gość Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 W dniu 4.12.2017 o 07:25, Gostek napisał: Przeciwnik Żwirowni ma milczeć? Ludziom odpowiedzialnym za Gminie przeszkadza w pracy to, że piszę? To może za dużo czasu spędzają w Internecie. Marnują czas na śledzenie tego o czym piszę zamiast przygotować projekt uchwały, przedstawić i przeprowadzić w Radzie, a następnie przygotować Miejscowy Plan Zagospodarowania Przestrzennego, który wykluczy działalność górniczą na terenie najpierw wspomnianej działce czy działkach, a w przyszłości na innych działkach w Gminie. A jak długo forum będzie istniało - będziemy pisać, bo dyskusja na tym polega i nie wszyscy realizują się wyzywając innych czy zgadując kto jest kim. Ja dla odmiany będę starał się pisać wtedy gdy mam coś do napisania, a nie gdy mnie palec będzie swędził :-D Rozwiń Kto ci każe gostek milczeć ? gdzie jest napisane ? Nie umiesz czytać ? Możesz walić w SKSM do woli i jeszcze trochę. Tylko nie kracz, nie roztaczaj czarnych wizji. Bądź pozytywnie nastawiony do tych co już z tematem żwirowni, zmierzają do pozytywnego końca. Uchwała będzie niebawem........... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 W dniu 4.12.2017 o 18:57, gość napisał: Kto ci każe gostek milczeć ? gdzie jest napisane ? Nie umiesz czytać ? Możesz walić w SKSM do woli i jeszcze trochę. Tylko nie kracz, nie roztaczaj czarnych wizji. Bądź pozytywnie nastawiony do tych co już z tematem żwirowni, zmierzają do pozytywnego końca. Uchwała będzie niebawem........... Rozwiń Już była wielokrotnie.....spełzła na niczym....ja też widzę pozytywny koniec was we władzach..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 olo przegracie z Grzesiakiem ! możecie kopać ale we własnych ogrodach Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Uzasadnienie wyroku jest bardzo ciekawe zważywszy że tam wymienione jest dwa podmioty skarżące......czytam i czytam i wychodzi mi że ktoś sobie zasługi przypisał.....to też plan przedwyborczy jak dino, droga 151, zawłaszenie plaży, stacja paliw ect.ect. a Szafran na fejsie szczyci się że wygrał ......taki to już pajac jest razem z tymi 3ma popaprańcami ..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
???? Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 W dniu 4.12.2017 o 20:21, Olo napisał: Uzasadnienie wyroku jest bardzo ciekawe zważywszy że tam wymienione jest dwa podmioty skarżące......czytam i czytam i wychodzi mi że ktoś sobie zasługi przypisał.....to też plan przedwyborczy jak dino, droga 151, zawłaszenie plaży, stacja paliw ect.ect. a Szafran na fejsie szczyci się że wygrał ......taki to już pajac jest razem z tymi 3ma popaprańcami ..... Rozwiń Jakie podmioty? O czym ty gadasz? Ja nic nie widzę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 W dniu 4.12.2017 o 21:14, ???? napisał: Jakie podmioty? O czym ty gadasz? Ja nic nie widzę. Rozwiń Bo masz zaćmę górniczą...... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
po to Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 W dniu 4.12.2017 o 21:14, ???? napisał: Jakie podmioty? O czym ty gadasz? Ja nic nie widzę. Rozwiń A ty przecież jeszcze niedawno nie wiedziałeś co ten sąd postanowił i wykłócałeś sìę z prawnikiem w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
riposta Napisano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Buce nawet nie wiedzieli czy wróci do SKO dopiero jak im Piotrek napisał to zmądrzeli. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W gminie burzliwe debaty co zrobić z tym wyrokiem.....Jacek ma kupkę w gaciach, Michał z załamanymi rączkami udaje że myśli....Włodek walczy fo końca ale......zawsze jest ale ....on tam nie rządzi....Jacek spnsorowany jest rozdarty chciałby i boi się.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
zmiana wiatru Napisano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W dniu 6.12.2017 o 15:07, Olo napisał: W gminie burzliwe debaty co zrobić z tym wyrokiem.....Jacek ma kupkę w gaciach, Michał z załamanymi rączkami udaje że myśli....Włodek walczy fo końca ale......zawsze jest ale ....on tam nie rządzi....Jacek spnsorowany jest rozdarty chciałby i boi się.... Rozwiń znów liżesz d*** szafranowi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 grzesiakowy olo jak zwykle w d**** był i gówno wie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W dniu 6.12.2017 o 15:07, Olo napisał: W gminie burzliwe debaty co zrobić z tym wyrokiem.....Jacek ma kupkę w gaciach, Michał z załamanymi rączkami udaje że myśli....Włodek walczy fo końca ale......zawsze jest ale ....on tam nie rządzi....Jacek spnsorowany jest rozdarty chciałby i boi się.... Rozwiń Pod koniec tego roku lub na początku przyszłego, Olo się załamiesz razem z twoim sponsorem Grzesiakiem ???!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 ..............ale jednocześnie będzie duża radość dla pozostałych naszych mieszkańców !!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 W dniu 6.12.2017 o 20:03, gość napisał: Pod koniec tego roku lub na początku przyszłego, Olo się załamiesz razem z twoim sponsorem Grzesiakiem ???!! Rozwiń Ha ha ha wiem wiem ale to się nie uda .... ha ha ha..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 No co milczysz widocznie zgadzasz się ze mną...... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Bo z takim grzesiakowym idiotą jak Ty olo nie ma co dyskutować Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 W dniu 7.12.2017 o 13:41, gość napisał: Bo z takim grzesiakowym idiotą jak Ty olo nie ma co dyskutować Rozwiń Oj komuś zwieracze puszczają.....nie zrobiłeś nic przez 4 lata nie zrobisz do końca roku.....bo ty zwyczajnie jesteś za żwirownią i wyrok ci nie na rękę....przecież wiem o czym rozmawialiście nie ma miedzy wami zgody....a z tego pełnymi garściami czerpie żwirownia.....a Jacek jest nawiekszym hamulcowym w sprawie .....on ma dużo za uszami jak go prokurator przetrzepie to może przestanie hędorzyć a zacznie myśleć mózgiem o ile jeszcze takowy posiada.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Sorki zjadlem literkę ma być "chędorzyć" ☝ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
koalicja Napisano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Coś te bolki z gminy ucili. W kuluarach aż huczy od plotek że koalicja się rozwala. Są też szanse że liwak burkiem już nie zostanie. A to dla nas mieszkańców dobra nowina. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
olo cenzoruje forum Napisano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 W dniu 7.12.2017 o 19:18, koalicja napisał: Coś te bolki z gminy ucili. W kuluarach aż huczy od plotek że koalicja się rozwala. Są też szanse że liwak burkiem już nie zostanie. A to dla nas mieszkańców dobra nowina. Rozwiń O 15tej skonczyli prace. Reszte forumowiczow poblokowales dlatego nie masz z kim dyskutowac. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gamoń Napisano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 W dniu 7.12.2017 o 19:18, koalicja napisał: Coś te bolki z gminy ucili. W kuluarach aż huczy od plotek że koalicja się rozwala. Są też szanse że liwak burkiem już nie zostanie. A to dla nas mieszkańców dobra nowina. Rozwiń Koalicja ma się doskonale, nic się nie wali a niebawem będzie ważna uchwała, która sprawdzi trwałość IŃSKO RAZEM. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem Napisano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 W dniu 7.12.2017 o 19:53, gamoń napisał: Koalicja ma się doskonale, nic się nie wali a niebawem będzie ważna uchwała, która sprawdzi trwałość IŃSKO RAZEM. Rozwiń Wierzysz w to co piszesz? Trwałości nie będzie i ja to wiem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 W dniu 7.12.2017 o 20:36, Wiem napisał: Wierzysz w to co piszesz? Trwałości nie będzie i ja to wiem. Rozwiń Patrzcie jak władza milczy.....i yo jest wymowne.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Sugerujesz że tu tylko piszą: Olo i władza ? Sądzisz że poniżają się do tego stopnia aby dyskutować z półgłówkiem ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 W dniu 8.12.2017 o 18:48, gość napisał: Sugerujesz że tu tylko piszą: Olo i władza ? Sądzisz że poniżają się do tego stopnia aby dyskutować z półgłówkiem ? Rozwiń Pisz teraz bo za rok może wrócić sytuacja z przed 4 lat.....i nie bazgraj że ja tu kogoś blokuję....to wasze forum i wy mnie tu dyskredytujecie.....będziesz za rok tu znów skrobał pazurem i czepiał się rządzącej władzy.....to już koniec twoich rzadów..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi