ale pora Napisano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2018 9 minut temu, szkoda napisał: I dobrze dziadyga siedzi i nic nie robi. Po co taki radny mamy swojego przedstawiciela. Na manhatan powinien przyjść w sobotę nie w poniedziałek. Buractwo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lol Napisano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2018 11 minut temu, puk puk napisał: A mnie jutro nie będzie i nikogo nie przyjmę. Ale sobie porę na wizytację wybrali. I to na terenie rekreacyjnym. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jak ich nie kochać Napisano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2018 Teraz to oni obiecają wszystko, byle nie dać się od koryta samorządów odspawać. Oczywiście i tak tego nie zrealizują jak to mają w zwyczaju od wielu lat. Jak z wiekiem emerytalnym. W kampanii wyborczej obiecywali, że nie podniosą, a po przeprowadzili - "urealnić, znaczy urealnić" Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nepotyzm Napisano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2018 8 godzin temu, chwila prawdy napisał: No bo Kaziu to zapóźniony trochę wiekowo. On już nie nadąża za duchem czasu. Są na orzechowej ludzie którzy was nie wpuszczą. Jutro się przekonasz. Jedno jest pewne że Kaziu będzie miał tablice upamiętniająca jego osiągnięcia w insku zamontowana na kinie. Jak to się stało u nas jedna z atrakcji na inskie lato filmowe montowanie i odslanianie tablic! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2018 11 godzin temu, nie czytałeś napisał: Okolice plaży mówisz a ja myślę że to najmniej ważne. Przecież tego Ola nie ma już bo wyjechał za granicę nie czytałeś gafo? Olał gminę i wyemigrował. Tak mu ta władza dopiekła. Nie tak dawno ktoś ola posadził na traktor pola orac miał zniknąć na dobre ale cóż pachnie mu władzia i jak jest blisko zdemaskowania to szybko wstawia gdzie jest ale za granicą jest pierwszy raz zdziwiłem się bo on nie lubi pampersów jemu zostaje "łysa góra"i byki które dawno sprzedał Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hahaha Napisano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2018 Godzinę temu, gość napisał: Nie tak dawno ktoś ola posadził na traktor pola orac miał zniknąć na dobre ale cóż pachnie mu władzia i jak jest blisko zdemaskowania to szybko wstawia gdzie jest ale za granicą jest pierwszy raz zdziwiłem się bo on nie lubi pampersów jemu zostaje "łysa góra"i byki które dawno sprzedał Przecież to wiadome. Ja też tak uważam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestety Napisano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2018 Godzinę temu, gość napisał: Nie tak dawno ktoś ola posadził na traktor pola orac miał zniknąć na dobre ale cóż pachnie mu władzia i jak jest blisko zdemaskowania to szybko wstawia gdzie jest ale za granicą jest pierwszy raz zdziwiłem się bo on nie lubi pampersów jemu zostaje "łysa góra"i byki które dawno sprzedał Przede wszystkim Olo zniknął jak zaczęła się kampania wyborcza. Chyba więcej nie trzeba mówić. Zarobiony chłop i skupia się na kampanii. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JON Napisano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2018 MY IŃSZCZANIE GŁOSUJEMY NA LIWAKA ,TYLKO ON TU SIE LICZY Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tak tak Napisano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2018 8 minut temu, JON napisał: MY IŃSZCZANIE GŁOSUJEMY NA LIWAKA ,TYLKO ON TU SIE LICZY Nie byłbym pewny! Każdy ma swojego faworyta. A że Liwak ubogaca swoje wróżenie z fusów to inna bajka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hmmm Napisano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2018 11 minut temu, JON napisał: MY IŃSZCZANIE GŁOSUJEMY NA LIWAKA ,TYLKO ON TU SIE LICZY Karwa "my ińszczanie" raczej klika z pod znaku liwaka czyli lewaki i słoma. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2018 Godzinę temu, niestety napisał: Przede wszystkim Olo zniknął jak zaczęła się kampania wyborcza. Chyba więcej nie trzeba mówić. Zarobiony chłop i skupia się na kampanii. ma zadanie wisieć w oknie zaraz za cieciem i śledzić czym pali lewiatan i cały ten bajzel jego ślepia sięgają daleko ale pod swoim nosem ma gila i niczego innego nie widzi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2018 Godzinę temu, JON napisał: MY IŃSZCZANIE GŁOSUJEMY NA LIWAKA ,TYLKO ON TU SIE LICZY Nigdy nie miał i nie będzie miał mojego głosu radziłem mojej rodzinie tez to samo! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2018 34 minut temu, gość napisał: Nigdy nie miał i nie będzie miał mojego głosu radziłem mojej rodzinie tez to samo! Z całym szacunkiem.Wskaż mi lepszego kandydata. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xxxxx Napisano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2018 Godzinę temu, Gość napisał: Z całym szacunkiem.Wskaż mi lepszego kandydata. Wszyscy pozostali. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gamoń Napisano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2018 Godzinę temu, xxxxx napisał: Wszyscy pozostali. Idiot !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nie dla Liwaka Napisano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2018 13 minut temu, gamoń napisał: Idiot !! To ty jesteś idiot. Normalni ludzie zagłosują na Racina. Zobaczysz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2018 Racin bardzo szanuję swoich wyborców, że boi się do nich wyjść. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2018 Racinowski nie jest normalnym czlowiekiem, to raptus, furiat i choleryk. Nie nadaje się do rozmowy a tym bardziej nie nadaje się na burmistrza. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2018 25 minut temu, Gość napisał: Racin bardzo szanuję swoich wyborców, że boi się do nich wyjść. To ciekawe co piszesz bo przed każdymi wyborami chodził po domach i rozmawiał z ludźmi. A te spotkania w kinie są śmieszne bo i tak przychodzą na nie sami swoi! Normalni mieszkańcy wola zadawać pytania bezpośrednio a nie w kinie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buraki z pzl Napisano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2018 35 minut temu, Gość napisał: Racinowski nie jest normalnym czlowiekiem, to raptus, furiat i choleryk. Nie nadaje się do rozmowy a tym bardziej nie nadaje się na burmistrza. Wolę "tak" nienormalnego Racinowskiego niż pajaca na sznurku. Nigdy nie widziałem Andrzeja z ręką w kieszeni a u Liwaka to standard. Arogancja pzl to już norma. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
śmieć Napisano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2018 48 minut temu, Gość napisał: Racinowski nie jest normalnym czlowiekiem, to raptus, furiat i choleryk. Nie nadaje się do rozmowy a tym bardziej nie nadaje się na burmistrza. A ty plując na przeciwnika jesteś normalny? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestety Napisano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2018 8 minut temu, śmieć napisał: A ty plując na przeciwnika jesteś normalny? Właśnie. Dobrze piszesz! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NIE dla racina Napisano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2018 Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. Amen! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nie dla liwaka Napisano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2018 9 minut temu, NIE dla racina napisał: Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. Amen! To dokładnie jak w przypadku Liwaka. Amen! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAK dla miszcza patelni Napisano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2018 więc pozostaje nam Różański Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi