Ja mieszkanka Ińska Napisano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 Super ci burki za to co robią taki burdel , muszą ponieść karę.Kopciucu i Liwak zobaczycie jak pachnie trawka .Mówiłam,pisałam szanujcie ludzi ,żyjcie w zgodzie ,trzeba rozmawiać, iść na ugodę .Wy wszystko pasujecie z nienawiści .A ludzi inaczej myślących gnębicie z każdej strony.Nie możecie wszystkich i wszystkiego zniszczyć.Sa ludzie którzy w końcu powiedzą NIE panowie burmistrzowie.A ja jestem z nimi.I mówię precz z kopalnia zwirownia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kończycie Napisano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 8 minut temu, CBA napisał: Jak pisałem że planu nie ma bo nie został zatwierdzony przez radę to odpowiadaleś że jest uchwalony. Teraz piszesz że nie uchwalony. Liwakowy kłamco jednak się boisz. Nie dość że SKSM sam za swoje opłaca plan to jeszcze nie jest on ciągle uchwalony. To ińskie s*********** mnie poraża. Ten kto podniesie rękę za planem odciąć dwie ręce i język. Na koniec wtrącić do lochu niech gnije do końca życia. Nie ma litości dla idiotów i lepkich rączek. Taki halejcio czy woźniak udaje że podwyżki nie chce a ile dostał od żwirowni? Tego nie wie nikt na pewno więcej niż by ta dieta wyniosła do końca kadencji. Prokurator i reszta służb do pracy. Ja się bardzo dziwię że starzy radni jeszcze z tym wszystkim porządku nie zrobili. Chyba że boją się sami że działali poza prawem. Przecież jak to się wszystko czyta to ręce opadają, w głowie się nie mieści, majtki spadają. Dlaczego organy ścigania Prokuratura, CBA, CBŚ, PG nie dobierają się do tych skorumpowanych ludzi w gminie. To jest sprawa nas wszystkich nie jakiejś jednej osoby. Tu jest sprawa wielu pokoleń. Już mamy złej jakości wody pitnej bo czerpiemy ją z jeziora a nie ze studni. Kopalnia w Storkowie już poczyniła zubożenie lustra wody. O jeziorze nie wspomnę. Każdy widzi i każdy wie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
umysł Napisano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 45 minut temu, Jacek napisał: Za plan zapłaciły SKSM.Liwak trzyma go w szufladzie i czeka na odpowiedni moment aby rada go zatwierdziła. Po to min. jest ta r*********** w radzie, którą przeprowadza z kopciuchem, aby spacyfikować starych radnych przeciwników żwirowni i przy pomocy głupoli: woźniaków,halejciów i im podobnych, uchwalić plan. 36 minut temu, nadzieja napisał: Tym wszystkim kuuwom które sprzedają się Liwakowi i Kaczanowjakiej trzeba raz na zawsze dać kopa. Niech ta sucz robi sobie kopalnię w Gudowie czy Szczecinie a nie w Natura 2000 w Ińsku. Tym sprzedajnych huujomm odciąć dzwonki i rzucić psom na pożarcie. Liczę na radnych którzy mogą ciągle jeszcze zdecydować że kopalni u nas nie będzie. 19 minut temu, CBA napisał: Jak pisałem że planu nie ma bo nie został zatwierdzony przez radę to odpowiadaleś że jest uchwalony. Teraz piszesz że nie uchwalony. Liwakowy kłamco jednak się boisz. Nie dość że SKSM sam za swoje opłaca plan to jeszcze nie jest on ciągle uchwalony. To ińskie s*********** mnie poraża. Ten kto podniesie rękę za planem odciąć dwie ręce i język. Na koniec wtrącić do lochu niech gnije do końca życia. Nie ma litości dla idiotów i lepkich rączek. Taki halejcio czy woźniak udaje że podwyżki nie chce a ile dostał od żwirowni? Tego nie wie nikt na pewno więcej niż by ta dieta wyniosła do końca kadencji. Prokurator i reszta służb do pracy. NIE MAM WIECEJ PYTAŃ!!!! 19 minut temu, CBA napisał: Jak pisałem że planu nie ma bo nie został zatwierdzony przez radę to odpowiadaleś że jest uchwalony. Teraz piszesz że nie uchwalony. Liwakowy kłamco jednak się boisz. Nie dość że SKSM sam za swoje opłaca plan to jeszcze nie jest on ciągle uchwalony. To ińskie s*********** mnie poraża. Ten kto podniesie rękę za planem odciąć dwie ręce i język. Na koniec wtrącić do lochu niech gnije do końca życia. Nie ma litości dla idiotów i lepkich rączek. Taki halejcio czy woźniak udaje że podwyżki nie chce a ile dostał od żwirowni? Tego nie wie nikt na pewno więcej niż by ta dieta wyniosła do końca kadencji. Prokurator i reszta służb do pracy. Ja się bardzo dziwię że starzy radni jeszcze z tym wszystkim porządku nie zrobili. Chyba że boją się sami że działali poza prawem. Przecież jak to się wszystko czyta to ręce opadają, w głowie się nie mieści, majtki spadają. Dlaczego organy ścigania Prokuratura, CBA, CBŚ, PG nie dobierają się do tych skorumpowanych ludzi w gminie. To jest sprawa nas wszystkich nie jakiejś jednej osoby. Tu jest sprawa wielu pokoleń. Już mamy złej jakości wody pitnej bo czerpiemy ją z jeziora a nie ze studni. Kopalnia w Storkowie już poczyniła zubożenie lustra wody. O jeziorze nie wspomnę. Każdy widzi i każdy wie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
katastrofa Napisano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 Kopalnia żwiru to katastrofa dla Ińska. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 Jedynym rozwiązaniem jest zawiadomienie CBA i prokuratury.Jak myślicie,kto powinien to zrobić? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
oni Napisano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 6 minut temu, gość napisał: Jedynym rozwiązaniem jest zawiadomienie CBA i prokuratury.Jak myślicie,kto powinien to zrobić? Liwakowicz z Kupczykiem niech zrobią donos na siebie to odzyskają ociupinę szacunku Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 8 minut temu, gość napisał: Jedynym rozwiązaniem jest zawiadomienie CBA i prokuratury.Jak myślicie,kto powinien to zrobić? Już wiem że ty tego nie zrobisz. Dużo szczekasz mało robisz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 Rada będzie kryć przekręty,które wykrył NiK i te pozostałe? Przecież to będzie współudział w okradaniu gminy.Nie mam więcej pytań. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 12 minut temu, tak napisał: Już wiem że ty tego nie zrobisz. Dużo szczekasz mało robisz. Przewodniczący Rady!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jacek Napisano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 44 minuty temu, kończycie napisał: Ja się bardzo dziwię że starzy radni jeszcze z tym wszystkim porządku nie zrobili. Chyba że boją się sami że działali poza prawem. Przecież jak to się wszystko czyta to ręce opadają, w głowie się nie mieści, majtki spadają. Dlaczego organy ścigania Prokuratura, CBA, CBŚ, PG nie dobierają się do tych skorumpowanych ludzi w gminie. To jest sprawa nas wszystkich nie jakiejś jednej osoby. Tu jest sprawa wielu pokoleń. Już mamy złej jakości wody pitnej bo czerpiemy ją z jeziora a nie ze studni. Kopalnia w Storkowie już poczyniła zubożenie lustra wody. O jeziorze nie wspomnę. Każdy widzi i każdy wie Plan przewiduje wydobywanie żwiru bo kopalnia pozałatwiała wszędzie uzgodnienia. Liwak go nie wykłada bo starzy radni są przeciwni. Ale teraz po wydaniu koncesji i rozwaleniu rady,będzie próba poddania go pod głosowanie, bo na wiosnę Kaczanowska chce kopać i już robi podchody w gminie. Starzy muszą koniecznie nie dopuścić do głosowania. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
jednak Napisano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 16 minut temu, gość napisał: Rada będzie kryć przekręty,które wykrył NiK i te pozostałe? Przecież to będzie współudział w okradaniu gminy.Nie mam więcej pytań. Czyli współudział. Gratuluję radnym. 15 minut temu, gość napisał: Przewodniczący Rady!!! Tak ....to powinien zrobić Przewodniczący Rady wraz z Przewodniczącymi komisji. 13 minut temu, Jacek napisał: Plan przewiduje wydobywanie żwiru bo kopalnia pozałatwiała wszędzie uzgodnienia. Liwak go nie wykłada bo starzy radni są przeciwni. Ale teraz po wydaniu koncesji i rozwaleniu rady,będzie próba poddania go pod głosowanie, bo na wiosnę Kaczanowska chce kopać i już robi podchody w gminie. Starzy muszą koniecznie nie dopuścić do głosowania. Nie będzie kopania bez planu. Jak trzeba to na sesję przywieziemy taczki zapakujemy tych kupionych radnych i wywieziemy na gnój. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Etui Napisano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 A to dlatego burmistrzowie z nimi Walcza, z tymi starymi radnymi ,bo reszta chce żwirowni i jest za burkami .Czy to prawda .Jak patrzę na takiego diabła ,co żona od niego uciekła to mam wrażenie ,że to prawdziwy diabełek,a halejcio to dobry gigus ,każdy wie,Tomuś dupek baba też uciekła od niego..Genio to przypadek jak wiatr powieje bez rozumu ,Gosia biedna pedagog myslaca jak stara pannica podlizuch od dawna.Oni wszystko zrobią co burki im karzą .Tacy to ludzie.Jak burki by chcieli Trzy żwirownie, to oni też byliby Za.Dziekuje. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
koniecznie trzeba Napisano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 6 minut temu, Etui napisał: A to dlatego burmistrzowie z nimi Walcza, z tymi starymi radnymi ,bo reszta chce żwirowni i jest za burkami .Czy to prawda .Jak patrzę na takiego diabła ,co żona od niego uciekła to mam wrażenie ,że to prawdziwy diabełek,a halejcio to dobry gigus ,każdy wie,Tomuś dupek baba też uciekła od niego..Genio to przypadek jak wiatr powieje bez rozumu ,Gosia biedna pedagog myslaca jak stara pannica podlizuch od dawna.Oni wszystko zrobią co burki im karzą .Tacy to ludzie.Jak burki by chcieli Trzy żwirownie, to oni też byliby Za.Dziekuje. Chcę zapytać ilu i którzy radni są za żwirownią a którzy przeciwni. To musi wybrzmieć. Nie ma starzy, młodzi. Z nazwiska i imienia proszę. Wybory tuż tuż czas to mieszkańcom uświadamiać. Co nie stoi w sprzeczności że sprawą muszą zająć siè odpowiednie służby. Dziwi mnie że Pan Mazurek szumnie zapowiadał a jakoś cicho w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Cola Napisano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 Godzinę temu, Etui napisał: A to dlatego burmistrzowie z nimi Walcza, z tymi starymi radnymi ,bo reszta chce żwirowni i jest za burkami .Czy to prawda .Jak patrzę na takiego diabła ,co żona od niego uciekła to mam wrażenie ,że to prawdziwy diabełek,a halejcio to dobry gigus ,każdy wie,Tomuś dupek baba też uciekła od niego..Genio to przypadek jak wiatr powieje bez rozumu ,Gosia biedna pedagog myslaca jak stara pannica podlizuch od dawna.Oni wszystko zrobią co burki im karzą .Tacy to ludzie.Jak burki by chcieli Trzy żwirownie, to oni też byliby Za.Dziekuje. Zibi nic nie ma, on teraz dopiero szuka, bo się obudził z ręką w nocniku Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 8 godzin temu, Cola napisał: Zibi nic nie ma, on teraz dopiero szuka, bo się obudził z ręką w nocniku Zbyniu to jest gość. Sam weźmie nikomu nie da Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
pomyłka Napisano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 14 minut temu, Gosc napisał: Zbyniu to jest gość. Sam weźmie nikomu nie da Pomyliłeś Zbynia z J i M bo to oni sobie dołozyli grubą kasę Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 16 minut temu, pomyłka napisał: Pomyliłeś Zbynia z J i M bo to oni sobie dołozyli grubą kasę Pitolicie Hipolicie.Gyby był za żwirownią,nie byłoby jego "usuwanki"i nie byłby do "likwidacji". Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
racja Napisano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 12 minut temu, gość napisał: Pitolicie Hipolicie.Gyby był za żwirownią,nie byłoby jego "usuwanki"i nie byłby do "likwidacji". Masz rację, buraki eliminują przeciwników żwirowni bo chcą ją na 100% zaklepać jeszcze w tej kadencji Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tereska Napisano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 19 godzin temu, umysł napisał: NIE MAM WIECEJ PYTAŃ!!!! Ja się bardzo dziwię że starzy radni jeszcze z tym wszystkim porządku nie zrobili. Chyba że boją się sami że działali poza prawem. Przecież jak to się wszystko czyta to ręce opadają, w głowie się nie mieści, majtki spadają. Dlaczego organy ścigania Prokuratura, CBA, CBŚ, PG nie dobierają się do tych skorumpowanych ludzi w gminie. To jest sprawa nas wszystkich nie jakiejś jednej osoby. Tu jest sprawa wielu pokoleń. Już mamy złej jakości wody pitnej bo czerpiemy ją z jeziora a nie ze studni. Kopalnia w Storkowie już poczyniła zubożenie lustra wody. O jeziorze nie wspomnę. Każdy widzi i każdy wie Bo jak nie my to kto? Jak nie Włodek to może młodzi mają jaja i wyjaśnią przy pomocy CBA i prokuratury wszystkie dotychczasowe przekręty Liwaka i jego wspólników. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
nic Napisano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 Nic nie zrobi ani Włodek ani Mazurek. To dwie cioty co dużo krzyku robią. Nic potem z tego nie zostaje. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
młody Napisano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 Godzinę temu, Tereska napisał: Bo jak nie my to kto? Jak nie Włodek to może młodzi mają jaja i wyjaśnią przy pomocy CBA i prokuratury wszystkie dotychczasowe przekręty Liwaka i jego wspólników. Młodzi razem z Jackiem i Michałem demonstrowali w Ińsku, dlatego pisiorki nie dali nam kasy. Przez nich straciliśmy kilka milionów zł. Można było za to coś pożytecznego dla Ińska zrobić. Taka to robota młodych. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do rozdartej mordy Napisano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 28 minut temu, nic napisał: Nic nie zrobi ani Włodek ani Mazurek. To dwie cioty co dużo krzyku robią. Nic potem z tego nie zostaje. Nie odwracaj kota ogonem. Darłeś morde u Bogdana pod oknem a Janek cie filmował. W porównaniu do ciebie Włodek z Mazurkiem to anioły. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ola Napisano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 17 minut temu, do rozdartej mordy napisał: Nie odwracaj kota ogonem. Darłeś morde u Bogdana pod oknem a Janek cie filmował. W porównaniu do ciebie Włodek z Mazurkiem to anioły. Co racja to racja. Mogli jechać do warszawy robić zadyme. Narazili Ińsko na straty. No takich nierozgarniętych włodarzy jeszcze nie mieliśmy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jan Napisano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 34 minuty temu, młody napisał: Młodzi razem z Jackiem i Michałem demonstrowali w Ińsku, dlatego pisiorki nie dali nam kasy. Przez nich straciliśmy kilka milionów zł. Można było za to coś pożytecznego dla Ińska zrobić. Taka to robota młodych. Demonstrować każdy może, ale mordy drzeć pod płotami spokojnych obywateli i nie dawać im spokoju lub doprowadzając ich do ciężkiej choroby ? Te dwa głąby kapuściane, przytulają się teraz do PiSu i myślą że jest już cacy!? Pamiętajcie polikitierzy od siedmiu boleści, Janek nie zapomina. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jaś Napisano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 8 minut temu, Jan napisał: Demonstrować każdy może, ale mordy drzeć pod płotami spokojnych obywateli i nie dawać im spokoju lub doprowadzając ich do ciężkiej choroby ? Te dwa głąby kapuściane, przytulają się teraz do PiSu i myślą że jest już cacy!? Pamiętajcie polikitierzy od siedmiu boleści, Janek nie zapomina. Pewnie ze można demonstrować, ale trzeba wiedzieć gdzie, jak, po co i jakie skutki to przyniesie. To co zrobił Jacek z Michałem było bardzo głupie i skrajnie nieodpowiedzialne. Skutki to kilka milionów w budżecie mniej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi