Gość Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Informacja pochodzi z wiarygodnego źródła bo od kilku moich znajomych z IFSu!!!!!!!!!! Ponoć dlatego Michał się nie wpisuje na cafe i portalu!!!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 He he he wiarygodne źródło ifs ha ha ha Stary ty chyba przez ścianę się z głupkiem macałeś!!! Opozycja ma się dobrze działa i ma swoje osiągnięcia. Jak ifs liczy na rozłam wśród powstałego komitetu wyborczego to się niemile zawiedzie. Co boicie się posrańcy zbliżających się komisji i sesji. Racja bójcie się bo was zmiażdżymy jak nic. Buraki i nieroby ha ha ah Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 W dniu 3.02.2013 o 16:30, Gość napisał: Informacja pochodzi z wiarygodnego źródła bo od kilku moich znajomych z IFSu!!!!!!!!!! Ponoć dlatego Michał się nie wpisuje na cafe i portalu!!!!!!Jak ktoś tak napisał to coś chyba jest na rzeczy. Czyżby zgrzyty w opozycji??? Może młody przerasta starego i nastąpiło hmmm co nastąpiło???!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Chodzi właśnie o młodego i starego. Z informacji, które dostałem wynika, że chodzi o skargę, którą Kupczyński napisał. Racinowski jeszcze nigdy nie był w tak dobrym nastroju. To mi też potwierdził ktoś z urzędu :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
? Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Nastrój racinowskiego mnie jakoś nie zaskakuje. Gdybym miał tolerować takich Szafranów w urzędzie to też by mi się humor na cały dzień psuł.O jaką skargę w ogóle chodzi bo nie piszesz za dużo... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 W dniu 3.02.2013 o 16:54, Gość napisał: He he he wiarygodne źródło ifs ha ha ha Stary ty chyba przez ścianę się z głupkiem macałeś!!! Opozycja ma się dobrze działa i ma swoje osiągnięcia. Jak ifs liczy na rozłam wśród powstałego komitetu wyborczego to się niemile zawiedzie. Co boicie się posrańcy zbliżających się komisji i sesji. Racja bójcie się bo was zmiażdżymy jak nic. Buraki i nieroby ha ha ahTwoja opozycja w ogóle nie działa bo wszystkimi sprawami zajmują się radni IFS i Burmistrz Andrzej Racinowski. Zaślepiony jesteś ich bredniami i nie widzisz nawet ile złego robią w naszej gminie. A ten komitet to jest tylko taki samozwańczy komitet. On nigdzie nie istnieje więc zawiedziesz się ty i inni, którzy opozycji zawierzyli. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do autora Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Twoje wiarygodne źródło jest tyle warte co obietnice wyborcze burmistrza czyli... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 W dniu 3.02.2013 o 17:32, do autora napisał: Twoje wiarygodne źródło jest tyle warte co obietnice wyborcze burmistrza czyli...Widziałeś ostatnio Michała na caffe? Ja nie i to mi daje wiele do myślenia. To by tłumaczyło te głupie propozycje na portalu. Może Michałowi towarzystwo tego górniczego wojownika przestało odpowiadać? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 W dniu 3.02.2013 o 17:27, ? napisał: Nastrój racinowskiego mnie jakoś nie zaskakuje. Gdybym miał tolerować takich Szafranów w urzędzie to też by mi się humor na cały dzień psuł.O jaką skargę w ogóle chodzi bo nie piszesz za dużo...Też bym chciał wiedzieć o co chodzi. Opozycja nigdy nie było dobra w pisaniu o tym co robią... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Poczekajcie do następnej sesji to zobaczycie co się będzie działo :) !!!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 W dniu 3.02.2013 o 17:39, Gość napisał: Poczekajcie do następnej sesji to zobaczycie co się będzie działo :) !!!!!!Zapomniałem dodać, że sesja jest 7 czyli w czwartek :) !!!!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 A komisje kiedy? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 W dniu 3.02.2013 o 17:41, Gość napisał: A komisje kiedy?Komisje będą 5 czyli we wtorek ale warto przyjść na sesje też :)Będzie kilka ważnych spraw przez które Włodek zrobi pewnie znowu burdę :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Bardzo dobrze, że tak się stało. Nic nie zrobili oprócz obiecania, że oni wszystko lepiej wiedzą. Równie dobrze mogliby wstąpić do ifs i też by było to samo. To tylko świadczy o tym, że u nas nadal nie ma wyboru. Przekonacie się, że w przyszłych wyborach jedyna rzecz jaka się zmieni to stołki Liwaka i Szafrana na kogoś z ifs. PIsali o tym na forum, że coś robili przy obwodach wyborczych i jestem przekonany, że w następnej kadencji będziemy mieli 15/15 radnych z ifsu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hehe Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Jeszcze dzisiaj pojawi się oficjalne oświadczenie od opozycji na portalu, zobaczycie :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Ja czekam na kolejną propozycję, którą będzie można wyrzucić do kosza na śmieci. Widać, że nikt z tej opozycji nie myśli o Ińsku poważnie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Racinowski musi odejść to jest moje kredo na najbliższe wybory!!! Pędzić leni jak najdalej od Ińska!!!!jak ktoś tego nie rozumie to jest kretynem i już. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 W dniu 3.02.2013 o 19:23, Olo napisał: Racinowski musi odejść to jest moje kredo na najbliższe wybory!!! Pędzić leni jak najdalej od Ińska!!!!jak ktoś tego nie rozumie to jest kretynem i już.Olo biedaku, ty najwyraźniej nic nie rozumiesz !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Co tu nie rozumieć! "Olo" napisał co wszyscy w gminie myślą! Co tu kuzwa nie rozumieć? Trzeba być dupkiem z rady albo urzędnikiem gminy! tyle w temacie! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Ińsko to wielo..... zgilizna , nastawiona na podstawowe zasady trwania. Tutaj aż wieje trupem głupoty i bezmyślności. A to oznacza dalszy swąd i zgniliznę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 W dniu 3.02.2013 o 20:10, Gość napisał: Ińsko to wielo..... zgilizna , nastawiona na podstawowe zasady trwania. Tutaj aż wieje trupem głupoty i bezmyślności. A to oznacza dalszy swąd i zgniliznę.Żeby coś zmienić w Ińsku to trzeba ludzi chętnych do pracy a nie cwaniaków piszących anonimowo. Przykładem może być referendum które olali w większości nasi mieszkańcy. Po co komu wiedzieć, że już nigdy nie zaznają spokoju i tego co zniszczą na wieki. Przecież tylko dureń może widzieć przez trzydzieści lat pod nosem uciążliwości żwirowni i przemykać oko na to samo w sercu miasta które jest ponoć krainą turystyki i ochrony przyrody. Najlepiej zamieńcie Ińsko na kocioł ze smołą i podpiszcie cyrograf z diabłem pier.....ni mieszkańcy piekła. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Dlatego dajmy na to "opozycja" tym swoim zawodzeniem nic nie zmieni. Jeśli nie będzie trzeciej alternatywy ludzie znów pójdą głosować "lepsze zło" . to jest dołujące i wręcz nie napawa optymizmem. Ludzie no ogarnijcie się i zacznijcie myśleć wreszcie , że czas zmienić coś wokół nas. Z pewnością nie będzie to Michał i Włodek z Liwakiem. To jest moje zdanie nikt mi przytakiwać nie musi i poparcia mieć w tym względzie mieć nie chcę. Wyrażam opinię i mam takie prawo. mam gdzieś czy to się podoba opozycji czy obecnym klakierom. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 http://www.portalinsko.pl/Jaki dialog z wami????!!!!! Przecież cały czas próbujemy z wami rozmawiać ale to jak grochem o ścianę!W sprawie żwirowni wypowiedzieli się mieszkańcy min. Kupczyński, Szafran i Liwak. Kto jak i czy głosował niech sami powiedzą...................Co zaś się tyczy Dyrektora to jest to w gestii Burmistrza i nie musi pytać się nikogo zobaczymy czy wy nas będziecie pytać jak się (nie daj Boże ) zamienimy rolami???W sprawie śmieci konsultacje dopiero będą bo tak stanowi ustawa i nie próbujcie mówić, że robimy coś wbrew ustawie.Jak to nie dopuściliśmy was do głosu w sprawie okręgów? Mogliście złożyć propozycje tak jest w standardach politycznych a nie że wy z nami na spotkaniu IFS będziecie się wymądrzać. Złożyliście swój projekt? Szafran opowiedział, że to nasza rola i obowiązek! Też się z tym zgadzam więc o co wam chodzi? Niby jak my mamy z wami rozmawiać o kondycji finansowej? Przecież za to odpowiada Skarbnik i Burmistrz a nie " opozycja" klekotać to może szafran pod bocianim gniazdem w Ściennym. Ciągle macie głos tylko nie umiecie z niego skorzystać- obrażanie Przewodniczącego nie jest przez nas mile widziane. Jak nauczycie się poprawności politycznej zabierajcie głos dalej tak jak dawniej. Wszystkie karygodne zachowania będą traktowane "odebranym głosem". Dialog prowadzimy z wyborcami nie z dwoma radnymi którzy nie wnoszą żadnych inicjatyw. Szanowni panowie to jest polityka a nie zabawa w "bierki". Szafran babcia ci tego nie mówiła??? Jak nie umie dwóch radnych przełknąć "pigułki nieszczęścia" że nikogo nie reprezentują to wy macie problem. Michał jest za młody żeby pamiętać jak było w poprzednich kadencjach( może też nie chce), Liwak sam to przechodził i wie więc nie rozumiem jego zachowania, Włodek rzuca się jak wesz na grzebieniu bo nie zna panujących obyczajów ( górnictwo to nie to samo co samorząd). jak już przemyślicie te swoje "złote" myśli to weźcie się za robotę jak to często nam powtarza radny Szafran i pokażcie dla kogo ten wasz klekot, do kogo skierowany i czemu ma służyć. na razie komitet wyborczy "opozycji" jest jak jego twórcy do d***. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Dialog z opozycją :D... Na dodatek idioci kłamią bo mieli możliwość wpływu na okręgi wyborcze.http://bip.alfatv.pl... RM w Ińsku.pdfStrona 17 i 18 protokołu. Liwak odpowiedział, że nie ma propozycji a Szafran jak zwykle tylko kłamał tak jak teraz. Włodek ty kłamco!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Do Szafrana Napisano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Hahahahhaha... Opozycja... Racinowskiemu wytykają, że kłamał podczas wyborów a sami kłamią jak z nut...No i co teraz Szafran? Młodego pogoniłeś swoją głupotą. Kłamać zaczynasz jak Racinowski...Coraz więcej protokołów świadczy o tym, że na portalu tylko kłamiecie. Co masz zamiar zrobić?Może najwyższy czas żebyś zaczął korzystać z emerytury jak prawdziwy emeryt. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi