Skocz do zawartości

Kandydaci na burmistrza

Mieszkaniec

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

• Groch z Kapustą

135

2 godziny temu, Widz napisał:

Prosze zdejmijcie te banery na rondzie z tymi falszywymi nierobami lewaka z przydupasami

Ot kuzwa, jak  lewak nie będzie burkiem .to co będzie robił  bidny michaił

Odnośnik do odpowiedzi
tak było

Michaił robi karierę w kinie zaczął uczyć się śpiewu z pracownikami kina ,chyba po wyborach przyjmie się do pracy jako nauczyciel śpiewu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        On to powinien być bezrobotnym z tą swoją wiedzą ,jego wypromował durnowaty  lawik,którego cała rodzina Michaiła dupe obrobiła ze wszystkich stron.

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba było wam burki wytkać brudny chodnik przed banerami ,żebyści posprzątali ,bo nie długo byście się przewrócili.A jednak można .Jak miał ZUBIK to była czyściutko i nikt nie narzekał.

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 12.03.2024 o 13:35, Hahahha napisał:

Serio? To największa porażka gminy. Z czym do ludzi? 

Popieram. Pani Ewa wziła nie burki tylko rotwajlery w swoje szeregi i się z nimi afiszuje. Nie martwcie się będzie miała kim szczuć i zastraszać ludzi, instytucje i firmy.  Więcej wstydu się naje niż pożytku jej to da.  Dopiero gmina będzie skłócona. Chodźcie na osiedle pod pewien dom i posłuchajcie co tam się dzieje. Mieszkam tu. Swoje widziałem  i słyszałem.  Wszystkimi dookoła chce rządzić. Córka kiedyś sprzedała mi mema: Jak świnia wchodzi do palacu, to nie staje się królewną, tylko zamienia pałac w chlew.  

Odnośnik do odpowiedzi

To prawda,Zubik dbał o gminę ale nie pasował do układu.Co do tych gminnych lejów to należy stwierdzić,że nie spadli z nieba tylko wybrali ich tacy sami głupcy,z tych samych klik.Tutaj to połowa tzw. wyborców.Stąd nieudacznicy ciągle pierdzą w stołki.

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, wybór napisał:

To prawda,Zubik dbał o gminę ale nie pasował do układu.Co do tych gminnych lejów to należy stwierdzić,że nie spadli z nieba tylko wybrali ich tacy sami głupcy,z tych samych klik.Tutaj to połowa tzw. wyborców.Stąd nieudacznicy ciągle pierdzą w stołki.

Czytaj dobrze, co inni piszą i dopiero się wypowiadaj. Nie chodzi o obecną władze. Tylko kandydatkę Ewe i dwie Panie u niej na radne.  Szczególnie jedna stosuje u nas uzbeckie metody. Też tu mieszkam. Kobieta wstydu nie ma. Z wszystkimi dookoła skłócona. 

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Wyborca napisał:

Czytaj dobrze, co inni piszą i dopiero się wypowiadaj. Nie chodzi o obecną władze. Tylko kandydatkę Ewe i dwie Panie u niej na radne.  Szczególnie jedna stosuje u nas uzbeckie metody. Też tu mieszkam. Kobieta wstydu nie ma. Z wszystkimi dookoła skłócona. 

Maciek nie denerwuj się

Odnośnik do odpowiedzi
Sławomir
8 minut temu, Wyborca napisał:

Nie wiem jak z tymi metodami "uzbeckimi", ale raczej nic gorszego po liwaku nam nie grozi. Nędzny, zachowawczy administrator. Niech wreszcie odejdzie!

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Aneta napisał:

Maciek nie denerwuj się

Jestem neutralny. Nikogo nie popieram.  Ale chodzi o Osiedle i pewna jej mieszkankę, kandydatke na radna. Cyrk jakiego mało.  Psychiczne jej tylko przytupują. 

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Osiedlak napisał:

Jestem neutralny. Nikogo nie popieram.  Ale chodzi o Osiedle i pewna jej mieszkankę, kandydatke na radna. Cyrk jakiego mało.  Psychiczne jej tylko przytupują. 

Człowieku mieliśmy tu Dolate, wcześniej Machnika to Ludzie Jacka i gówno tu zrobili, ja będę na doktorka głosował. 

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Wiesiu napisał:

Człowieku mieliśmy tu Dolate, wcześniej Machnika to Ludzie Jacka i gówno tu zrobili, ja będę na doktorka głosował. 

I słusznie bo ci od Liwaka od kilku kadencji mają te same programy.Pić kawkę,żreć ciasteczka i brać za pierdzenie diety.

Odnośnik do odpowiedzi

Pani Ewa miała dzisiaj spotkanie wyborcze w Ściennym na którym zagościł Liwak ze swoją świta radnych(ochroniarzy) oczywiście nie zabrakło Banasiewiczem, Banaszewskiej a sołtys Rusielewicz to nawet córkę zabrał oczywiście reszta jego kandydatów też była. Widocznie się czegoś boi że raczył na zebranie przyjechać z ochroną. 

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Wiesiu napisał:

Psa w budzie pogryzie. Niech Ewka sprawdzi dobrze jakimi ludźmi się otacza  Ktoś wreszcie powinien się nią i jej mężem zainteresować. W krajach skandynawskich już dawno by porządek z takimi ludzmi zrobili.

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Ochrona napisał:

Pani Ewa miała dzisiaj spotkanie wyborcze w Ściennym na którym zagościł Liwak ze swoją świta radnych(ochroniarzy) oczywiście nie zabrakło Banasiewiczem, Banaszewskiej a sołtys Rusielewicz to nawet córkę zabrał oczywiście reszta jego kandydatów też była. Widocznie się czegoś boi że raczył na zebranie przyjechać z ochroną. 

Żenada że się wpierdalają na spotkanie nie przez siebie zorganizowane. Ważne że rzecznika wzioł z sobą Maciek zawsze wierny swojemu Panu. 

Odnośnik do odpowiedzi
Pani ze ściennego
10 minut temu, Pan napisał:

Żenada że się wpierdalają na spotkanie nie przez siebie zorganizowane. Ważne że rzecznika wzioł z sobą Maciek zawsze wierny swojemu Panu. 

Obecny pan burmistrz to pełna kultura wszedł jak do chlewu nawet się nie przywitał ofiara losu

Odnośnik do odpowiedzi
Budka suflera
7 minut temu, Pani ze ściennego napisał:

Obecny pan burmistrz to pełna kultura wszedł jak do chlewu nawet się nie przywitał ofiara losu

Natomiast kandydatka na burmistrza jest ideałem. Ideałem na pachoła Szafrana, a dlaczego? Bo gdyby nie Szafran to by się gubiła w wypowiedziach, już nie wspominając, że poziom tych wypowiedzi był po prostu niski. 

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, poczuł zagrożenie i teraz będzie jeździł na spotkania wyborcze kontrkandydatki wstyd. A widać jego radni też nie mają wstydu i chociaż trochę kultury wypadałoby okazać przeciwnika a nie robić za pachołki i ochronę 

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba burmistrz poczuł strach o swój stołek i pieniądze. Dzisiejsze zachowanie było straszne. Powinien razem ze swoimi radnymi wykazać chodź trochę kultury i odposcic sobie przyjazd na spotkania kandydatki na burmistrza. Ale przecież dla nich liczy się tylko kasa. 

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież on ma ludzi za nic, nie wspominając o pracownikach nic nigdy nie widział nic nie słyszał a żeby obronić to tylko przydupasów nie wiedziałem nie ma pieniędzy to jego motto 

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...