Skocz do zawartości

Wybory samorządowe 16.11.2014 r.

MichałK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Czy nie wystarczyłoby pogratulowanie nowemu Burmistrzowi?

Nie. Nie tutaj. Tu podłość i chamstwo musi być na prowadzeniu.

Gratuluję nowej władzy- przede wszystkim wspaniałych, inteligentnych wyborców.

W końcu ...sama się nie wybrała.

BUHAHAHAH :)

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda jest taka, ludzie mieli dość kłamstw, oszustw i niewiedzy!! dlatego Jacek wygrał... A Andrzej na krytykę, nie umiał się bronić, a jak się bronił to wyzwiskami. Nie miał szacunku dla wyborcy, to wyborca nie ma szacunku dla nie go! Proste! W końcu wielka klika padła na pysk, jak komuna! Mam nadzieje że Liwak nie będzie taki sam, bo wywieziemy go za na taczkach za 4 lata! Narazie, niech sprząta... od szkoły! bo tam najwiekszy burdel jest teraz!

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda jest taka, ludzie mieli dość kłamstw, oszustw i niewiedzy!! dlatego Jacek wygrał... A Andrzej na krytykę, nie umiał się bronić, a jak się bronił to wyzwiskami. Nie miał szacunku dla wyborcy, to wyborca nie ma szacunku dla nie go! Proste! W końcu wielka klika padła na pysk, jak komuna! Mam nadzieje że Liwak nie będzie taki sam, bo wywieziemy go za na taczkach za 4 lata! Narazie, niech sprząta... od szkoły! bo tam najwiekszy burdel jest teraz!

Odnośnik do odpowiedzi

No to teraz nasz SHREK będzie sobie mógł siedzieć w tej swojej samotni na zamkowej... Andrzej oddaj szampana, Tobie już nie będzie potrzebny... I jutro od rana chcę zobaczyć jak zrywasz te paskudne plakaty z lamp i płotów bo patrzeć na tą mordę nie mogę, ledwo ci się uszy zmieściły na plakacie...

Odnośnik do odpowiedzi
POŻYJEMY ZOBACZYMY

A melanż trwa lala. Goodbye Endriu!

Z tym melanżowaniem uważajcie bo jutro trzeba do pracy. Pracując dla ludu trza pamiętać, że 'jak

widzą tak i piszą'.Myślę jednak, że zwyciezcy wzięli pod uwagę, że teraz zwyczajnie 'należą' do

do swoich wyborców zarówno duszą jak i ciałem.

... teraz nie będą musieli mieć niczego dość. Zapanuje szczerość, wszechobecna wiedza i absolutne przeczyszczenie.

Klika może i padła ...ale po niej zawsze nastaną następne. Mam jednak nadzieję, że my- którzy przejeliśmy za to wszystko odpowiedzialność- spać będziemy spokojnie. Wszak wyspać się dobrze to podstawa.

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję wysłać jakiegoś człowieka do gminy bo paluch z racinen przez noc wyniesie wszystko tak jak zrobił gdy wygrała działoszewska. Nawet logo gminy wykasowali. Dokumenty zniknęły. Jacek zamiast sie upijać ze zwycięstwa szybko powinien przy gminie postawić obserwatora. To nie żart!!!

Odnośnik do odpowiedzi

kocham cie demokracjo!! Andrzej nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka!! Tak jak namawiałeś ludzi żeby nie poszli na referendum tak dziś poszli do urn i ci pokazali demokrację!!

www.facebook.com/pages/Portal-Ińsko/263447830416131?fref=tsKochani! 30-go listopada 2014 roku skończyła się komuna w Ińsku za co Wam wszystkim bardzo serdecznie dziękujemy!

Jacek Liwak

Michał Kupczyński

Włodzimierz Szafran

Odnośnik do odpowiedzi

Pan ex burmistrz, ex zastępca i ex dyro proszeni są o przygotowanie dowodu osobistego, ostatniego świadectwa pracy, uprawneń itd. PUP w Stargardzie przyjmuje od 6.45 do 15.00. Od Pon iedziałku do Piatku. Kosztów dojazdu nie refunduja. Możliwość rejestracji przez internet.

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję wysłać jakiegoś człowieka do gminy bo paluch z racinen przez noc wyniesie wszystko tak jak zrobił gdy wygrała działoszewska. Nawet logo gminy wykasowali. Dokumenty zniknęły. Jacek zamiast sie upijać ze zwycięstwa szybko powinien przy gminie postawić obserwatora. To nie żart!!!

Bardzo rozsądny postulat oparty na faktach.Sądzę ,że należy także zrobić tzw rozliczenie finansowe gminy na dzień 30.11.2014r,oczywiście na spokojnie i podać do publicznej wiadomości. Może teraz ludzie uwierzą ,że stan gminy nie jest taki dobry jak przedstawiali je ludzie IFS-u i pozostałych ,dogadujących się koterii. Tylko gra w otwarte karty może p.Liwakowi pokonać tych oszustów.

Odnośnik do odpowiedzi

http://szafran-admin.ogicom.pl/index.php?option=com_k2&view=item&id=353:w-i%C5%84sku-komuna-si%C4%99-sko%C5%84czy%C5%82a&Itemid=468

Pierwszy poważny projekt uchwały nowej kadencji RM w ińsku :

przychylając się do wniosku Pana Michała Kupczyńskiego z roku 2010

wnosimy o ustalenie wysokości pensji Burmistrza Ińska w kadencji 2014-2018 w kwocie - 4.000,00 zł (słownie;cztery tysiące złotych).

Który z komitetów zasiadających w nowej Radzie złoży taki wniosek ?

Odnośnik do odpowiedzi
  • Neko zablokował ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...