Skocz do zawartości

Rezygnacja Kuby ze stanowiska DYREKTORA (może jeszcze raz DYREKTORA !!! ) oj oj nie podkreśliłem DYREKTORA COK w Ińsku

Przeciwnik Władzy Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 401
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

35 minut temu, myślcie napisał:

Radny,który jest ma "usługach" tzw.władzy wykonawczej czyli lokalnego burka jest tylko maszynką bez mózgu.Niestety ten układ w Ińsku panuje od dawna.Stąd stwierdzenie,że rządzi klika.

Tak bywa,jeśli radni nie maja zastrzeżeń do projektu,który przedstawia burmistrz.A że radni nie postępują jak maszynki do głosowania,udowodnili to podczas głosowania stawek za śmieci.Projekt burmistrza zakładał 27 zł,ale radni przegłosowali 20 zł.

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, Oko napisał:

Tak bywa,jeśli radni nie maja zastrzeżeń do projektu,który przedstawia burmistrz.A że radni nie postępują jak maszynki do głosowania,udowodnili to podczas głosowania stawek za śmieci.Projekt burmistrza zakładał 27 zł,ale radni przegłosowali 20 zł.

Po co się ktoś wcina ,jak nie ma pojecia o pracy radnych.

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Oko napisał:

Po co się wcinasz jak prawdy nie znasz. 20 to bez kompostownika, kto ma kompostownik 18 zł. To dużo za dużo bo już poprzednia cena była z kosmosu. Może trzeba sprawdzić czy wszyscy płacą. 

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, gość napisał:

Jasne, w Ińsku ILF to najwyższa półka. Reszta Polski i świata już dawno znalazła inny sposób żeby przyciągać turystów i tworzyć wieloletnie imprezy okolicznościowe. Właśnie dla tego pozbyto się Kuby bo takie jelenie uważają, że ILF wystarczy. Kaziu, s******** ze świata kultury bo przez takich jak ty pseudoartystów nasza gmina się nie rozwija. Za dużo w tobie kumoterstwa i marksizmu.

Skur synie ,padalcu zrob  to ,co, zrobił Kazimierz,bo takich jak ty zmijo beztaleciu , nieuku, tylko ryjem umiesz ujadac .Pokaż na co cię stać.Ale stać ciebie obczernia i nic napewno niepotrafisz.Ci co źle piszą to hamy i nic nie znaczą.

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, wyborca napisał:

Po co się wcinasz jak prawdy nie znasz. 20 to bez kompostownika, kto ma kompostownik 18 zł. To dużo za dużo bo już poprzednia cena była z kosmosu. Może trzeba sprawdzić czy wszyscy płacą. 

Kompostowniki używać można wyłącznie w budynkach jednorodzinnych,ale dzięki za dodatkową informację.

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, wyborca napisał:

Zadłużenie za niepłacone rachunki za śmieci wynosi ponad 150 tys. zł,a dłużników,którzy dłużni są ponad 1000 zł jest 45.Postaram się o listę dłużników i ją tu opublikuję.

Odnośnik do odpowiedzi
50 minut temu, Dym napisał:

Zadłużenie za niepłacone rachunki za śmieci wynosi ponad 150 tys. zł,a dłużników,którzy dłużni są ponad 1000 zł jest 45.Postaram się o listę dłużników i ją tu opublikuję.

To bardzo dobry pomysł. Czas brudasów pokazać bo wygląda że podwyżka to dla tych co uczciwie płacą jest!

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, wstyd napisał:

To bardzo dobry pomysł. Czas brudasów pokazać bo wygląda że podwyżka to dla tych co uczciwie płacą jest!

Nie brudasów.Śmieci odbierane są od wszystkich:płacących i uchylających się.Czas najwyższy,byśmy rozprawili się z tymi,którzy nie płacą.Dlatego taką listę opublikuję w najbliższym czasie.

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Dym napisał:

Nie brudasów.Śmieci odbierane są od wszystkich:płacących i uchylających się.Czas najwyższy,byśmy rozprawili się z tymi,którzy nie płacą.Dlatego taką listę opublikuję w najbliższym czasie.

Nic nie opublikujesz, jest rodo i od nikogo takich informacji nie dostaniesz więc przestać gadać głupoty. 

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, Gosc napisał:

Nic nie opublikujesz, jest rodo i od nikogo takich informacji nie dostaniesz więc przestać gadać głupoty. 

Tylko obciążanie podwyżkami uczciwie płacących jest naruszeniem prawa.Jeżeli władza nie umie egzekwować opłat to niech się poda do dymisji.Koszt 1m3 powinien wynikać z kalkulacji wywozowej a nie łatanie dziury poprzez nieuzasadnione podwyżki.To przekracza przepisy o naliczaniu i kwalifikuje się do kontroli odpowiednich służb.Co to za rada,skoro sankcjonuje nieudolność władzy wykonawczej.Mieszkańcy powinni zbojkotować nieuzasadnione podwyżki.

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Gosc napisał:

Chroń baranie dłużników i i dowalaj koszty wszystkim uczciwym.I tak znajdę sposób,by mieć taką listę.

Odnośnik do odpowiedzi
Agnieszka Węglarz

Pytanie: Witam Panie Burmistrzu Zwracam się do pana o wyjaśnienie pewnej sytuacji. Na stronie Ińska BIP ogłoszono konkurs na dyrektora ICK , jak panu wiadomo jestem byłą pracownicą. Czy według pana, jako były pracownik nie mogę aplikować na w/ w stanowisko ? Bo z informacji, które właśnie otrzymałam vice burmistrz na spotkaniu klubu poinformował ? że nie chce Agnieszki Węglarz i Byłego dyrektora A. M . Naprawdę nie wiem i nie rozumie co takiego zrobiłam ? Jakim trzeba być człowiekiem, żeby uważać się za kogoś tak ważnego , który decyduje kto , co ! Przepraszam bardzo, ale kto jest w tej Gminie Burmistrzem ? I dlaczego jest taka dyskryminacja ? I na koniec przypomnę panu słowa, które wypowiedziałam panu w rozmowie telefonicznej gdy dowiedziałam się , że zostałam zwolniona z ICK. Panie Burmistrzu Prezydentem , Burmistrzem , vice Burmistrzem , Dyrektorem się bywa a człowiekiem się jest ! życzę powodzenia w tym waszym uczciwym , sprawiedliwym rządzeniu. I samych uczciwych wyborów . Pozdrawiam Agnieszka Węglarz

Odpowiedź:

Pani Agnieszko,

rzeczywiście został ogłoszony konkurs na stanowisko Dyrektora ICK. Do konkursu może stanąć każdy, kto spełnia kryteria określone w specyfikacji, więc jeśli Pani je spełnia, to również może Pani złożyć swoją aplikację.

Natomiast jeśli chodzi o insynuacje zamieszczone w Pani pytaniu: tak, była mowa na posiedzeniu klubu o naborze, jednak nieprawdą jest to, co wkłada Pani w usta mojego zastępcy. Radny, który tak to Pani przekazał, po prostu skłamał. Czy ja również mam wierzyć w plotkę, że jeden z Radnych skłonił Panią to złożenia skargi na Dyrektora ICK i obiecał, że w niedalekiej przyszłości to Pani właśnie zostanie nowym Dyrektorem ICK? Czy wierzyć mam w to, że już zaczęła Pani planować zwolnienia niektórych pracowników, gdyż nie widzi Pani możliwości współpracy z nimi? - To tak w kwestii bycia człowiekiem!

Łączę wyrazy szacunku!

Burmistrz Ińska Jacek Liwak

Odnośnik do odpowiedzi
28 minut temu, Agnieszka Węglarz napisał:

Pytanie: Witam Panie Burmistrzu Zwracam się do pana o wyjaśnienie pewnej sytuacji. Na stronie Ińska BIP ogłoszono konkurs na dyrektora ICK , jak panu wiadomo jestem byłą pracownicą. Czy według pana, jako były pracownik nie mogę aplikować na w/ w stanowisko ? Bo z informacji, które właśnie otrzymałam vice burmistrz na spotkaniu klubu poinformował ? że nie chce Agnieszki Węglarz i Byłego dyrektora A. M . Naprawdę nie wiem i nie rozumie co takiego zrobiłam ? Jakim trzeba być człowiekiem, żeby uważać się za kogoś tak ważnego , który decyduje kto , co ! Przepraszam bardzo, ale kto jest w tej Gminie Burmistrzem ? I dlaczego jest taka dyskryminacja ? I na koniec przypomnę panu słowa, które wypowiedziałam panu w rozmowie telefonicznej gdy dowiedziałam się , że zostałam zwolniona z ICK. Panie Burmistrzu Prezydentem , Burmistrzem , vice Burmistrzem , Dyrektorem się bywa a człowiekiem się jest ! życzę powodzenia w tym waszym uczciwym , sprawiedliwym rządzeniu. I samych uczciwych wyborów . Pozdrawiam Agnieszka Węglarz

Odpowiedź:

Pani Agnieszko,

rzeczywiście został ogłoszony konkurs na stanowisko Dyrektora ICK. Do konkursu może stanąć każdy, kto spełnia kryteria określone w specyfikacji, więc jeśli Pani je spełnia, to również może Pani złożyć swoją aplikację.

Natomiast jeśli chodzi o insynuacje zamieszczone w Pani pytaniu: tak, była mowa na posiedzeniu klubu o naborze, jednak nieprawdą jest to, co wkłada Pani w usta mojego zastępcy. Radny, który tak to Pani przekazał, po prostu skłamał. Czy ja również mam wierzyć w plotkę, że jeden z Radnych skłonił Panią to złożenia skargi na Dyrektora ICK i obiecał, że w niedalekiej przyszłości to Pani właśnie zostanie nowym Dyrektorem ICK? Czy wierzyć mam w to, że już zaczęła Pani planować zwolnienia niektórych pracowników, gdyż nie widzi Pani możliwości współpracy z nimi? - To tak w kwestii bycia człowiekiem!

Łączę wyrazy szacunku!

Nie wkurwiaj burmistrz ludzi.

Odnośnik do odpowiedzi
W głowie się nie mieści
36 minut temu, Agnieszka Węglarz napisał:

Odpowiedź:

Pani Agnieszko,

Łączę wyrazy szacunku!

Ja pierdziu! Co tu sie wyrabia? Burmistrz sprawuje swój urząd na podstawie insynuacji, plotkach, domysłach, kłamstwie! Karwa mać! Gdzie my żyjemy? Brak mi słów na określenie tego co sie dzieje. Trzeba stąd wyp+ierdalać jak najdalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, W głowie się nie mieści napisał:

Ja pierdziu! Co tu sie wyrabia? Burmistrz sprawuje swój urząd na podstawie insynuacji, plotkach, domysłach, kłamstwie! Karwa mać! Gdzie my żyjemy? Brak mi słów na określenie tego co sie dzieje. Trzeba stąd wyp+ierdalać jak najdalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sprawa prokuratora .

Odnośnik do odpowiedzi

To nie plotki Panie Burmistrzu to co Pan napisał to prawda bo ta wyzuta z prawdy Pani Węglarz chodziła po Ińsku i tak opowiadała, sama słyszałam jak mówiła że zwolni Salwinke bo nie będzie z nią pracowała. Wiele osób to potwierdzi. Teraz też nieliczni radni ja nakręcają i chodzi i się tym chwali sama. 

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Ona napisał:

To nie plotki Panie Burmistrzu to co Pan napisał to prawda bo ta wyzuta z prawdy Pani Węglarz chodziła po Ińsku i tak opowiadała, sama słyszałam jak mówiła że zwolni Salwinke bo nie będzie z nią pracowała. Wiele osób to potwierdzi. Teraz też nieliczni radni ja nakręcają i chodzi i się tym chwali sama. 

Jolka nie rób zamętu srasz w majty bojsz się wrócić do Dino 

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Ona napisał:

Ok prawda prawda ,co się burek tak wstawia  się za wic

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...