Kupa Napisano 29 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2022 Kupczyk kompromituje sie wpisami na fejsie. Okazuje się, że Kupa był i jest zwolennikiem żwirowni Odnośnik do odpowiedzi
Mirka Napisano 29 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2022 Wszystko się zgadza. Liwak u Kupczyk to jedna sitwa, kłamcy i oszuści wyborczy. Byli zwolennikami żwirowni i w końcu ją otworzyli. Na dodatek drugą w Studnicy też. Odnośnik do odpowiedzi
Małgosia Napisano 29 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2022 W dniu 29.10.2022 o 13:09, władza napisał: Ja bardzo kibicuję P. Mazurkowi,wiem że ludzie burków jego nie nawiedza,że szyki im popsuł.Ale ja wiem że ten Mazurek jest bardzo waleczny i doprowadzi do zagłady tych bufonów,oby jemu nic złego nie zrobili . Rozwiń Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 29 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2022 Z tą żwirownia to są jaja. Ten Mazurek pisze Bananowi że znaleźli błędy w studium z 2002 r. To znaczy że oni o tych błędach musieli wiedzieć, 20 lat w studium błąd, i nagle zaczęli smaku że analizować przypadek? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 29 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2022 W dniu 29.10.2022 o 19:06, bananowy dupek napisał: banan ale ty jestes dupek zołedny, ja pier,.dole Rozwiń Strzelaj dalej jak Szafran do loch Odnośnik do odpowiedzi
Joker Napisano 29 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2022 W dniu 29.10.2022 o 16:01, Kurnik napisał: ha ha ha! Ale się uśmiałem. Kupa ty gamoniu to twój idol Liwak wraz z żoną był na łykendzie koło Poznania, zwiedzali kurniki, balowali i z powrotem przywieźli cały bagażnik jajek. Teraz ty palancie o kurniki posądzasz Mazurka, a Mazurek w Poznaniu nie był tylko Liwak z żoną. Rozwiń Popatrzcie jak Kupczyk to perfidny uj. Niby chciał uderzyć w Mazurka ale dobrze wiedział, że to Liwak sie z Hołkiem dogadywał w sprawie kurnika. Kupczyk cały czas atakuje Liwaka a ten głupol tego nie widzi. Perfidia w stu procentach. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 29 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2022 W dniu 29.10.2022 o 19:15, Joker napisał: Popatrzcie jak Kupczyk to perfidny uj. Niby chciał uderzyć w Mazurka ale dobrze wiedział, że to Liwak sie z Hołkiem dogadywał w sprawie kurnika. Kupczyk cały czas atakuje Liwaka a ten głupol tego nie widzi. Perfidia w stu procentach. Rozwiń Włodek nie zmieniaj tematu, du... Będzie się palić Odnośnik do odpowiedzi
tak,tak Napisano 29 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2022 W dniu 29.10.2022 o 19:22, Errn napisał: Co h** cie strzela że ktoś ma inne zdanie Zbyszek. Rozwiń Odnośnik do odpowiedzi
Obi Napisano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2022 Skoro aktualna włada jest do doopy a tu na forum jest tylu kandydatów wszystkowiedzących , to poprosił bym o prawdziwe podpisy żeby ludzie wiedzieli na kogo głosować Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2022 W dniu 30.10.2022 o 17:33, Obi napisał: Skoro aktualna włada jest do doopy a tu na forum jest tylu kandydatów wszystkowiedzących , to poprosił bym o prawdziwe podpisy żeby ludzie wiedzieli na kogo głosować Rozwiń Trzeba być wyjątkowym debilem żeby taki wpis napisać. Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2022 W dniu 30.10.2022 o 17:50, gość napisał: Trzeba być wyjątkowym debilem żeby taki wpis napisać. Rozwiń Insko to wylegarnia terepow, patrz banananan. Odnośnik do odpowiedzi
młoty gminne Napisano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2022 To pijak i degenerat jak cała sitwa obecnej władzy. Odnośnik do odpowiedzi
Jurek Napisano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2022 banan wymiekł. Kupczyk skasował wpisy o bananie. Tchórze. Odnośnik do odpowiedzi
Czytelnik Napisano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2022 Kopciuch to stwór od diabelskich nawykach ,ja się nie dziwię ,gdyż jego rodzina jest patologiczna w bardzo dużej części .Tam są bandyci ,nożownicy kryminaliści i złodzieje .Czym się dziwić że Michail jest taki sukrwiel.. Odnośnik do odpowiedzi
tak,tak Napisano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2022 W dniu 31.10.2022 o 06:19, Czytelnik napisał: Kopciuch to stwór od diabelskich nawykach ,ja się nie dziwię ,gdyż jego rodzina jest patologiczna w bardzo dużej części .Tam są bandyci ,nożownicy kryminaliści i złodzieje .Czym się dziwić że Michail jest taki sukrwiel.. Rozwiń To wstawiennictwo Pana Zbyszka spowodowało, że właśnie on został wickiem.W pierwszej kadencji zachowywał się "jak cię mogę", ale w obecnej lewak dał mu wolną rękę i "dzieje się" najgorszy scenariusz prowadzący ku zagładzie naszego miasteczka i gminy. Odnośnik do odpowiedzi
Grażyna Napisano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2022 W dniu 31.10.2022 o 06:41, tak,tak napisał: To wstawiennictwo Pana Zbyszka spowodowało, że właśnie on został wickiem.W pierwszej kadencji zachowywał się "jak cię mogę", ale w obecnej lewak dał mu wolną rękę i "dzieje się" najgorszy scenariusz prowadzący ku zagładzie naszego miasteczka i gminy. Rozwiń Jak on został vickiem to Zbychu był u Racina, i miał taki wpływ na Liwaka jak światło księżyca na rozwój dorozkarstwa w XIVw. Niedługo to Zbychu obali komunę w 89r, sam przekopał mierzeję wiślana, a na jego działce powstanie elektrownia atomowa. Odnośnik do odpowiedzi
Kupagoowna Napisano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2022 W dniu 31.10.2022 o 07:00, Grażyna napisał: Jak on został vickiem to Zbychu był u Racina, i miał taki wpływ na Liwaka jak światło księżyca na rozwój dorozkarstwa w XIVw. Niedługo to Zbychu obali komunę w 89r, sam przekopał mierzeję wiślana, a na jego działce powstanie elektrownia atomowa. Rozwiń Co ty misiek pierd+lisz. Kiedy zostałeś radnym ? Jak Liwak wygrał z Racinem i wprowadził do Rady czterech radnych. Ciebie palancie, Włodka, starego Halejcie i młodego Machnika ! Potrzebujesz coś na przypnienie? Przestań brać to co obecnie wciągasz. Zbyszek osierocony przez Racina, miał czterech radnych i czterech sierot po Terebeckim! To nie było tak dawno że nie pamiętasz,judaszu ! Zapomniałeś jak Liwak namawiał na Wisoli Zbyszka i Włodka abyś został vickiem, aby zrobić koalicję i posunąć Teresę z Przewodniczącej Rady ? Zbychu się zgodził, łatwowierny, o po tym tylko na niego Teresa wylała pomyje po odwołaniu. A to tobie i Liwakowi się należało. To że Zbyszek zgodził się z wami współpracować oszuści i tumany samorządowe, jest jego największm błędem ostatnich 68 lat !!! Odnośnik do odpowiedzi
Grażyna Napisano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2022 W dniu 31.10.2022 o 07:20, Kupagoowna napisał: Co ty misiek pierd+lisz. Kiedy zostałeś radnym ? Jak Liwak wygrał z Racinem i wprowadził do Rady czterech radnych. Ciebie palancie, Włodka, starego Halejcie i młodego Machnika ! Potrzebujesz coś na przypnienie? Przestań brać to co obecnie wciągasz. Zbyszek osierocony przez Racina, miał czterech radnych i czterech sierot po Terebeckim! To nie było tak dawno że nie pamiętasz,judaszu ! Zapomniałeś jak Liwak namawiał na Wisoli Zbyszka i Włodka abyś został vickiem, aby zrobić koalicję i posunąć Teresę z Przewodniczącej Rady ? Zbychu się zgodził, łatwowierny, o po tym tylko na niego Teresa wylała pomyje po odwołaniu. A to tobie i Liwakowi się należało. To że Zbyszek zgodził się z wami współpracować oszuści i tumany samorządowe, jest jego największm błędem ostatnich 68 lat !!! Rozwiń Jak odwolywaliscie Teresę Kupczyk był vickiem. Mogliście od razu Włodka wybrać jak była koalicja od początku. Kłamiecie jak zawsze Odnośnik do odpowiedzi
tak,tak Napisano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2022 W dniu 31.10.2022 o 07:42, Grażyna napisał: Jak odwolywaliscie Teresę Kupczyk był vickiem. Mogliście od razu Włodka wybrać jak była koalicja od początku. Kłamiecie jak zawsze Rozwiń To nie było takie proste. Teresa i jej radne były potrzebne lewakowi, bo oni "dogadali się" przed wyborami. Gdy jednak koalicja okrzepła, a Teresa zaczęła rządzić pracownikami urzędu, koalicja postanowiła zmienić przewodniczących. Odnośnik do odpowiedzi
Obserwator radnych Napisano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2022 Tylko Zbyszek i Zbyszek. Ja się pytam co ty jako radny przez tyle lat kadencji zrobiłeś. Ciągle jak chorągiewka na wietrze. Siedzisz i piszesz o Sobie. Prostaku jeden. Każdy wie jaki z Ciebie fałszywiec. Obudził się jak go odwołali. A tak to co jak niedźwiadek usnales tylko nie na zimę ale na wiele lat kadencji? Odnośnik do odpowiedzi
Sąsiad Napisano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2022 Zygac chce mi się ,jak czytam o Jacku i Michale .Co ci zrobili z ludźmi kultury ,nie wstyd wam ,na samo to ,że tak nie ludzko postąpili, za tak doskonałą pracę ,jaka wykonywali za bezcen, to muszą ponieść odpowiedzialność.Teraz kultury jest w myślach tych panów .Michał ty gdzie łapska postawisz ,tam jest tragedia,do niczego się nie nadajesz .Jesteś podpierdalaczem z każdej strony.Bedziesz żył w Ińsku i znienawidzony przez sąsiadów i ludzi. Pochamuj swoją nienawiść,chyba że wysłałeś nienawiść z mlekiem matki. Odnośnik do odpowiedzi
Obiektywny Napisano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2022 Dziwią mnie wszystkie usunięte komentarze na temat Banana, śmierdzi mi tu coraz bardziej, dla mnie jednym słowem ktoś ma dojście z władzy do usuwania komentarzy. Odnośnik do odpowiedzi
Znak Napisano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2022 W dniu 31.10.2022 o 09:24, Obiektywny napisał: Dziwią mnie wszystkie usunięte komentarze na temat Banana, śmierdzi mi tu coraz bardziej, dla mnie jednym słowem ktoś ma dojście z władzy do usuwania komentarzy. Rozwiń Michał to załatwił Odnośnik do odpowiedzi
Jolka Napisano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2022 W dniu 31.10.2022 o 08:09, Obserwator radnych napisał: Tylko Zbyszek i Zbyszek. Ja się pytam co ty jako radny przez tyle lat kadencji zrobiłeś. Ciągle jak chorągiewka na wietrze. Siedzisz i piszesz o Sobie. Prostaku jeden. Każdy wie jaki z Ciebie fałszywiec. Obudził się jak go odwołali. A tak to co jak niedźwiadek usnales tylko nie na zimę ale na wiele lat kadencji? Rozwiń Jak pamięć mnie nie myli to Zbigniew prężnie pracował przez całą dotychczasową kadencie, robił i popierał Jacka i Michała jak nie robili przekrętów.Gdy miał Wisole przyjmował dziadów na poczęstunki ,dawał nie małe pieniądze na różne imprezy.A nawet zrobił Jackowi bardzo ulgowo wesele i t p, to mało pytam .A teraz najlepiej oczerniać ,ośmieszać ,drwić. Odnośnik do odpowiedzi
zamknąć się mieszkańcy Napisano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2022 Pełna gminna demokracja zatwierdzona statutem.Wynika z niej,że mieszkańcy głosu nie mają.Tylko swoja sitwa i jej przedstawiciele.Kto uwierzy w tę manipulację?Tylko sami swoi. Sprawy różne (z prawem do głosu dla sołtysów i kierowników jednostek organizacyjnych). Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi