIŁ ZE ZNAJOMYMI W WSPÓLNYM GRONIE, ŻE GŁUPIE DOŻYNKI BĘDĄ DLA NAS ROLNIKÓW I INNYCH LUDZI A NIE DLA WYBRAŃCÓW BURMISTRZA!!! TO MNIE KUR... BOLI!! ŻE W TEJ GMINIE LICZĄ SIĘ NIE WOLNI LUDZI, LECZ LUDZIE BURMISTRZA LUB JEMU PRZYCHLNI!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Żwirownia jest kartą przetargową w tych wyborach! A tutaj chodzi o dobro mieszkańców!! CHCEMY ZMIAN!! ZMIAN NA LEPSZE CZY Z ŻWIROWNIĄ CZY BEZ! A TE TEMPAKI TEGO NIE ROZUMIEJĄ!! IM CHODZI O WŁASNY BIZNES, NIE O NASZE DOBRO!! MI WISI CZY BĘDZIE TA ŻWIROWNIA CZY NIE! MAM TO GŁEBOKO W d****!! CHCE ŻEBY IŃSKO TENTNIŁO ŻYCIEM JAK KIEDYŚ, ŻE PÓJDĘ NA DOŻYNKI I BĘDE SIĘ BAWIŁ ZE ZNAJOMYMI W WSPÓLNYM GRONIE, ŻE GŁUPIE DOŻYNKI BĘDĄ DLA NAS ROLNIKÓW I INNYCH LUDZI A NIE DLA WYBRAŃCÓW BURMISTRZA!!! TO MNIE KUR... BOLI!! ŻE W TEJ GMINIE LICZĄ SIĘ NIE WOLNI LUDZI, LECZ LUDZIE BURMISTRZA LUB JEMU PRZYCHLNI!!Nawet nie wiesz jakie piszesz głupoty. Ze żwirownią czy bez? bo ty chcesz dożynek???? Tacy ułomy oddali głos wieżę i jacka. Jeszcze się okaże z kim wy w koalicję wejdziecie. Już ci powiem na pewno nie z bogdanem tylko z wieżą. Jacek dogada się z wieżą i jej radnymi. Może nawet stanowisko otrzyma więc nie marudź . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Jakim cudem sie dogadają jak wieża jest za a jacek przeciw? ja mówię że będzie żwirowa trójca jak w banku, już grzesiak o to zadbał. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Nawet nie wiesz jakie piszesz głupoty. Ze żwirownią czy bez? bo ty chcesz dożynek???? Tacy ułomy oddali głos wieżę i jacka. Jeszcze się okaże z kim wy w koalicję wejdziecie. Już ci powiem na pewno nie z bogdanem tylko z wieżą. Jacek dogada się z wieżą i jej radnymi. Może nawet stanowisko otrzyma więc nie marudź .Ty do podstawówki chodził co? proste dodawanie potrafisz zrobić? Wieża z jackiem to raptem 7 głosów czyli mniejszość w radzie, to najpierw naucz się dodawać a później pisz te swoje głupoty Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ROLNIK Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 PODAŁEM PRZYKŁAD DOŻYNEK! CHODZI MI O POMINIECIE TYCH LUDZI KTÓRZY SA WAŻNIEJSI W PEWNYCH OKOLICZNOSCIACH KTORYCH BURMISTRZ NIE POTRAFI WYRÓŻNIC PRZYKŁAD: PATRZ SZYMCZYK (KONSERWATOR I BYWALEC OFICIALNYCH PRZYJEC GMINNYCH) ROLNIK? I NIECH SIE DOGADA SZCZERZE? MAM TO W d****. NIECH WYGRA LIWAK MOZE NIE ZMARNUJE 4 LAT. MOZE, A MOZE I ZMARNUJE ALE MAM DOSC BURMISTRZA BO CHCE BURMISTRZ LUDZI, A NIE SWOICH CZŁONKOW! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Ty do podstawówki chodził co? proste dodawanie potrafisz zrobić? Wieża z jackiem to raptem 7 głosów czyli mniejszość w radzie, to najpierw naucz się dodawać a później pisz te swoje głupotyA Racin z atamanem to 8 i pozamiatane. Wszystko wróciło do stanu przed "wielkim wybuchem" !!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 A Racin z atamanem to 8 i pozamiatane. Wszystko wróciło do stanu przed "wielkim wybuchem" !!!!!!!!!!!!!!!!!Potwierdzasz koalicję racin/ataman? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Potwierdzasz koalicję racin/ataman?Potwierdź najpierw koalicję wieża/liwak. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Potwierdź najpierw koalicję wieża/liwak.W taka koalicje ja nie wierzę, ale skoro bogdan był z samego rana u burka to mi wytłumacz o co chodzi jak nie o powrót syna marnotrawnego? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 A koalicja racin/ataman/wieża to co ? Wszystkie ręce na pokład przeciw oszołomom i za ten ich paszkwil w gazecie !!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 A koalicja racin/ataman/wieża to co ?Wszystkie ręce na pokład przeciw oszołomom i za ten ich paszkwil w gazecie !!!Kto gównem wojuje ten od miecza ginie p.liwak !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 A koalicja racin/ataman/wieża to co ?Wszystkie ręce na pokład przeciw oszołomom i za ten ich paszkwil w gazecie !!!To ataman tak sobie fruwa z jednej koalicji do drugiej? Niezły z niego ptaszek. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zwykły pijaczek za Decay Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 A Liwak czym sie reprezentuje ? W szkole wyzywał uczniów ,co z tego ,że wykształcony jak jest przepity i przećpany ! Kandydat na burmistrza hehe, Zdjęcia na P.Racinowskiego to jego sprawka . Dobry przykład na burmistrza ,takimi metodami to sami się zastanówcie . Kogo chcecie .... Chcecie burmistrza buraka głosujcie na Liwaka !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wokół sami kryminaliści Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 A Liwak czym sie reprezentuje ? W szkole wyzywał uczniów ,co z tego ,że wykształcony jak jest przepity i przećpany ! Kandydat na burmistrza hehe, Zdjęcia na P.Racinowskiego to jego sprawka . Dobry przykład na burmistrza ,takimi metodami to sami się zastanówcie . Kogo chcecie .... Chcecie burmistrza buraka głosujcie na Liwaka !!Akurat burakiem to jest ten twój P.Racinowski i przekonał się o tym każdy kto miał okazję załatwiać z nim osobiście jakąś sprawę. Gorszego idioty u władzy nigdy tutaj nie było. No i nie przypisuj całej radosnej twórczości użytkowników tego forum Liwakowi bo z tym to akurat nie ma on nic wspólnego. Tak gwoli przypomnienia skoro już o tym wspomniałeś.. tym panom już dziękujemy.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 I teraz mamy czarno na białym, z którego komitetu wychodzą tak pięknie zmontowane zdjęcia! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Admin Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 I teraz mamy czarno na białym, z którego komitetu wychodzą tak pięknie zmontowane zdjęcia!Tak jest mamy oto dowód pięknie ! :) Bo jak się chodzi Tylko prosi o darmo a nic za robote to sie ma skutki takiego traktowania ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 A dokładniej wiemy P.Góral ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Tak jest mamy oto dowód pięknie ! :) Bo jak się chodzi Tylko prosi o darmo a nic za robote to sie ma skutki takiego traktowania !Hehehehe teraz wszystko wychodzi ! :) Pan Jacek Liwak i jego banda pijaków z zaa Deca hehheh Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Hehehehe teraz wszystko wychodzi ! :) Pan Jacek Liwak i jego banda pijaków z zaa Deca hehhehJacku masz przechlapane. Nie wprowadziłeś tylu radnych żeby się tak tu wymądrzać. wiem co ci chodzi po głowie że wyszarpniesz krysię, kogoś od bogdana i kogoś od racina i będziesz miał większość. ale po tym co tu wypisujecie nie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Co racja to racja Liwak to stary pijak on i ten jego zasrany przydupas Michał :P ciągle z pod deca pijani jak świnie wychodzą jeden drugiego prowadzi! taki burmistrz stary pijus i nic wiecej ! Kandydat to on jest ale do koła alkocholików z ińska ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
zzz Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Ojej ale sie narobiło, jedne tura przegrana i już się zaczyna wrzucanie obelg na nowego faworyta... widać ludzie od racina opanowali forum... Nieźle pojebanie jesteście... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi