niestety Napisano 9 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2024 36 minut temu, Natura2000 i IPK napisał: W gminie Ińsko kolejna žwirownia nie pozbawia mieszkańców wody pitnej i nie tylko.Ekooszolomy gdzie wasza reakcja? Sąd Najwyższy Stanów Zjednoczonych odrzucił wniosek stanu Alaska o budowę największej na kontynencie kopalni miedzi, złota i molibdenu. O fiasku protestu zdecydowała jego lokalizacja, która mogłaby zagrozić populacji łososia. Kolejna żwirownia nie pozbawia mieszkańców wody pitnej?Przecież ta żwirownia kopie żwir od niedawna.Od kilku lat woda w studniach jest coraz niżej.Struga Iny już nie płynie,a i wody w jeziorze sporo ubyło.Taką sytuację spowodowała niewątpliwie susza,ale wszyscy wiemy,że nie tylko.Czy Ińszczanie,którym zależy na tym,by ich domy i ulice nie uległy dewastacji powinni być nazywani "ekooszołomami"?Nie wszystkich będzie stać na wyjazd do Gudowa. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyborca Napisano 9 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2024 Hasło wyborcze liwaka nie dla żwirowni i zrobić miasteczko turystyczne, a że nic się nie dzieje to żwirownia jest a turyści będą ja zwiedzać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wyborczyni Napisano 9 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2024 Liwak i Kupczyniak to kłamcy i oszuści wyborczy. Obiecywali i nie dotrzymali. Hańba im po wsze czasy! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cvbc Napisano 9 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2024 hańba co za władza Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
benio Napisano 9 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2024 Tragedia Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ja już wiem Napisano 9 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2024 Kamiński i Wąsik zatrzymani, za przekręty. Jak ja się cieszę że nareszcie będą ukarani wszyscy co robią przekręty Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kos Napisano 9 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2024 Liwak to kłamca oszust i nieudacznik. Zgodził się na żwirownię bo mu nie zależy na Ińsku. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ALa Napisano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2024 11 godzin temu, Kos napisał: Liwak to kłamca oszust i nieudacznik. Zgodził się na żwirownię bo mu nie zależy na Ińsku. Na facebuku lesne dziadki słusznie dokładają Liwakowi do pieca. Wpisy Liwaka to błazenada. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pis Napisano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2024 15 godzin temu, Ja już wiem napisał: Kamiński i Wąsik zatrzymani, za przekręty. Jak ja się cieszę że nareszcie będą ukarani wszyscy co robią przekręty Naszych koperciarzy nawet Szałabawka nie uratuje !!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wacław Napisano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2024 3 godziny temu, ALa napisał: Na facebuku lesne dziadki słusznie dokładają Liwakowi do pieca. Wpisy Liwaka to błazenada. Tak Zbyszek jesteś błaznem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2024 14 godzin temu, Kos napisał: Liwak to kłamca oszust i nieudacznik. Zgodził się na żwirownię bo mu nie zależy na Ińsku. Nie ma zrzutów tych rozmów, nie ma afery. Kiedy się nauczycie? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tak Napisano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2024 Nie ma zrzutów i nie będzie,a tekst wynika z obietnic podczas kampanii wyborczej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rzeczywistość Napisano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2024 2 godziny temu, tak napisał: Nie ma zrzutów i nie będzie,a tekst wynika z obietnic podczas kampanii wyborczej. Naobiecywać,napicować a potem śmiać się z tępych wyborców.Skąd my to znamy,prawda?Byle do wyborów a potem liczy się tylko kasa a nie gmina. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Liwak kłamca Napisano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2024 10 minut temu, rzeczywistość napisał: Naobiecywać,napicować a potem śmiać się z tępych wyborców.Skąd my to znamy,prawda?Byle do wyborów a potem liczy się tylko kasa a nie gmina. Zaraz wybory Liwak znowu nakłamie a głupole na niego zagłosują Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lokalne realia Napisano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2024 2 godziny temu, Liwak kłamca napisał: Zaraz wybory Liwak znowu nakłamie a głupole na niego zagłosują Tego nie można wykluczyć ludzie tutaj uwikłani i łatwi do zmanipulowania.Świadczą o tym poprzednie kadencje.Ale jeszcze muszą samodzielnie i długoterminowo myśleć.A tak w tej gminie nie jest od wielu dekad.W takim razie jak dotrzeć do tzw. suwerena? Można kasą,piwem,wódką,przekupstwem,obiecankami.Na mądrość raczej nie należy stawiać.Tutaj układy mają macki ośmiornicy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyborca Napisano 11 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2024 Ciekawe gdzie zrobią sztab wyborczy deca już nie ma i Mazurka też, pewnie w gudowie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tak Napisano 11 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2024 4 minuty temu, Wyborca napisał: Ciekawe gdzie zrobią sztab wyborczy deca już nie ma i Mazurka też, pewnie w gudowie A od czego jest O-mega!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patrz Napisano 11 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2024 Omega to miejsce komuny,POst komuny i starych trepów,których w tej gminie jest dużo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lesnowidz Napisano 11 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2024 To drugi jest po kolei zabytek komuny Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemnik70 Napisano 11 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2024 3 godziny temu, Wyborca napisał: Ciekawe gdzie zrobią sztab wyborczy deca już nie ma i Mazurka też, pewnie w gudowie Jak nie ma Deca i Mazurka ? A gdzie oni się ulotnili ? Z tego co wiem to Pan Zbigniew dalej jest na Wisoli, teraz przy nowym właścicielu. Wróble w Ińsku ćwierkają,że tam właśnie będzie lokal zebrań i narad KWW IŃSKO PLUS ! Już tam zajechali kilka razy obecni radni i radni poprzednich kadencji, a także kilka prominentów z Kupczyńskim na czele. Aż mnie zdziwiło czy Michał tak mocno przepraszał Zbycha? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prawda Napisano 11 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2024 47 minut temu, Ciemnik70 napisał: Jak nie ma Deca i Mazurka ? A gdzie oni się ulotnili ? Z tego co wiem to Pan Zbigniew dalej jest na Wisoli, teraz przy nowym właścicielu. Wróble w Ińsku ćwierkają,że tam właśnie będzie lokal zebrań i narad KWW IŃSKO PLUS ! Już tam zajechali kilka razy obecni radni i radni poprzednich kadencji, a także kilka prominentów z Kupczyńskim na czele. Aż mnie zdziwiło czy Michał tak mocno przepraszał Zbycha? Michał u Zbyszka? Nie chrzań. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wodnik Napisano 11 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2024 48 minut temu, Ciemnik70 napisał: Jak nie ma Deca i Mazurka ? A gdzie oni się ulotnili ? Z tego co wiem to Pan Zbigniew dalej jest na Wisoli, teraz przy nowym właścicielu. Wróble w Ińsku ćwierkają,że tam właśnie będzie lokal zebrań i narad KWW IŃSKO PLUS ! Już tam zajechali kilka razy obecni radni i radni poprzednich kadencji, a także kilka prominentów z Kupczyńskim na czele. Aż mnie zdziwiło czy Michał tak mocno przepraszał Zbycha? Liwak z Michałem duupami trzęsą zeby nie stracić stołków i dlatego Michał tak przepraszał Zbyszka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ala Napisano 11 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2024 56 minut temu, prawda napisał: Michał u Zbyszka? Nie chrzań. A jak w doope go całuje! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renia Napisano 11 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2024 Godzinę temu, Ala napisał: A jak w doope go całuje! Dał mu taką ukrainkę,że nie opuszcza jej nawet na moment. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosa Napisano 11 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2024 17 minut temu, renia napisał: Dał mu taką ukrainkę,że nie opuszcza jej nawet na moment. Bo Zbyszek to chłop z jajami, chyba nikt nie zaprzeczy a nie takie ciamciaramciam jak ślimak liwak czy ciepły michał. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi