Gość Napisano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2022 8 godzin temu, nie napisał: Nie wie, żona dowiaduje się ostatnia Ta trzecia, ale nie ostatnia ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Julek Napisano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2022 Zamiast się zająć gminą to ten stary cap za babami się ugania Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2022 16 minut temu, Julek napisał: Zamiast się zająć gminą to ten stary cap za babami się ugania Tu posieje,tam posieje,a narodek płaci za "etaty taty". Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jarek Napisano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2022 Magdalena komu daje Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jacek Napisano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2022 37 minut temu, Jarek napisał: Magdalena komu daje Nie ważne komu daje, ale jak się urodzi to będzie Jacek Banach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Elka Napisano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2022 Jak burmistrze mogli tak podle się zachowywać ,nie mają etyki ,godności.Jak można ludzi niszczyć bez powodu ,bez rozmów,bez uzasadnienia.To jeszcze nikt im nie uświadomił że to karalne.Juz minęło trochę czasu jak ludzie kul nie pracują ,bo ciule o tak po prostu mieli kolesow i robili i robią sobie prywatę w pracy.Nie podoba mi się że przyjmując ludzi do pracy bez jakich kolwiek kwalifikacji nie ponoszą za to kary .Panowie Radni może Wy coś zaradzić możecie i sprawdzicie jak powinna pracowac instytucja i czy tak ma działać prawnie, a nie po znajomości i po rodzinie.A żwirownie im nie darujemy.A u paterkow jest pica i tajemnica,wszystko dla pracy.Lepiej żeby stara paterowa wystawiła swoja kwokę .Ona to potrafi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2022 50 minut temu, Elka napisał: Jak burmistrze mogli tak podle się zachowywać ,nie mają etyki ,godności.Jak można ludzi niszczyć bez powodu ,bez rozmów,bez uzasadnienia.To jeszcze nikt im nie uświadomił że to karalne.Juz minęło trochę czasu jak ludzie kul nie pracują ,bo ciule o tak po prostu mieli kolesow i robili i robią sobie prywatę w pracy.Nie podoba mi się że przyjmując ludzi do pracy bez jakich kolwiek kwalifikacji nie ponoszą za to kary .Panowie Radni może Wy coś zaradzić możecie i sprawdzicie jak powinna pracowac instytucja i czy tak ma działać prawnie, a nie po znajomości i po rodzinie.A żwirownie im nie darujemy.A u paterkow jest pica i tajemnica,wszystko dla pracy.Lepiej żeby stara paterowa wystawiła swoja kwokę .Ona to potrafi. Zibi ty to jesteś asior. Oczernić pomówić to twój chleb powszedni. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zakała Napisano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2022 Godzinę temu, Gosc napisał: Zibi ty to jesteś asior. Oczernić pomówić to twój chleb powszedni. Michał to czarny charakter tego forum, on każdemu duupe obrobi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tadex Napisano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2022 Michał zajmuje się plotami. Za co my mu płacimy??????????????? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Koml Napisano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2022 Dobrze wiedzieć kto tak dużo czyta w Ińsku.Bibliotekareczka musi tam mieć Dwa etaty ,czy nie po znajomości.wiedza o sexie,jest tam taki tom.Wicki nie wstyd wam z kina robić burdel.Teraz wiem dlaczego Wichna się tam panoszy.Oszolomy łamią prawo i to w pracy .Jak nie masz co z nim zrobić Burku to nie z mężatka i nie w pracy ,ale ty wyluzgany jesteś ze wszystkiego Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zycie Napisano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2022 widzę tu dużo zazdrośników, ma ochotę to niech robi co chce życie jest tylko jedno i sami decydujemy za jego przeżycie, żal dupe ściska Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Po życiu Napisano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2022 Teraz, Zycie napisał: widzę tu dużo zazdrośników, ma ochotę to niech robi co chce życie jest tylko jedno i sami decydujemy za jego przeżycie, żal dupe ściska Jak robią co chcą to za swoje, na razie my im płacimy grubą forsę z naszych podatków. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zenek Napisano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2022 26 minut temu, Po życiu napisał: Jak robią co chcą to za swoje, na razie my im płacimy grubą forsę z naszych podatków. Dwa darmozjady co oni zrobili w tej kadencji? NIC. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
żwirek Napisano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2022 6 minut temu, Zenek napisał: Dwa darmozjady co oni zrobili w tej kadencji? NIC. Jak to nic? ŻWIROWNIE nam zafundowali. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Julka Napisano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2022 Godzinę temu, Zenek napisał: Dwa darmozjady co oni zrobili w tej kadencji? NIC. Nie marudź, oni ciężko pracują, jeden pisze na kafe drugi ugania się za babami. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Sylwka Napisano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 W dniu 17.01.2022 o 22:38, niestety napisał: No i komu daje? Bo mnie żeby dopłacali to bym nie pchnął. W dniu 17.01.2022 o 22:57, nie napisał: Nie wie, żona dowiaduje się ostatnia Zo ca cyrk w szkole burdel z Kaśka w roli głównej w urzędzie kolejny !!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ala Napisano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 3 godziny temu, Sylwka napisał: Zo ca cyrk w szkole burdel z Kaśka w roli głównej w urzędzie kolejny !!! To komu Kaśka daje ? Ryśkowi ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 14 minut temu, Ala napisał: To komu Kaśka daje ? Ryśkowi ? Dajcie spokój z tym kto komu daje. Wyjdzie na to, że i ja gdzieś moczę. Poważniej proszę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Bolo Napisano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 30 minut temu, tak napisał: Dajcie spokój z tym kto komu daje. Wyjdzie na to, że i ja gdzieś moczę. Poważniej proszę. Ja mogę zamoczć, jakby Magda, była chętna ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Aga Napisano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Godzinę temu, tak napisał: Dajcie spokój z tym kto komu daje. Wyjdzie na to, że i ja gdzieś moczę. Poważniej proszę. 1 godzinę temu, Ala napisał: To komu Kaśka daje ? Ryśkowi ? Kasia to jego oczko w głowie !!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zgred Napisano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Zibi ty to się moczysz w nocy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kolej Napisano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Godzinę temu, Zgred napisał: Zibi ty to się moczysz w nocy Zibi zapisz sie u michala on trzyma kolejke. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
film Napisano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 10 minut temu, Kolej napisał: Zibi zapisz sie u michala on trzyma kolejke. I ukrytą kamerą robi składankę erotyczną. Coś wiem na ten temat. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
akcja żwirki Napisano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Żwirownia w Ińsku jeszcze nie ruszyła a już rusza przetarg na rozbudowę drogi wojewódzkiej 151 w kierunku Recza.Tak działa zaplanowany układ.Kasa otwiera żwirownię,drogi i czasami kupuje samochody strażackie.O gminnych beneficjentach nie wspomnę bo już ktoś o nich pisał. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
widz Napisano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 8 godzin temu, Ala napisał: To komu Kaśka daje ? Ryśkowi ? sebek miał viole to teraz kasia robi rewanż Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi