wyborca Napisano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 17 minut temu, maszproblemmisiu napisał: Bo negatywna opinia Liwaka została wysłana do Marszałka 25 stycznia 2021 zamiast zgodnie z ustawą "prawo górnicze i geologiczne" - 7 stycznia 2021 !!! Liwak i Kupczyński dogadani z SKSM i Marszałkiem,specjalnie zwlekali z terminami!!! SKO nie mogło podjąć innej decyzji, jak wyeliminowanie z obiegu prawnego, wadliwie złożonego uzgodnienia. Na ten casus prawny, powołały się pozostałe organy do których, dla picu, zwracali się nasze dwa palanty piastujący funkcje burków a więc WSA i Minister Klimatu. Wysłali oszustów wyborczych na drzewo z odwołaniami !! No to śmierdzi na kilometry kopertą. To ma swój praragraf ..... działanie świadome na szkodę gminy i mieszkańców. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
muszą Napisano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 20 minut temu, ad.koncesja napisał: Czyli burki świadomie oszukali mieszkańców,(może i radnych) wysyłając po czasie swoją "niby" negatywna opinię.To jest przestępstwo.Inne kwestie "ewentualne zyski nurków" to temat dla CBA i prokuratury. I w tym kierunku powinni iść Szafran z Mazurkiem jeżeli chcą się oczyścić z tego błota. To też. Jak najbardziej. Irgana ścigania muszą to zweryfikować. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ABC Napisano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 6 minut temu, muszą napisał: To też. Jak najbardziej. Irgana ścigania muszą to zweryfikować. Już się kręci.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
śmierdzi na kilometr Napisano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Tylko głupek może sądzić, że zgoda na taką żwirownię była wydana bez koperty. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tatar Napisano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Godzinę temu, wyborca napisał: No to śmierdzi na kilometry kopertą. To ma swój praragraf ..... działanie świadome na szkodę gminy i mieszkańców. Działanie jak najbardziej świadome i celowe i zaplanowane już w 2014 roku . Nie bez powodu wtedy ińscy zwolennicy żwirowni [Działosie ,Pacieje Zinki ] wspólnie ze żwirkami wspierali w wyborach burmistrza Ińska " przeciwnika żwirowni' -Jacka ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
jednak Napisano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 9 minut temu, tatar napisał: Działanie jak najbardziej świadome i celowe i zaplanowane już w 2014 roku . Nie bez powodu wtedy ińscy zwolennicy żwirowni [Działosie ,Pacieje Zinki ] wspólnie ze żwirkami wspierali w wyborach burmistrza Ińska " przeciwnika żwirowni' -Jacka ! Tak było. I to było wielkie zaskoczenie i zdziwienie. A jednak mieszkańcy się nabrali. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Hela Napisano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Godzinę temu, tatar napisał: Działanie jak najbardziej świadome i celowe i zaplanowane już w 2014 roku . Nie bez powodu wtedy ińscy zwolennicy żwirowni [Działosie ,Pacieje Zinki ] wspólnie ze żwirkami wspierali w wyborach burmistrza Ińska " przeciwnika żwirowni' -Jacka ! Jacek z Michałem to dwa fałszywe uje, kłamią, oszukują bye tylko do celu. Dorobili się stołków i majątków na kłamstwie i oszustwie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Hela Napisano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Jacek z Michałem to dwa fałszywe uje, kłamią, oszukują byle tylko do celu. Dorobili się stołków i majątków na kłamstwie i oszustwie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 8 minut temu, Hela napisał: Jacek z Michałem to dwa fałszywe uje, kłamią, oszukują byle tylko do celu. Dorobili się stołków i majątków na kłamstwie i oszustwie. Niekoniecznie musicie łgać i czyścić gminę z forsy jeszcze przez 2 lata. Jest taki wytrych-REFERENDUM!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
przypadek Napisano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 2 godziny temu, śmierdzi na kilometr napisał: Tylko głupek może sądzić, że zgoda na taką żwirownię była wydana bez koperty. Jacek właśnie wozi dupsko nowiuśkim autem. Przypadek? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 2 godziny temu, tatar napisał: Działanie jak najbardziej świadome i celowe i zaplanowane już w 2014 roku . Nie bez powodu wtedy ińscy zwolennicy żwirowni [Działosie ,Pacieje Zinki ] wspólnie ze żwirkami wspierali w wyborach burmistrza Ińska " przeciwnika żwirowni' -Jacka ! To prawda. Ja na niego nie głosowałem, bo mi ten jego "przeciw żwirowni" podpadał. No ale nikt mnie wtedy nie słuchał. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zenek Napisano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Jacek z Michałem mają wszystko. 1,5 kadencji wystarczyło aby się dorobili luksusów. Typowi dorobkiewicze. Zato w Ińsku nie zrobili nic dobrego. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jurek Napisano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Jackowi i Michałowi całkiem odbiło, to już nie sodówka ale zwykłe odje_banie palmy. Szkoda że Ińsko na tym najbardziej ucierpi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Manipulacje Napisano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Tutaj jedna gnida ciągle robi wpisy i siebie wybiela .Sam jest w takim stopniu winny jak ci dwaj Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 57 minut temu, Manipulacje napisał: Tutaj jedna gnida ciągle robi wpisy i siebie wybiela .Sam jest w takim stopniu winny jak ci dwaj Cały czas mowa jest o burmistrzach, bo to oni odpowiadają za utworzenie żwirowni .Nikt z radnych. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Godzinę temu, Manipulacje napisał: Tutaj jedna gnida ciągle robi wpisy i siebie wybiela .Sam jest w takim stopniu winny jak ci dwaj ta gnida pracuje w urzedzie i obrabia duope kazdemu kto mu się nie spodoba. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
stul Napisano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 Godzinę temu, Manipulacje napisał: Tutaj jedna gnida ciągle robi wpisy i siebie wybiela .Sam jest w takim stopniu winny jak ci dwaj 9 minut temu, wiem napisał: ta gnida pracuje w urzedzie i obrabia duope kazdemu kto mu się nie spodoba. Ty obrzydły baumwanie stul pysk. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
oho Napisano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 2 minuty temu, stul napisał: Ty obrzydły baumwanie stul pysk. kupczyk robi śledztwo kto pisze. Do tej pory sam pisał na innych to było dobrze, ale jak ktoś napisze na niego , o to już nieee. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
pisz Napisano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 34 minuty temu, stul napisał: Ty obrzydły baumwanie stul pysk. Pisz bauman pisz, nie bój sie tego gnojka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
oko Napisano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 6 minut temu, pisz napisał: Pisz bauman pisz, nie bój sie tego gnojka Radzę ci się bać. Oko wielkiego brata nie pomoże. Bywa że wielki brat nie widzi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 14 minut temu, oko napisał: Radzę ci się bać. Oko wielkiego brata nie pomoże. Bywa że wielki brat nie widzi. Jeszcze nic nie otworzone a Zibi dziamie, pochwal się lepiej co ci wojewoda odpisał Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ABC Napisano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2022 38 minut temu, Gosc napisał: Jeszcze nic nie otworzone a Zibi dziamie, pochwal się lepiej co ci wojewoda odpisał Będziesz do mysiej dziury się chował, jak zacznie cię "chwalić ". Wytrzymaj jeszcze kilka dni. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 11 godzin temu, tak napisał: Cały czas mowa jest o burmistrzach, bo to oni odpowiadają za utworzenie żwirowni .Nikt z radnych. Żadne zdziwienie, gdy te dwa lenie to: pierwszy z narodu wybranego, a drugi z UPAdłego Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 Ludziska tępi,podzieleni na swoim i oni to można wszystko rozwalać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ghff Napisano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2022 Cos strasznego co ci burki robia w Inku ,tu dziala na nasza niekorzysc Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi