Widz z boku Napisano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Gdybm była radną to bym chciała 2000.Co takiego dziwnego,burmistrz zobaczcie ile zarabia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Tak ustalili i sru.Klika będzie więcej ściągała z mieszkańców.Niestety nic nie kumatych.To zwykła ośmiornica gminnego szczebla.Tak to działa.Nawet PiS tym nierobom z racji przepisów dokłada do budżetu i zarobków tych pierdzistołków z gminy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
**** *** Napisano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 1 godzinę temu, Aśka napisał: 5 emerytów za, 4 młodych przeciw, 3 wstrzymało się. Sprzedać się za 500 złotych żenada i wstyd. Pięciu leśnych dziadków załatwiło kase dla 4 bezmózgów w tym kaszalota z kina. Przytulą kaske bez wybrzydzania. Tfu z takimi radnymi, wstydu nie mają tylko czekają na oklaski. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lalka Napisano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Dostali czy wywalczyli to ich ,co komu do domu .Idą Podwyzszki im się też coś należy .A ty zazdrosniku idź na wybory też będziesz miał taką kasiorke o ile ciebie ludzie wybiorą . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tadrk Napisano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 A ta locha z kina ma tyle szmalu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ile Napisano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 To ile Burek teraz dostanie? To kto jeszcze podwyżki dostanie? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jeson Napisano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Ewcia na ciasteczka do kina nie chciała pieniążków to chyba jest ta baba chora na umyśle. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ala Napisano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 6 godzin temu, Jeson napisał: Ewcia na ciasteczka do kina nie chciała pieniążków to chyba jest ta baba chora na umyśle. Halejcio, Łońska,Pańczyk starszy Woźniak ci radni są zakałą Rady ! Pod publiczkę dla poklasku sprawują mandat. Pozostali radni powinni pluć im w ryje, a szczególnie 5 seniorów, którzy mądrze odpowiedzieli na nibotyczne podwyżki pensji burmistrza i jego podwładnych!! O tym nikt nie mówi a to jest sedno sprawy. Ciekawe czy ta parszywa czwórka, z obrzydzeniem, będzie co miesiąc, przytulać podwyższoną dietę ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Oglądałem sesyjke Napisano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 A co to te parę groszy za podwyzszka .Zobaczcie ile burek dostał podniesiona pensje,to wam nie dobrze się zrobi.Ci mlokosy radni to jest nieporozumienie kto to ich wybrał ,przecież to się nawet nie potrafi ubrać na sesję,a już nie mówię o wypowiedzeniu się publicznie .Te diabły to dopiero głupki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Straszną spelunkę tworzy ta gmina.Mieszkańcy nie zdają sobie sprawy kto i dlaczego rządzi tą gminą.A to jedna wielka klika powiązań i interesów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kaska Napisano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Bardzo dobrze że podnieśli im te parę groszy.Ja jestem mieszkncem Ińska i nie zazdroszczę.Co za ludzie .Idź jeden z drugim do wyborów i też będziesz tak miał. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kuwa Napisano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 6 minut temu, Kaska napisał: Bardzo dobrze że podnieśli im te parę groszy.Ja jestem mieszkncem Ińska i nie zazdroszczę.Co za ludzie .Idź jeden z drugim do wyborów i też będziesz tak miał. A ty dalej w swoje klocki.....idź wygraj i kasuj. Gdzie twoje poczucie społecznika i pracy na rzecz mieszkańców. Nic tylko kasa, kasa i kasa....za nic nie robienie, za żadną odpowiedzialność. Rzygam tobą Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Dobra Hanuszka Napisano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 P Banasiewicz bardzo się angażuje bo chce startować na burmistrza ,teraz uaktywnił Kadam i wszelkimi siłami się pcha do koryta. Ale moje zdanie jest takie ,że gościu jesteś znany naszej społeczności dobrze i też z nie najlepszej strony i niech nie podskakuje.Idz i startuj na burka jak już jest tak głośno o twojej niecnej osobie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jurek Napisano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Pamiętajcie za darmo umarło Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Idupa Napisano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 "Gdzie twoje poczucie społecznika i pracy na rzecz mieszkańców." A to już komuna wróciła? Kto jest 1 sekretarzem w Ińsku? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Koleżanka twojej cioci. Napisano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Banasiewicz ty cwaniaku .Pamiętasz jak w perfidny sposób wyrzuciliscie chora ciotkę z mieszkania ty podły człowieku.A teraz mącić zaczynasz, niech ludzie wiedzą czym pachniesz ,sama nienawiścią. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
popieram Napisano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 3 godziny temu, Koleżanka twojej cioci. napisał: Banasiewicz ty cwaniaku .Pamiętasz jak w perfidny sposób wyrzuciliscie chora ciotkę z mieszkania ty podły człowieku.A teraz mącić zaczynasz, niech ludzie wiedzą czym pachniesz ,sama nienawiścią. Wolę Maćka niż ciebie szmato. Maciek cisnij tych slomiaków. Jako kadam działaliście dla dobra mieszkańców. Ja was popieram . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem wiem Napisano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Tak działał że dary były w nocy wynoszone do ich domów.Tak dzielili biednym zeby im starczał na długo .A teraz się uaktywnił i chce dalej działać w Kadamie dla siebie i kumpli. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Hustka Napisano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Ten was Maciuś to pionek wiemy kogo . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak,tak Napisano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 10 minut temu, Hustka napisał: Ten was Maciuś to pionek wiemy kogo . Wiemy,wiemy.Żołnierz pierwszego szeregu.Obrywa najwięcej,a dowódca pije drinki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Elka Napisano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Dajcie spokój co za Maciuś głupek, daje się nabić w butelkę co on sobą reprezentuje ,kim on jest .Darów już nie ma w spiżarce. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
prawda Napisano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 2 godziny temu, tak,tak napisał: Wiemy,wiemy.Żołnierz pierwszego szeregu.Obrywa najwięcej,a dowódca pije drinki. Dowódca to Piotr? 59 minut temu, Elka napisał: Dajcie spokój co za Maciuś głupek, daje się nabić w butelkę co on sobą reprezentuje ,kim on jest .Darów już nie ma w spiżarce. A kim był Kupczyński Liwak Szafran czy Mazurek albo Kościelny i Dec!!! Kim oni byli zanim poszli w politykę? Zwykłymi szmaciarzami, puste kieszenie, podrzedne wsioki. Patrzcie jakie teraz paniska bez kija nie podchodź. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wasza znajoma..... Napisano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Akurat znam tych Panów ,i nic złego o żadnym z nich nie mogę powiedzieć .Są to ludzie na wysokim poziomie i są bardzo pracowici .Nie ważne jest jak się wygląda ważne jest żeby być wartościowym człowiekiem ,a oni Są .Pracowałam z niektórymi i dobrze ich znam.Powodzenia Panowie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak tak Napisano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 18 minut temu, Wasza znajoma..... napisał: Akurat znam tych Panów ,i nic złego o żadnym z nich nie mogę powiedzieć .Są to ludzie na wysokim poziomie i są bardzo pracowici .Nie ważne jest jak się wygląda ważne jest żeby być wartościowym człowiekiem ,a oni Są .Pracowałam z niektórymi i dobrze ich znam.Powodzenia Panowie. Jak ty ich dobrze znasz. Patrzcie państwo no zna, pracował jacy wartościowi a żwirownię zatwierdzili chociaż obiecali że oni gwarantują że jej nie będzie. A jezioro coraz mniejsze. Tacy to wartościowi bezmózgi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Idupa Napisano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 8 minut temu, tak tak napisał: Jak ty ich dobrze znasz. Patrzcie państwo no zna, pracował jacy wartościowi a żwirownię zatwierdzili chociaż obiecali że oni gwarantują że jej nie będzie. A jezioro coraz mniejsze. Tacy to wartościowi bezmózgi. Czytaj ze zrozumieniem. Pokaż nr uchwały rady zezwalającej na wydobywanie kruszyw na działkach Ińsko-Ciemnik. Nie było takiej uchwały. Nikt radę w Ińsku o to nie poprosił. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi