Maciek Napisano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 10 minut temu, nic napisał: Pewnie nic, Michał wykańcza wszystkich wokół siebie, teraz się wziął za Zbyszka i Włodka, chce im zabrać emerytury No tak. Michał dalej urządza personalne gierki, czyli wykańcza tych co mu nie pasują. Taki to już jego wredny charakter. A sprawy Ińska leżą i kwiczą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 7 godzin temu, Maciek napisał: No tak. Michał dalej urządza personalne gierki, czyli wykańcza tych co mu nie pasują. Taki to już jego wredny charakter. A sprawy Ińska leżą i kwiczą. Zbyszek ciebie rada wywaliła nie Michał. Całe te kółko emeryta powinno polecieć, bo to jedna stara klika Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Gosc napisał: Zbyszek ciebie rada wywaliła nie Michał. Całe te kółko emeryta powinno polecieć, bo to jedna stara klika Oj dziadkowie przeszkadzają? A to jedyni myślący i przewidujący radni w ińskiej radzie. Przeciwnicy żwirowni i przeciwnicy złych działań burmistrzów. Pozostali bez wymieniania to pachołkowie michasia, którzy wykonują jego polecenia "bez mrugnięcia okiem". Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gmina Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Najśmieszniejsze jest to,że stary burak siedzi w Gudowie a Kupicha w jego mieszkaniu, knuje jak go posunąć z burkowania. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
awaria Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Pękła główna rura. Likwidacja awarii potrwa. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
żwir Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 41 minut temu, awaria napisał: Pękła główna rura. Likwidacja awarii potrwa. Kopciuch bierz łopatę i zapierda+aj, kopać i usuwać awarię, bo wyborcy już wody nie mają a co będzie jak twoja żwirownia ruszy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hmmm Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Godzinę temu, awaria napisał: Pękła główna rura. Likwidacja awarii potrwa. Pękła rura, a może to studnia wyschła? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 2 godziny temu, hmmm napisał: Pękła rura, a może to studnia wyschła? Tak rządzą gmina kur+wy i złodzieje. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
precz Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Precz z patałachami Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Obserwator radnych Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 5 godzin temu, tak napisał: Oj dziadkowie przeszkadzają? A to jedyni myślący i przewidujący radni w ińskiej radzie. Przeciwnicy żwirowni i przeciwnicy złych działań burmistrzów. Pozostali bez wymieniania to pachołkowie michasia, którzy wykonują jego polecenia "bez mrugnięcia okiem". Ale trafnie Zibi o sobie napisałeś ostatnie zdanie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ha,ha Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 11 minut temu, Obserwator radnych napisał: Ale trafnie Zibi o sobie napisałeś ostatnie zdanie. To ja napisałam,a ty wszędzie widzisz Zibiego.Lecz się... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zgred Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 10 minut temu, ha,ha napisał: To ja napisałam,a ty wszędzie widzisz Zibiego.Lecz się... Ta dziwne, że wszyscy w radzie co odwołali Mazurka i burmistrzowie to są ci źli, tylko emeryci najlepsi, ci którzy wymyślili podwyżki, zmieniali burmistrzów, i każdy z nich jest przewodniczącym na komisjach. To kto tu smaruję jak nie oni. Dajcie spokój Panowie, nic nie zrobiliście dla tego Ińska, ciągle podwyżki nam gotujecie bo waszymi uchwałami. To wy do ukladacie klocki w radzie Włodek Mazurek Kościelny Dec reszta to figuranci. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
radny bezradny Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 18 minut temu, Zgred napisał: Ta dziwne, że wszyscy w radzie co odwołali Mazurka i burmistrzowie to są ci źli, tylko emeryci najlepsi, ci którzy wymyślili podwyżki, zmieniali burmistrzów, i każdy z nich jest przewodniczącym na komisjach. To kto tu smaruję jak nie oni. Dajcie spokój Panowie, nic nie zrobiliście dla tego Ińska, ciągle podwyżki nam gotujecie bo waszymi uchwałami. To wy do ukladacie klocki w radzie Włodek Mazurek Kościelny Dec reszta to figuranci. Fige prawda. Całe życie radni są bezradni. Zawsze radni tańczyli tak jak im burmistrz zagrał. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zgred Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 11 minut temu, radny bezradny napisał: Fige prawda. Całe życie radni są bezradni. Zawsze radni tańczyli tak jak im burmistrz zagrał. To rada daje absolutorium burmistrzowi przestań kłamać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
daje Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Teraz, Zgred napisał: To rada daje absolutorium burmistrzowi przestań kłamać Pewnie ze daje, bo radni się buraka boją Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
strach Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Teraz, daje napisał: Pewnie ze daje, bo radni się buraka boją Boją się, bo jak radny podniesie główkę to go Michał stawia do pionu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Teraz, strach napisał: Boją się, bo jak radny podniesie główkę to go Michał stawia do pionu Ja słyszałem co innego, że to Pan przewodniczący z Panem Mazurekiem ustawiają do pionu młodych radnych nich pomysły Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
smycz Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 3 minuty temu, strach napisał: Boją się, bo jak radny podniesie główkę to go Michał stawia do pionu Michał radnych trzyma mocno na smyczy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Julek Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 2 minuty temu, smycz napisał: Michał radnych trzyma mocno na smyczy Michał nie tylko radnych trzyma na smyczy. Zobacz ilu dyrektorów i kierowników już wymienił (wypierdzielił na bruk) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Janinka Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Michał jak walił to wysychał. Politolog od 7 boleści. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Maciek Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Stołek burmistrza nie jest dany raz na zawsze, te zwolnione osoby mają rodziny. Zagłosują na Michała? Wątpię. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Hela Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 26 minut temu, Gosc napisał: Ja słyszałem co innego, że to Pan przewodniczący z Panem Mazurekiem ustawiają do pionu młodych radnych nich pomysły Ja słyszałam, że ci dwaj panowie zerwali się ze smyczy i zaczęli samodzielnie myśleć, a tego Jacek z Michałem nie mogli strawić. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Marian Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 5 minut temu, Hela napisał: Ja słyszałam, że ci dwaj panowie zerwali się ze smyczy i zaczęli samodzielnie myśleć, a tego Jacek z Michałem nie mogli strawić. Poszło o żwirownie, Dwa buraki wydały zgodę na koncesję, a Szafran z Mazurkiem się ostro sprzeciwili. Taka prawda Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Obserwator Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 8 minut temu, Hela napisał: Ja słyszałam, że ci dwaj panowie zerwali się ze smyczy i zaczęli samodzielnie myśleć, a tego Jacek z Michałem nie mogli strawić. Nie mogę 🤣Zibi i Włodek myślący 🤣. Takich prostaków nie stać na myślenie. OPOZYCJA W RADZIE BRAWO BRAWO WYWALCIE TE DINOZAURY Z PRZEWODNICZENIA. JEDEN JUŻ POSZEDŁ NA SZCZAW TERAZ PORA NA WŁODKA. A W WYBORACH I TAK KAŻDY WIE JAK ZAGŁOSUJE. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Obserwator radnych i gminy Napisano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 5 minut temu, Marian napisał: Poszło o żwirownie, Dwa buraki wydały zgodę na koncesję, a Szafran z Mazurkiem się ostro sprzeciwili. Taka prawda Poszło o to że Zibiego wywalilo. Tyle i aż tyle a nie o żwirownie. Zibi dla przewodniczenia to by nawet kopalnie uranu otworzył łącznie ze spalarnia. Taka prawda Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi