żwir Napisano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 38 minut temu, akcja żwirki napisał: Żwirownia w Ińsku jeszcze nie ruszyła a już rusza przetarg na rozbudowę drogi wojewódzkiej 151 w kierunku Recza.Tak działa zaplanowany układ.Kasa otwiera żwirownię,drogi i czasami kupuje samochody strażackie.O gminnych beneficjentach nie wspomnę bo już ktoś o nich pisał. Jacek z Michałem zafundowali nam armagedon żwirowy na wiele, wiele lat. Oszukali wyborców. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Julka Napisano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 1 godzinę temu, żwir napisał: Jacek z Michałem zafundowali nam armagedon żwirowy na wiele, wiele lat. Oszukali wyborców. Burmistrz ma to w duopie. Wyprowadzi sie do Drawska a nam zostawi żwirową pustynię. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
??? Napisano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Niech mi ktoś powie, że on za to nie wziął kasy? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wstyd Napisano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 44 minuty temu, ??? napisał: Niech mi ktoś powie, że on za to nie wziął kasy? Udowodnij a nie bezpodstawnie oskarżasz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Cola Napisano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Zbyszek kiedy te kwity, bo juz ludzie zapomnieli że coś masz🤣 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 8 minut temu, Cola napisał: Zbyszek kiedy te kwity, bo juz ludzie zapomnieli że coś masz🤣 Karp domaga się wiglii.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kosa Napisano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 10 godzin temu, ??? napisał: Niech mi ktoś powie, że on za to nie wziął kasy? 9 godzin temu, wstyd napisał: Udowodnij a nie bezpodstawnie oskarżasz. W Ińsku głośno że ktoś za to musiał wziąść kasę i to dużą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
prawda Napisano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 Dowody proszę. Nie pomawianie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 5 minut temu, prawda napisał: Dowody proszę. Nie pomawianie. Prokurator już analizuje ! Zdrówka!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
zrobi co karzemy Napisano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 14 minut temu, Gość napisał: Prokurator już analizuje ! Zdrówka!!! Prokurator jest nasz i nic nie znajdzie. Nawet jak znajdzie to zrobi tak jak kontrolerzy NIK. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gad Napisano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 27 minut temu, prawda napisał: Dowody proszę. Nie pomawianie. Ty wstrętny gadzie dowody chcesz? Otworzyłeś ogromną żwirownie i chcesz dowodów? Taka jest opinia mieszkańców i w pełni sobie na tę opinię zasłuzyłeś. Jesteś kłamcą i oszustem wyborczym. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wypad Napisano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 23 minuty temu, gad napisał: Ty wstrętny gadzie dowody chcesz? Otworzyłeś ogromną żwirownie i chcesz dowodów? Taka jest opinia mieszkańców i w pełni sobie na tę opinię zasłuzyłeś. Jesteś kłamcą i oszustem wyborczym. Otworzyłem zgodnie z prawem. Dowody proszę. Nie masz? To wypad. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
przewietrzymy Urząd Napisano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 Godzinę temu, wypad napisał: Otworzyłem zgodnie z prawem. Dowody proszę. Nie masz? To wypad. Za to otworzenie "zgodnie z prawem", możecie już się pakować, oszuści wyborczy !! Twój PROGRAM WYBORCZY NA LATA 2018-2023, punkt 9 " nie dopuścimy do powstania żwirowni w bezpośrednim sąsiedztwie Ińska " . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 23 minuty temu, przewietrzymy Urząd napisał: Za to otworzenie "zgodnie z prawem", możecie już się pakować, oszuści wyborczy !! Twój PROGRAM WYBORCZY NA LATA 2018-2023, punkt 9 " nie dopuścimy do powstania żwirowni w bezpośrednim sąsiedztwie Ińska " . No i to prawda. Wcześniej jest bioetanol i tartak. Dopiero potem domy mieszkalne. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 24 minuty temu, przewietrzymy Urząd napisał: Za to otworzenie "zgodnie z prawem", możecie już się pakować, oszuści wyborczy !! Twój PROGRAM WYBORCZY NA LATA 2018-2023, punkt 9 " nie dopuścimy do powstania żwirowni w bezpośrednim sąsiedztwie Ińska " . Rewolucja w radzie gminy to nic innego, jak likwidacja radnych, przeciwników powstania żwirowni w Ińsku. I co na to KADAM? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 20 minut temu, tak napisał: Rewolucja w radzie gminy to nic innego, jak likwidacja radnych, przeciwników powstania żwirowni w Ińsku. I co na to KADAM? KADAM mówi tak dla żwirowni. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
oszuści Napisano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 Jacek z MIchałem zgodnie z prawem wyruchali swoich wyborców. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 26 minut temu, oszuści napisał: Jacek z MIchałem zgodnie z prawem wyruchali swoich wyborców. To są śmieci, popłuczyny, menele ! Na każdym kroku trzeba tępić to gnojstwo . Przyjdziesz po głos, jak ci kopa zasadze to pod kinem wylądujesz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
jereminy Napisano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 Ja tez jak zapi dole to ci dwaj diablow zobacza naprawde.Oszolomy z gminy mysla ze ludzie ich czynow nie chlubnych nie widza. Kino jest przykladwm co ci dwaj zrobili ,jeszcze im malo to chca zwirowniw ,buda z nimi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jolka Napisano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 Liwakus i Kupczykus są na czarnej liście mieszkańców Ińska, a właściwie to powinni być z listy skreśleni za żwirownie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
NIC Napisano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 22 minuty temu, Jolka napisał: Liwakus i Kupczykus są na czarnej liście mieszkańców Ińska, a właściwie to powinni być z listy skreśleni za żwirownie Oni NIC dobrego dla Ińska nie zrobili. Żwirownia to dla nich hańba. Mojego głosu nie dostaną. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
żwir Napisano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 2 minuty temu, NIC napisał: Oni NIC dobrego dla Ińska nie zrobili. Żwirownia to dla nich hańba. Mojego głosu nie dostaną. Pamiętajcie wyborcy oto radni, zwolennicy żwirowni : Tomczyk, Dolata,Halejcio Łońska,Marzycka, Kujawski,oba Woźniaki,Potrykus! Dajcie im swoje głosy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
CBA Napisano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 7 minut temu, żwir napisał: Pamiętajcie wyborcy oto radni, zwolennicy żwirowni : Tomczyk, Dolata,Halejcio Łońska,Marzycka, Kujawski,oba Woźniaki,Potrykus! Dajcie im swoje głosy. Czyli wszyscy którzy ostatnio cos skorzystali od gminy. Jasne jak słońce. Przecież prokurator do tego dojdzie. Inne służby też. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 21 minut temu, NIC napisał: Oni NIC dobrego dla Ińska nie zrobili. Żwirownia to dla nich hańba. Mojego głosu nie dostaną. Zrobili interes życia. Żaden głos już im niepotrzebny. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Prawda Napisano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 8 minut temu, tak napisał: Zrobili interes życia. Żaden głos już im niepotrzebny. To prawda, nic nie robią a żyją jak pączek w maśle Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi