Czołgista Napisano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 Kazik a ty nie pytaj na każdej sesji Mazurka jak masz głosować. Odnośnik do odpowiedzi
Misiu Napisano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 17 minut temu, Czołgista napisał: Kazik a ty nie pytaj na każdej sesji Mazurka jak masz głosować. Dla ciebie pataszonie Szanowny Pan Kazimierz. A co ciebie ma się pytać, jak twoja parszywa jedenastka którą sterujesz? Odnośnik do odpowiedzi
Hakina Napisano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 Kazik z Mazurkiem jak pink i mózg Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 Jasne a sitwa broni swoich interesów.Mieszkańcy mają jedynie ich utrzymywać.Od tego są podatki i opłaty.Szloda tylko,że nie słužą ogółowi mieszkańców a jedynie rodzinno-koteryjnej sitwie. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 13 minut temu, gość napisał: Jasne a sitwa broni swoich interesów.Mieszkańcy mają jedynie ich utrzymywać.Od tego są podatki i opłaty.Szloda tylko,że nie słužą ogółowi mieszkańców a jedynie rodzinno-koteryjnej sitwie. Zbyszek ciebie też utrzymują. Odnośnik do odpowiedzi
pytam Napisano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 Burki jak tam odśnieżanie? Odnośnik do odpowiedzi
Kasia Napisano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 A wy stare durnie jest niedziela to zasuwaj jeden z drugim z rodziną na spacer a nie siedzicie tylko na tych komputerach i dupe jeden drugiemu obrabia. Odnośnik do odpowiedzi
Donata Napisano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 Nooo Kazik najlepszy. Co to za radny który nie ma swojego zdania . Siedzi pierdzi w stołek kasę trzepie i robi co mu Mazurek każe . Żal PL Odnośnik do odpowiedzi
Beata Napisano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 Dokładnie takich radnych jak Kaziu na kolejnych wyborach trzeba odstrzelić. Odnośnik do odpowiedzi
Leszek Napisano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 Ludzie oglądałem sesje dziś i nie wieże w to co zobaczyłem. Kaziu jest najlepszy. Całą sesję stuka Mazurka jak ma głosować. Boże chroń nas od takich radnych Odnośnik do odpowiedzi
Heniek Napisano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 Jakoś mnie to nie dziwi Kazik największą flaga i marionetka obecnej rady. Ale z tego co wiem to i w domu to samo. Tam jego Babina wszystkim steruje Odnośnik do odpowiedzi
Mieszek Napisano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 7 minut temu, Leszek napisał: Ludzie oglądałem sesje dziś i nie wieże w to co zobaczyłem. Kaziu jest najlepszy. Całą sesję stuka Mazurka jak ma głosować. Boże chroń nas od takich radnych Oj Leszku, a skąd wiesz,że nie było odwrotnie? Odnośnik do odpowiedzi
Donata Napisano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 Kaziu to pikuś. Ponoć Rudy,Nadkierniczny i Panczyk przystali do klubu Ińsko Plus. Odnośnik do odpowiedzi
Iwona Napisano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 Też tak słyszałam. Klis im kazał za pieniądze dla tej zbieraniny szczecińskiej. Tzn iny Odnośnik do odpowiedzi
Znajoma Napisano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 4 godziny temu, Czołgista napisał: Kazik a ty nie pytaj na każdej sesji Mazurka jak masz głosować. O rety co wy idioci jeszcze nie wymyślicie ,ja owszem oglądam każda sesję no i powiem jasno i wyraźnie nie róbcie tragedii z czym to nie jest prawdą.A jeśli chodzi o Pana Kazimierza to jest prawda że zniszczylisciie jego ,co do kultury,wiemy wszyscy ,że Pan Kazimierz ucząc dzieci osiągał bardzo duże osiągnięcia,a nawet to kiedyś pokazał.Wy Panowie Burmistrzowie to zniszczylisciie to co było pełne.Dzieki P.Karzimierzowi Ińsko było znane w całym województwie i nie tylko .Znam P.Krzimierza i nie zasługiwał na takie traktowanie.Bardzo dobrze zrobił ,że wycofał się i nie chce mieć nic wspólnego z taką kultura jaka jest teraz.Pisac i opluwać to najlepiej wam wychodzi. Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkanka Napisano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 Bardzo dobrze ktoś napisał,Ińsko powinno być dumne ,ze taki człowiek jak Kazimierz tak dużo wniósł dla Ińska.Co nie którzy młodzi nie pamiętają. Odnośnik do odpowiedzi
Kupczyk Napisano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 Michał się czepia zasłużonego dla Ińsla P. Kazimierza a sam rujnuje Ińsko. Kupczy stanowiskami i doi gminną kasę aż niemiło. Wstyd mieć takiego burmistrza i zastepcę. Odnośnik do odpowiedzi
wredna władza Napisano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 52 minuty temu, Kupczyk napisał: Michał się czepia zasłużonego dla Ińsla P. Kazimierza a sam rujnuje Ińsko. Kupczy stanowiskami i doi gminną kasę aż niemiło. Wstyd mieć takiego burmistrza i zastepcę. Buraki nawet sie nie kryją z pogardą i brakiem szacunku dla starszych mieszkańców. Poczekamy do wyborów i im podziękujemy. Odnośnik do odpowiedzi
Gienita Napisano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 Zapytam Burmistrzów ,co oni zrobili dla ludzi i to za friko,odpowiadam NIC.A Ja pamiętam,jak Deca zespół grał na dechach i nie tylko,też pamiętam że grali za friko, mówiło się że grają za darmo che,i nie płakali i nie byli zbulwersowani.Oni bawili ludzi latami.Teraz się nie pamieta ,bo po co.Byl też taki fantastyczny muzyk, człowiek jak Pan.Moroz też Michał z Jackiem go wysiudali ,bo przyjąć należało kuzynkę i kumpli z Chciwela,ci obecni co robią ,odpowiadam NIC,tylko co miesiecznaniczykada pensję i to nie małą. Odnośnik do odpowiedzi
Rysiu Napisano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 2 godziny temu, Donata napisał: Kaziu to pikuś. Ponoć Rudy,Nadkierniczny i Panczyk przystali do klubu Ińsko Plus. Nadkierniczny to sługus klisia, myślę że mogł się sprzedać.!! Odnośnik do odpowiedzi
wstyd Napisano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 9 minut temu, Rysiu napisał: Nadkierniczny to sługus klisia, myślę że mogł się sprzedać.!! Cała ta Ina Ińsko to ściek. Same pijusy, ochlapusy i dupodajki. Odnośnik do odpowiedzi
Qwerty Napisano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 Kultura w Ińsku jest pod psem,robja jakieś jogi ,co to ma z kulturą ,zobaczcie jak szanują P Moroza w Złociencu,jest tam bardzo szanowanym muzykiem,prowadzi zespoły ,pokazują się i bardzo chwalą.Insko też miałoby takich fachowców ,żeby nie Michał,on tylko on niszczyl to co dane mam było przeżyć piękne chwile.Teraz stare baby pieją i to ma być Michała kul. Odnośnik do odpowiedzi
Prezes Napisano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 Dziwię się Panu Mazurkowi że poparł Rudego i resztę tych ochlapusów Odnośnik do odpowiedzi
Kibice Napisano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 3 minuty temu, wstyd napisał: Cała ta Ina Ińsko to ściek. Same pijusy, ochlapusy i dupodajki. k**** j***** nie obrażaj naszego klubu, ścieki to twoja stara ma. Odnośnik do odpowiedzi
Vicek Napisano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 Ina to dno. Smoła , Klis, ten Szczeciniak to zwykle szuje. Oni się nadają razem z biurkiem. Tam też idą machlojki Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi