Gość Napisano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 2 minuty temu, wyborca napisał: Nie zrobi tego prokurator nie zrobisz i ty. Jak bardzo się mylisz, wyborco na wylocie ??!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 Liwak i Kupczynski musza odejsc! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Pendolino 2.0 Napisano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 12 minut temu, gosc napisał: Liwak i Kupczynski musza odejsc! Pomożemy..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 40 minut temu, Pendolino 2.0 napisał: Pomożemy..... Nie ma innej opcji!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
haha Napisano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 Godzinę temu, gosc napisał: Liwak i Kupczynski musza odejsc! Z dużej chmury mały deszcz. Pozdrawiam Włodka i Zbyszka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ja tez Napisano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 Ja na tych dwoch belfegorow nie zaglosuje, w rodzinie mam 8 glosow Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 5 minut temu, ja tez napisał: Ja na tych dwoch belfegorow nie zaglosuje, w rodzinie mam 8 glosow Hmm 8 głosów reszta za. Wybory za dwa lata. Nie rozsmieszaj mnie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 24 minuty temu, wyborca napisał: Hmm 8 głosów reszta za. Wybory za dwa lata. Nie rozsmieszaj mnie. Wybory owszem za dwa lata, do tego czasu, śladu po was,wyborcze oszusty, nie będzie! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
next Napisano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 29 minut temu, wyborca napisał: Hmm 8 głosów reszta za. Wybory za dwa lata. Nie rozsmieszaj mnie. Z sasiadem wypije flaszke i bedzie nastepne 8 glosow, itd, itd Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wyborca Napisano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 49 minut temu, haha napisał: Z dużej chmury mały deszcz. Pozdrawiam Włodka i Zbyszka. Zbyszek na burmistrza Włodek na zastępcę 😂😂😂😂 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 4 minuty temu, Wyborca napisał: Zbyszek na burmistrza Włodek na zastępcę 😂😂😂😂 I to nie byłoby wcale do śmichu. Ma to sens!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Chyba nie Napisano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 10 minut temu, tak napisał: I to nie byłoby wcale do śmichu. Ma to sens!!! To żart? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Donek Napisano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 Od Liwaka i Kupczyńkiego każdy bedzie lepszy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jacek Napisano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 32 minuty temu, Wyborca napisał: Zbyszek na burmistrza Włodek na zastępcę 😂😂😂😂 Oj nie będzie wam do śmiechu, oj nie będzie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Maciek Napisano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 8 minut temu, Donek napisał: Od Liwaka i Kupczyńkiego każdy bedzie lepszy Tu jest zgoda, poziom ich zarządzania jest bardzo mizerny Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 22 minuty temu, Chyba nie napisał: To żart? Żaden żart. Obaj Panowie są pracowici i wymagający od siebie i innych. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kolej Napisano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 4 minuty temu, Maciek napisał: Tu jest zgoda, poziom ich zarządzania jest bardzo mizerny Mizerny, daj se na luz. Tragiczny, żwirowe gnoje,przekręty. Referendum, Referendum. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wyborca Napisano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 Teraz, tak napisał: Żaden żart. Obaj Panowie są pracowici i wymagający od siebie i innych. Od innych na pewno ale czy od siebie? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Maciek Napisano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 Teraz, Kolej napisał: Mizerny, daj se na luz. Tragiczny, żwirowe gnoje,przekręty. Referendum, Referendum. No dobra, tragiczny, żwirownia to tragedia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ziom Napisano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 2 godziny temu, gosc napisał: Liwak i Kupczynski musza odejsc! Zibi i Włodziu dlaczego akurat teraz? Bo co sracie w gacie? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
grzech Napisano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 Muszą odejść bo lista ich grzechów jest bardzo długa. Listę otwiera żwirownia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
o co kaman Napisano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 5 minut temu, Ziom napisał: Zibi i Włodziu dlaczego akurat teraz? Bo co sracie w gacie? o co chodzi z tymi gaciami? wytłumacz nam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
lulek Napisano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 Michal ty sie nie nadajesz i Jacek tez na to stanowisko, kazdy to wie . Teraz to wy tylko szmal nie maly bierzecie i nic a nic dobrego nie robicie, Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
też Napisano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 6 minut temu, o co kaman napisał: o co chodzi z tymi gaciami? wytłumacz nam Też bym chciała wiedzieć co oni takiego narozrabiali? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
nic Napisano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 17 minut temu, też napisał: Też bym chciała wiedzieć co oni takiego narozrabiali? Pewnie nic, Michał wykańcza wszystkich wokół siebie, teraz się wziął za Zbyszka i Włodka, chce im zabrać emerytury Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi