Mieszkanka Napisano 23 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2022 Ci burki ich radni to tragizm pięknego Ińska.Do czego by się nie dotknęli to szambo ,nic im się nie udaje. Odnośnik do odpowiedzi
Rysiu Napisano 23 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2022 Kazik,Włodek,Zbychu a gdzie wy byli przez ostatnie 10-15lat. Czy nie w kieszeni burkow. Odnośnik do odpowiedzi
Rysiu Napisano 23 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2022 A ten wasz kompan Kazik to nawet nie wiem jak ma głosować i ciągle cię puka i pyta jak ma głosować. To jest żenada tej kadencji rady Odnośnik do odpowiedzi
Wiesiek Napisano 23 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2022 Kaziu na następnej sesji oddaj Zibiemu pilota i niech sam wciska guziki a nie rozpraszacz go i biedny nie może się wyłowić dobrze Odnośnik do odpowiedzi
Kawalarz Napisano 23 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2022 W brzuchu zibiego spotykają się Włodek i Kaziu. Kaziu mówi widzę że prezes. Ińsko Płuc też cię zjadł Na to Włodek NIEE ja wszedłem druga strona Odnośnik do odpowiedzi
Jancarz Napisano 23 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2022 Mam lepszy Dziennikarz pyta chirurga - kogo najłatwiej zoperować ? Na to chirurg odpowiada Członka klubu Ińsko Plus Na to dziennikarz a dla czego? Bo nie ma jaj, nie ma serca ani kręgosłupa a d*** z głową można zamienić miejscami i nikt się nie skapnie Odnośnik do odpowiedzi
popatrz Napisano 24 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 9 godzin temu, Rysiu napisał: A ten wasz kompan Kazik to nawet nie wiem jak ma głosować i ciągle cię puka i pyta jak ma głosować. To jest żenada tej kadencji rady A jednak zagłosował za środkami na sportowców! Odnośnik do odpowiedzi
cuchnie Napisano 24 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Głupota nie zna granic.Wlodarze ze swoimi przydupasami atakują każdego mieszkańca,który krytykuje ich przekręty i wizję rozwoju.Tym konowałom po drodze tylko że zwirownią i ZSL/PSL czyli POst komuną. Takich pasożytów w skali Polski jest ogrom.To oni żerują Polsce.PiS to jedyna pro Polska opcja i niestety zasila także tych nierobów z ińskiej sitwy. Odnośnik do odpowiedzi
Wanda Napisano 24 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 A mi to wszystko lata koło pępka,ale wiem że Kopciuch chce bardzo ze swoimi podłymi radnymi upokorzyć i wyśmiać kolegów z rady.Ale tu chyba Panowie Burmistrzowie nie chodzi o opluwanie kół.Wy powinniście być na straży doprowadzanej do komprowisu klubów.Wam dużo rzeczy nie wychodzi,w bardzo, za są as dużym stopniu. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 24 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 40 minut temu, Wanda napisał: A mi to wszystko lata koło pępka,ale wiem że Kopciuch chce bardzo ze swoimi podłymi radnymi upokorzyć i wyśmiać kolegów z rady.Ale tu chyba Panowie Burmistrzowie nie chodzi o opluwanie kół.Wy powinniście być na straży doprowadzanej do komprowisu klubów.Wam dużo rzeczy nie wychodzi,w bardzo, za są as dużym stopniu. Dokładnie Zbyszku, tylko ty i wasz pseudo klub, na to wcześniej przyzwalał, co pokazuję że mając władze wam to nie przeszkadzało, wy jak i reszta jesteście tacy sami. Teraz wy poklasku szukacie, a gdzieś był jeden z drugim wcześniej Odnośnik do odpowiedzi
ALojzy Napisano 24 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Tłumiki dobry był Zbigniew jak na wisoli chlales i zarles do upadłego,.Pamiętasz jak po chamsku zniszczyła ludzi kul ,jak wiele innych potraktowałem ubecki perfidny ,zakłamany gnoju.Rodzina źleTeraz to najlepiej ich sponiewierać. mówi o tobie.Rob szybciej ciotce Oldze zdjęcie na nagrobku,bo macie we krwi niszczyć ludzi.To wasza domena nie od dziś .A Zbyszek mało dawał pieniędzy na różne zbiórki charytatywne , Odnośnik do odpowiedzi
Kazik Napisano 24 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Zbyszek swojej złotówki nigdy by nie dał . To stary sknera Odnośnik do odpowiedzi
Czytelnik Napisano 24 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Nie prawda dawał i to nie małe sumki,wiecie że Zbyszek nie jest taki jakiego tutaj malujecie.Michal jakbyś mógł to dawno nóż wbił byś mu w plecy. Odnośnik do odpowiedzi
Koleś ze szkoly Napisano 24 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Jak Michał tak traktujesz ludzi,jak piszą,że w kinie zrobiłeś czystkę to ja ci tutaj napiszę ,że jesteś gorszy od tych co siedzą przy pomidorze.Ty nigdy nie byłeś partnerem do jakiejś dyskusji,ty zawsze byłeś skur synem ukraińskim. Odnośnik do odpowiedzi
Zenek Napisano 24 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Ty maly łysy wuju co masz do tych z pod pomidora. Patrz w lustro Odnośnik do odpowiedzi
Prawda prawdziwa Napisano 24 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Prawda jest taka, ten mlody buraczany kutafon to tragedia dla inskiej spolecznosci. gorszego juz nie moze byc. łajdak jakich malo na tym swiecie Odnośnik do odpowiedzi
Też prawda Napisano 24 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Zbyniu widzę ciśnienie uderzyło w tą małą łysa główkę Odnośnik do odpowiedzi
Ola Napisano 24 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Zbyszek nie cisnieniuj się Odnośnik do odpowiedzi
Bartosz Napisano 24 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Zbychu politycznie jesteś skończony . Daj na luz Odnośnik do odpowiedzi
Widz Napisano 24 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Widzę że zbych się zagotował. Pewnego łysa lepetynka aż paruje Odnośnik do odpowiedzi
Kompromitacja burmistrza Napisano 24 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 8 minut temu, Też prawda napisał: Zbyniu widzę ciśnienie uderzyło w tą małą łysa główkę 2 minuty temu, Widz napisał: Widzę że zbych się zagotował. Pewnego łysa lepetynka aż paruje 7 minut temu, Bartosz napisał: Zbychu politycznie jesteś skończony . Daj na luz Te wpisy Michała to jego kompromitacja. Jest to także kompromitacja Liwaka, że nie potrafi zapanować nad swoim podwładnym. Żenada do kwadratu. Odnośnik do odpowiedzi
Gorsza władza Napisano 24 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 1 minutę temu, Kompromitacja burmistrza napisał: Te wpisy Michała to jego kompromitacja. Jest to także kompromitacja Liwaka, że nie potrafi zapanować nad swoim podwładnym. Żenada do kwadratu. Wiedz Liwak że jesteś gorszy od Racinowskiego. Pan Racinowski miał jaja i wiedział jak trzymać w ryzach swoich pracowników. Odnośnik do odpowiedzi
Mirka Napisano 24 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 5 minut temu, Kompromitacja burmistrza napisał: Te wpisy Michała to jego kompromitacja. Jest to także kompromitacja Liwaka, że nie potrafi zapanować nad swoim podwładnym. Żenada do kwadratu. Może Liwakowi zależy aby Michał sie skompromitował? Odnośnik do odpowiedzi
PaRafa Napisano 24 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Padalczyki Miska odwalić się o P. Z on wam nie jest nic winien. Odnośnik do odpowiedzi
Julfon Napisano 24 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Jaki że zbycha pan. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi