niestety Napisano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 9 minut temu, jak mus to mus napisał: Liwak i Kupczyński muszą odejść! Poprzednia kadencja to było zupełnie co innego. Ta jest tragiczna przez żwirownię. Trzeba czynić wszystko, łącznie z pozwem do sądu, by kopalnię wyeliminować. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Aleksandra Napisano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 2 godziny temu, tak napisał: Wzorem poprzedniego festiwalu kolęd on line w ICK został ogłoszony werdykt festiwalu . Werdykt ogłosiła "dwuosobowa" luzacka komisja. Szkoda jedynie, że tylko w Ińsku ICK nie prezentuje tych nagrań chociażby osób nagrodzonych. O wysokim poziomie artystycznym dowiadujemy się wyłącznie na podstawie relacji komisji konkursowej. Teraz już rozumie czemu na ostatniej sesji tak walczył nasz Burmistrz o pół banki dla kina. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
haha Napisano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 57 minut temu, niestety napisał: Poprzednia kadencja to było zupełnie co innego. Ta jest tragiczna przez żwirownię. Trzeba czynić wszystko, łącznie z pozwem do sądu, by kopalnię wyeliminować. Włodek już byłeś i gówno zrobiłeś. Nie ośmieszaj się bardziej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Obserwator radnych i gminy Napisano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Ja jestem za odwołaniem całej rady. Mieszkańcy tylko referendum.!!! Tak głupiej władzy dawno nie widziałem. A sesję oglądam od 15 lat.. Na czele glupek i cwaniak radny z Czertynia i części Ściennego. Znany nie poradnm Zibi. Udziela się na forum dlatego, bo go odwołali. Zibi trochę honoru miej. Najgorsze to to, że wiem, że ty nie masz 😥😥😥. Zapomniałem jeszcze o Włodku 😥też prostak. Mieszkańcy Gminy Ińsko zacznijmy działać bo teraz żwirownia a co jutro będzie tego się obawiam 😥😥😥 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Pendolino 2.0 Napisano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 3 minuty temu, Obserwator radnych i gminy napisał: Ja jestem za odwołaniem całej rady. Mieszkańcy tylko referendum.!!! Tak głupiej władzy dawno nie widziałem. A sesję oglądam od 15 lat.. Na czele glupek i cwaniak radny z Czertynia i części Ściennego. Znany nie poradnm Zibi. Udziela się na forum dlatego, bo go odwołali. Zibi trochę honoru miej. Najgorsze to to, że wiem, że ty nie masz 😥😥😥. Zapomniałem jeszcze o Włodku 😥też prostak. Mieszkańcy Gminy Ińsko zacznijmy działać bo teraz żwirownia a co jutro będzie tego się obawiam 😥😥😥 Ty kupczyk nie obawiaj co jutro, bo jutro już ciebie nie ma. Jesteś skończony. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Precz PSL Napisano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 23 minuty temu, Pendolino 2.0 napisał: Ty kupczyk nie obawiaj co jutro, bo jutro już ciebie nie ma. Jesteś skończony. Zibi ciebie zatopił koncesją. Idź lepiej spać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
skaza Napisano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Liwak i Kupczyński to jednak są debeściaki, wszyscy winni tylko oni bez skazy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
lol Napisano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Godzinę temu, Pendolino 2.0 napisał: Ty kupczyk nie obawiaj co jutro, bo jutro już ciebie nie ma. Jesteś skończony. Jutro sobota.... dzień wolny od pracy...a pojutrze niedziela....nie strasz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Oby się udało Napisano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 10 godzin temu, Obserwator radnych i gminy napisał: Ja jestem za odwołaniem całej rady. Mieszkańcy tylko referendum.!!! Tak głupiej władzy dawno nie widziałem. A sesję oglądam od 15 lat.. Na czele glupek i cwaniak radny z Czertynia i części Ściennego. Znany nie poradnm Zibi. Udziela się na forum dlatego, bo go odwołali. Zibi trochę honoru miej. Najgorsze to to, że wiem, że ty nie masz 😥😥😥. Zapomniałem jeszcze o Włodku 😥też prostak. Mieszkańcy Gminy Ińsko zacznijmy działać bo teraz żwirownia a co jutro będzie tego się obawiam 😥😥😥 W 100 %się zgadzam 👍👍👍. Wreszcie mądry komentarz do tej całej sprawy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Adam Napisano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 Zbyszek niech się pochwali jak go złapali w byłych zakładach ZNTK w Stargardzie na kradzieży metali kolorowych ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Pendolino 2.0 Napisano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 9 minut temu, Adam napisał: Zbyszek niech się pochwali jak go złapali w byłych zakładach ZNTK w Stargardzie na kradzieży metali kolorowych ! A co mnie obchodzi kolorowy metal, ty oszuście wyborczy sprowadziłeś na nas w Ińsku zagładę żwirową. Za łapówki postawiłeś dom. Kto za robotę na zmywaku postawił w Ińsku dom ? Pytam, jest taki ? A pensjonat z dwoma domami w Gudowie to może za pensyjkę marnego belfra? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 Teraz, Pendolino 2.0 napisał: A co mnie obchodzi kolorowy metal, ty oszuście wyborczy sprowadziłeś na nas w Ińsku zagładę żwirową. Za łapówki postawiłeś dom. Kto za robotę na zmywaku postawił w Ińsku dom ? Pytam, jest taki ? A pensjonat z dwoma domami w Gudowie to może za pensyjkę marnego belfra? Oj Zbyniu. Kredytów w Polsce się nie udziela przecież 🤣. Skończ już swoje wypociny, bo prawda jest taka, że jak grałeś z nimi w drużynie to oczy miałeś zamknięte, teraz oczy otworzyłeś bo cię posunęli ze stołka, i udajesz dobrego wujka, a tak naprawdę nim nigdy nie byłeś. A w Czertyniu wygrałeś tylko dlatego, że byłeś od Liwaka. Taka prawda Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jacek Napisano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 19 minut temu, Adam napisał: Zbyszek niech się pochwali jak go złapali w byłych zakładach ZNTK w Stargardzie na kradzieży metali kolorowych ! To ile ta twoja zmora zibi dostał za te metale? Więcej niż ty dostałeś od kopalni za przyklepanie żwirowni w Ińsku? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 Kopciuch szuka tematu zastępczego. Koncesji was pogrąży. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
widzę Napisano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 Michał zamiast załatwiać zwrot dotacji od marszałka na targowisko to od rana skrobiesz na kafe i szkalujesz ludzi którzy ci pomogli w zyciu. Jesteś wrednym człowiekiem nie zasługującym na szacunek. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 15 minut temu, widzę napisał: Michał zamiast załatwiać zwrot dotacji od marszałka na targowisko to od rana skrobiesz na kafe i szkalujesz ludzi którzy ci pomogli w zyciu. Jesteś wrednym człowiekiem nie zasługującym na szacunek. Z kim burmistrz rozmawiał, że na targowisku nie potrzebne są stoły? Spotkałam wiele osób handlujących, którzy uważają, że stoły to podstawa. Swój towar z braku stołów ustawiają na ziemi. Żenada. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Obserwator Napisano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 Godzinę temu, Gosc napisał: Oj Zbyniu. Kredytów w Polsce się nie udziela przecież 🤣. Skończ już swoje wypociny, bo prawda jest taka, że jak grałeś z nimi w drużynie to oczy miałeś zamknięte, teraz oczy otworzyłeś bo cię posunęli ze stołka, i udajesz dobrego wujka, a tak naprawdę nim nigdy nie byłeś. A w Czertyniu wygrałeś tylko dlatego, że byłeś od Liwaka. Taka prawda Ale Czertyń i nie tylko już się na nim poznał. To już jest koniec radnowania Zibi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 Czertyń Tobie,kupicha serdecznie podziękuje za żwirownie. Nie skrob tutaj tylko wyłaź z nory i posypuj chodniki bo ludzie się przewracają. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Czertyń Napisano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 18 minut temu, Obserwator napisał: Ale Czertyń i nie tylko już się na nim poznał. To już jest koniec radnowania Zibi Na pewno Czertyń nie zagłosuje na ciebie panie Kupczyński bo Pan Zbyszek nam powiedział coście z burmistrzem nam zafundowali. Proszę się za nas nie odzywać , damy radę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Obserwator Napisano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 50 minut temu, Czertyń napisał: Na pewno Czertyń nie zagłosuje na ciebie panie Kupczyński bo Pan Zbyszek nam powiedział coście z burmistrzem nam zafundowali. Proszę się za nas nie odzywać , damy radę. Dobrze że o kurnikach też powiedział. Taki prawdomówny🤣Zibi nie pisz za mieszkańców Czertynia bo to żałośnie wygląda. Nie Pan Zbyszek tylko Pan kłamca i cwaniak. Wszyscy o tym dobrze wiedzą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
No tak Napisano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 25 minut temu, Obserwator napisał: Dobrze że o kurnikach też powiedział. Taki prawdomówny🤣Zibi nie pisz za mieszkańców Czertynia bo to żałośnie wygląda. Nie Pan Zbyszek tylko Pan kłamca i cwaniak. Wszyscy o tym dobrze wiedzą. Okazuje się,że nie tylko Pan Zbigniew jako radny jest kłamcą, ale także wszyscy radni przeciwnicy żwirowni. Proste? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
świetlica Napisano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 Michał wybudowałeś już świetlicę w Czertyniu, skoro tak ci na Czertyniu zależy? A może nawet nie zacząłeś i znów bedzie obsówa i stracisz dotacje? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Pendolino 2.0 Napisano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 Godzinę temu, Obserwator napisał: Dobrze że o kurnikach też powiedział. Taki prawdomówny🤣Zibi nie pisz za mieszkańców Czertynia bo to żałośnie wygląda. Nie Pan Zbyszek tylko Pan kłamca i cwaniak. Wszyscy o tym dobrze wiedzą. Jak ty spojrzysz w oczy mieszkańcom Ińska kiedy koncesja zostanie nagłośnina w całej gminie? Jesteś młodym człowiekiem całe życie przed tobą tutaj przy zapyleniu, hałasie i warkocie wanienek jadących przez miasto. To jest żałosne,haniebne i karygodne co zrobiliście z Liwakiem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kura Napisano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 Godzinę temu, Obserwator napisał: Dobrze że o kurnikach też powiedział. Taki prawdomówny🤣Zibi nie pisz za mieszkańców Czertynia bo to żałośnie wygląda. Nie Pan Zbyszek tylko Pan kłamca i cwaniak. Wszyscy o tym dobrze wiedzą. Michał kto był pod Poznaniem u Hołka oglądać kurniki i przy okazji się napić brymuchy? Tam był Jacek z żoną, przywiózł przyczepkę jajek i rozdawał obiecując złote góry po wybudowaniu kurników. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 19 minut temu, świetlica napisał: Michał wybudowałeś już świetlicę w Czertyniu, skoro tak ci na Czertyniu zależy? A może nawet nie zacząłeś i znów bedzie obsówa i stracisz dotacje? Celowo nie znajdzie wykonawcy, by zrobić na złość Panu Zbigniewowi- wnioskodawcy budowy świetlicy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi