Gość Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Można pójść na wybory i oddać głos na IFS tak żeby nic z tej opozycji nie dostało się do rady. Stanowisko Burmistrza i tak wiadomo kto wygra :)Sądzę, że opozycja nie sprawdziła się w referendum i teraz nie ma prawa żądać od nas mieszkańców aprobaty w wyborach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Ludzie????? Czy was pogięło? Co wy tu wypisujecie? Burak z buraczątkami nie może znów dojść do władzy bo nas zajeździ!No to podrzuć kandydatury na przyszłych radnych i burka , mądralo ! No już,czekam !!?? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Ludzie????? Czy was pogięło? Co wy tu wypisujecie? Burak z buraczątkami nie może znów dojść do władzy bo nas zajeździ!Nie mów za mnie bo mi się żyje bardzo dobrze w Ińsku i nie widzę powodu żeby coś zmieniać w władzy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 No to podrzuć kandydatury na przyszłych radnych i burka , mądralo ! No już,czekam !!??Włodek na radnego.Włodek na burmistrza.Liwak na serialowego aktora.Michał na sprzątaczkę i operatora kamery. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Nie mów za mnie bo mi się żyje bardzo dobrze w Ińsku i nie widzę powodu żeby coś zmieniać w władzy.córeczka się wpisała?????? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 A co dyktatorze jak nastaniesz to zabronisz jej oddychać? Psychol... Lecz się na głowę... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
córuchna Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 córeczka się wpisała??????tak, tatuś mi załatwił pracę to go chwalę Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Poziom rozmowy spada, od razu wiadomo, że opozycja zaczęła się tutaj chamsko wpisywać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Prawdziwe oblicze IFS Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 "Co was tak w oczy kole, że burmistrz czy dyrektor zatrudnia swoich. To ma zatrudnić obcych a swoi mają głodować? Przecież to niedorzeczne. Kto ma sobie pomagać jak nie rodzina? Wy byście nie pomogli? To zły dowód miłości do rodziny. Rodzina, przyjaźń to te wartości które w naszym klubie są najważniejsze. Jak ktoś tego nie rozumie to trudno........................." Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 "Co was tak w oczy kole, że burmistrz czy dyrektor zatrudnia swoich. To ma zatrudnić obcych a swoi mają głodować? Przecież to niedorzeczne. Kto ma sobie pomagać jak nie rodzina? Wy byście nie pomogli? To zły dowód miłości do rodziny. Rodzina, przyjaźń to te wartości które w naszym klubie są najważniejsze. Jak ktoś tego nie rozumie to trudno........................."Nie wiem ale nudzą mnie już te cytaty michałku. Wsadź sobie ten artykuł bo czepiasz się normalnych i niewinnych ludzi. Zainteresował się prokurator sprawą? No właśnie nie bo ta cała opozycja to jedno wielkie bagienko, które ma robić dużo hałasu. Ja popieram IFS i Burmistrza. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Ja popieram IFS i Burmistrza.A co? tobie też załatwił robotę? Czy czekasz na przydział mieszkania w Ciemniku? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Też nie wiem po co się czepiają tych ludzi. Ciekawe czy to samo by im w twarz powiedzieli zwłaszcza Michał, który wszędzie już o tym pisał. Masz Michał odwagę pójść do tych ludzi i powiedzieć, że nie powinni tam pracować bez podania powodu? Nie masz odwagi tego zrobić ale w internecie możesz sobie na to pozwolić tchórzu... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 A co? tobie też załatwił robotę? Czy czekasz na przydział mieszkania w Ciemniku?Popieram bo jak widzę takich idiotów jak wy to nie mam większego wyboru. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Też nie wiem po co się czepiają tych ludzi. Ciekawe czy to samo by im w twarz powiedzieli zwłaszcza Michał, który wszędzie już o tym pisał. Masz Michał odwagę pójść do tych ludzi i powiedzieć, że nie powinni tam pracować bez podania powodu? Nie masz odwagi tego zrobić ale w internecie możesz sobie na to pozwolić tchórzu...Nie odwracaj kota ogonem buraku, nikt się nie czepia córeczki tylko tatusiów, którzy wykorzystują swoje stanowiska do zatrudniania swojej najbliższej rodziny w podległych sobie jednostkach. NEPOTYZM Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 A co? tobie też załatwił robotę? Czy czekasz na przydział mieszkania w Ciemniku?Ty debilu jeden a myślisz, że gdzie ludzie mają mieszkać w śmietnikach blaszanych?????Jak jest taka możliwość to będę z niej korzystał bo ty nie będziesz utrzymywał moich dzieci czy żony.Jesteś żałosny jak tego nie rozumiesz. Totalnie zaślepiony nienawiścią do Racinowskiego i IFS. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Ty debilu jedenkultura IFSu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Nie odwracaj kota ogonem buraku, nikt się nie czepia córeczki tylko tatusiów, którzy wykorzystują swoje stanowiska do zatrudniania swojej najbliższej rodziny w podległych sobie jednostkach. NEPOTYZMIdź do nich i im to powiedz tchórzu... Nienawidzę takich ludzi jak ty. Nie masz niczego ani na burmistrza ani na dyrektora ani na tych ludzi co pracują w szkole a wykorzystujesz to do tego żeby poprawić wizerunek tej chorej opozycji. IFS dobrze was oceniał. Jesteście ohydni i inaczej nie należy do was podchodzi. Pieniactwo i obrzucanie ludzi błotem to wasza ulubiona zabawa. Zobaczymy jak długo sobie na to będziecie mogli pozwolić. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 kultura IFSuKlekocząca babaKultura opozycji Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Opozycja tutaj się rozpisuje.Tymczasem na portalu :D :D :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
pustynia Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Opozycja tutaj się rozpisuje.Tymczasem na portalu :D :D :Dtak będzie wyglądało Ińsko po otwarciu żwirowni, pełno kamieni i ani jednego człowieka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 nawet w oddali widać zbiorniki bioetanolu ha ha ha Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Jasne, wybijaj się dalej na straszeniu ludzi... Żwirowni nie ma a rajca już tyle razy o niej pisał, że tylko debil może się tak często powtarzać.Było referendum, miałeś swoją okazję włodek żeby się wybić. Wolałeś popierać IFS a teraz chce kapitał polityczny na tym zbijać. Lecz się bo tą psychozą zaraziłeś już liwaka i michała. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Obiecywałeś ludziom, że nie będzie żwirowni, nie dotrzymałeś słowa, jesteś kłamcą, spadaj na drzewo, nikt ci już nie uwierzy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Obiecywałeś ludziom, że nie będzie żwirowni, nie dotrzymałeś słowa, jesteś kłamcą, spadaj na drzewo, nikt ci już nie uwierzyspadaj na drzewoJęzyk opozycji cd Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 to jest język "wdzięcznego" za kłamstwo wyborcze wyborcy, mieszkańca Ińska Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi