Do niestety Napisano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 27 minut temu, niestety napisał: A ja ci mówię że kłamiesz i brniesz w te głupoty. No dalej Banasiewicz obiecałeś to teraz masz dogodną sytuację. Idealny czas. Nie mów mi tłumoku co mam myśleć.I jak oceniać rolę piesków kończącej się kadencji. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alka Napisano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 11 minut temu, Do niestety napisał: Nie mów mi tłumoku co mam myśleć.I jak oceniać rolę piesków kończącej się kadencji. Banan co zrobiłeś z lodówką i żarciem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deska Napisano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 5 minut temu, alka napisał: Kujawski ty tłuku ty idz tory lizać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestety Napisano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 19 minut temu, Do niestety napisał: Nie mów mi tłumoku co mam myśleć.I jak oceniać rolę piesków kończącej się kadencji. Zrozumiałeś wpis? Czytaj ze zrozumieniem. Liwak w szkole polskiego uczył? To widać! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gienka Napisano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia A ten ze storkowa TO CICHA WODA ,A WIOCHMEN jakich mało Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
widz Napisano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia Co tak z ciszasz prawa reka burka sesje Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oglądam Napisano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia Jaja są na tej sesji wyciszają zpieprzaja ,nie widomo o co chodzi ,boją sie Pana ZAFRANA I MAZURKA . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRS Napisano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia Ewa da sobie radę. W końcu zmiana. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogut Napisano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia Hura wielki czas na zmiane ,wy ruchali ludzie ty cymbałów dwuch z gminy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur Napisano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 7 minut temu, kogut napisał: Hura wielki czas na zmiane ,wy ruchali ludzie ty cymbałów dwuch z gminy Kogut żebyś jeszcze nie płakał za nimi, ciągle ta twoja madam chodzi z bratem, do tego dwóch Asów Włodek i Zbychu. Ps nie pisz jak pijesz, dwuch piszę się dwóch. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beben Napisano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 5 minut temu, Artur napisał: Kogut żebyś jeszcze nie płakał za nimi, ciągle ta twoja madam chodzi z bratem, do tego dwóch Asów Włodek i Zbychu. Ps nie pisz jak pijesz, dwuch piszę się dwóch. Ty cymbale przeciez jej brat ma byc zastepca burmistrza Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia Teraz, Beben napisał: Ty cymbale przeciez jej brat ma byc zastepca burmistrza Cymbał to cie zrobił Pało j***** Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mieszkaniec Napisano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 7 minut temu, Beben napisał: Ty cymbale przeciez jej brat ma byc zastepca burmistrza To by był strzał w stopę na samym początku burmistrzowania Szkołut. Rodzina jest w domu, a nie w szkole, OPS i Urzędzie Gminy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beben Napisano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 31 minut temu, Paweł napisał: Cymbał to cie zrobił Pało j***** MICHAL byles, jestes i bedziesz cymbalem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gluchy Napisano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 37 minut temu, mieszkaniec napisał: To by był strzał w stopę na samym początku burmistrzowania Szkołut. Rodzina jest w domu, a nie w szkole, OPS i Urzędzie Gminy. Zastepca ma byc Wlodek tak zwany GORNIK SLASKI Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
`ślepy Napisano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 10 minut temu, Gluchy napisał: Zastepca ma byc Wlodek tak zwany GORNIK SLASKI Nadaje się, dla mnie może być Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuniu Napisano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia Liwakowe do szkoly Kupczykowe będzie na mojej . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kredka Napisano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia Brawo Ewcia. Pokazałaś tym oszołomom gdzie ich. Miejsce Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyborca. Napisano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia Co z tego że Ewa wygrała jak Jaca i micha mają 11radnych. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cooo Napisano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia Jakich 11. Burek cię matmy uczył Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek Napisano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 16 minut temu, Gluchy napisał: Zastepca ma byc Wlodek tak zwany GORNIK SLASKI Wybór daleki od ideału, ale na pewno lepszy od Kupczyńskiego, który z tej pozycji zrobił sobie folwark. Szafran przynajmniej wkładał duży wysiłek osobisty w to żeby w gminie było głośno o różnych sprawach. Powodzenia Panie Szafran, łatwo nie będzie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyborca Napisano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia Policjant, kierowniczka cpnu, i dwie faje z Iny plus 7 burków daje 11 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Napisano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 7 minut temu, Wyborca napisał: Policjant, kierowniczka cpnu, i dwie faje z Iny plus 7 burków daje 11 Tak czy siak wszyscy pójdą w laske do pani burmistrz i bedą głosowali jak ona zechce Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Liwak trep Napisano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 13 godzin temu, oglądam napisał: Jaja są na tej sesji wyciszają zpieprzaja ,nie widomo o co chodzi ,boją sie Pana ZAFRANA I MAZURKA . Liwak nawet się nie przywitał z panią burmistrz-elekt !!! To dopiero gentleman? O Leśkiwie nie warto wspominać. Kościelny? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Napisano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 8 godzin temu, Wyborca napisał: Policjant, kierowniczka cpnu, i dwie faje z Iny plus 7 burków daje 11 z***** nie obrażaj tu ludzi, chyba że twoja Pani Burmistrz lubi takie słownictwo z rynsztoku. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi