Gość Napisano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Michał chodzi do Deca za sklep i ładuje pijusom głodne kawałki o polityce.Tam ma publikę.Ja myślę sobie że ty brzmisz znajomo. slązaku czy tobie nie wstyd tak o koledze pisać. Też na chamówę decową do Linówka pojechałeś i jeszcze ukraińską mordę zabrałeś. tobie wolno wszystko i ze wszystkimi a innym kopa zasuwasz łapciuchu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 No i już wiadomo z kim sie ten biedny michał zadaje. Żeby tak pluć w swoje gniazdo! Tfu ty zafajdany fajfusie śląski. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
MichałK Napisano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Jestem przekonany, że to nie Włodek. Opozycja ma się dobrze i się nie kłóci. Sprostować niczego nie muszę ponieważ napisałem, że otrzymali zgodę (w domyśle organizatorzy), kto jest głównym organizatorem tego festiwalu to już wszyscy wiedzą. Skoro pan Grzesiak potrafił dotrzeć do pana Cieracha właściciela działki to tym bardziej powinien to robić burmistrz. Czas najwyższy odebrać zaległości oraz same działki inwestorowi, który nie wywiązuje się z umowy. Wystarczy włożyć w to trochę więcej pracy! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Jestem przekonany, że to nie Włodek. Opozycja ma się dobrze i się nie kłóci. Sprostować niczego nie muszę ponieważ napisałem, że otrzymali zgodę (w domyśle organizatorzy), kto jest głównym organizatorem tego festiwalu to już wszyscy wiedzą. Skoro pan Grzesiak potrafił dotrzeć do pana Cieracha właściciela działki to tym bardziej powinien to robić burmistrz. Czas najwyższy odebrać zaległości oraz same działki inwestorowi, który nie wywiązuje się z umowy. Wystarczy włożyć w to trochę więcej pracy!Michał,tą wypowiedzią sprostowałeś poprzednią i to mi zupełnie wystarcza."Skoro pan Grzesiak potrafił dotrzeć do pana Cieracha właściciela działki to tym bardziej powinien to robić burmistrz. Czas najwyższy odebrać zaległości oraz same działki inwestorowi, który nie wywiązuje się z umowy". Z tą częścią wypowiedzi zgadzam się w 100%. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Michał,tą wypowiedzią sprostowałeś poprzednią i to mi zupełnie wystarcza."Skoro pan Grzesiak potrafił dotrzeć do pana Cieracha właściciela działki to tym bardziej powinien to robić burmistrz. Czas najwyższy odebrać zaległości oraz same działki inwestorowi, który nie wywiązuje się z umowy". Z tą częścią wypowiedzi zgadzam się w 100%.Przecież ta buraczana gęba nie wie nic o rozwoju gminy.On potrafi tylko przyczyniać się do likwidacji resztek dawnego miasteczka i zasypywania żwirem placów budów.Zresztą nie gminnych. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
właściciel Napisano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 ty pajacu nie mądruj sie bo to na h komus potrzebne,takich jak ty to palili na stosie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
turysta Napisano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Przecież ta buraczana gęba nie wie nic o rozwoju gminy.On potrafi tylko przyczyniać się do likwidacji resztek dawnego miasteczka i zasypywania żwirem placów budów.Zresztą nie gminnych.Czas najwyższy aby ta klika zrozumiała ,że pasożytuje na biednej gminie i nic dla niej nie robi.Przecież to widać na każdym kroku.Gmina ginie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
art Napisano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Czas najwyższy aby ta klika zrozumiała ,że pasożytuje na biednej gminie i nic dla niej nie robi.Przecież to widać na każdym kroku.Gmina ginie.Tak to już leci od 20 lat.Podobnie jest we wszystkich gminach,które nie są położone przy głównych ciągach komunikacyjnych.A że władza się sama wyżywi to wiadomo od dawna.Przypatrz się,co dzieje się na szczytach władzy. Gdyby do władzy gminnej doszli:Jacek,Włodek,Tereska,Franek czy Maniek,to sytuacja nie zmieni się. Co najwyżej powstaną nowe kliki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Heisenberg Napisano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 A tymczasem Racin próbuje kupić mieszkańców kilkoma kupkami żwiru tyle że ładnie podanymi... Zorganizował imprezę firmową dla swojego przyszłego pracodawcy... Która z rzeźb wam się najbardziej podobała ?? bo mi ta.. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
brawo heisenberg Napisano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Muszę przyznać, że ze wszystkich dotychczasowych wersji Racingate ta wyżej jest zdecydowanie najlepsza :D10/10 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Piękniś! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 A tymczasem Racin próbuje kupić mieszkańców kilkoma kupkami żwiru tyle że ładnie podanymi... Zorganizował imprezę firmową dla swojego przyszłego pracodawcy... Która z rzeźb wam się najbardziej podobała ?? bo mi ta..Co byś tu nie wkleił i tak nie obrzydzisz Szanownego Pana Burmistrza siedemdziesięciu procentom wyborców, którzy go poprą w najbliżych wyborach. A te montaże, światczą tylko jakim to frustratem jesteś !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Heisenberg Napisano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Co byś tu nie wkleił i tak nie obrzydzisz Szanownego Pana Burmistrza siedemdziesięciu procentom wyborców, którzy go poprą w najbliżych wyborach. A te montaże, światczą tylko jakim to frustratem jesteś !!Ha ha ha, chyba tym 7% które go poprą... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Ha ha ha, chyba tym 7% które go poprą...70% było w poprzednich wyborach. Teraz w pierwszej turze będzie 55%. I tak wystarczy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 55% będzie miał Szafran i to mu też wystarczy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 "Pana Burmistrza" hahahahahahahaha Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 55% będzie miał Szafran i to mu też wystarczyChyba jak sobie pastelą narysuje w zeszyciku :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Chyba jak sobie pastelą narysuje w zeszyciku :D Żebyś się nie zdziwił Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
prognoza Napisano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 A tymczasem Racin próbuje kupić mieszkańców kilkoma kupkami żwiru tyle że ładnie podanymi... Zorganizował imprezę firmową dla swojego przyszłego pracodawcy... Która z rzeźb wam się najbardziej podobała ?? bo mi ta..Tak tutejsze hordy powinny odejść na wschód a Polacy powinni zmądrzeć.Jeszcze trochę a będziemy tutaj mieli mniejszość Polską.I tak wszelkie stołki są zajęte przez rodziny i pociotków.Tępi jesteście Ińszczanie.Stąd burak i jego torba zapowietrzona mogą was wodzić za nos.Spójrzcie tylko na inne ościenne gminy a może jeszcze do wyborów zdążycie chociaż trochę zmądrzeć.Co prawda nadzieja matką głupich ale z drugiej strony wszystkie matki trzeba kochać.Pobudka........ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mieszkaniec ińska Napisano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 A tymczasem Racin próbuje kupić mieszkańców kilkoma kupkami żwiru tyle że ładnie podanymi... Zorganizował imprezę firmową dla swojego przyszłego pracodawcy... Która z rzeźb wam się najbardziej podobała ?? bo mi ta..No chociaż na tym forum pojawia się od czasu do czasu jakaś rozrywka dla mieszkańców... :D bo w tym smutnym jak p**** mieście nic się dla nas nie robi... Nie ma to jak prywatna impreza żwirków organizowana przez gminę. Przed wyborami nie takie cuda sie działy....Jak by to powiedział poseł Kurski: "z tymi rzeźbami to lipa, ale jedziemy w to, bo ciemny lud to kupi"... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Włodek, wszystkiego dobrego z okazji imienin, wygranej w wyborach! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Włodek, wszystkiego dobrego z okazji imienin, wygranej w wyborach!Dołączam do życzeń! Panie Włodku wygranej życzę! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
art Napisano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Dołączam do życzeń! Panie Włodku wygranej życzę!Też dołączam do życzeń imieninowych życząc wygranej w lotto 9 mln. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
spejson Napisano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 3 piaskowe osły też dokładają się do życzeń ;p Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Buraki się wykopuje jesienią, w tym roku wykopki będą 16 listopada Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi