Baśka Napisano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 W Ińsku jest jej odmiana t typie: XXXL też czuła dla swoich i współpracujących z nimi opozycyjnych koryciarzy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Piękny dzionek a ta gmina jak ściera wyrzymana z gnojowki..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 3 godziny temu, Olo napisał: Piękny dzionek a ta gmina jak ściera wyrzymana z gnojowki..... .....i taki żuk gnojny, to zauważa !!?? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ewa Napisano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Żałośnie chwastami i krzakami i brud zniknie do jesieni. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kasztan Napisano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 A resztki kasztanów dalej będą straszyć i zagrażać kierowcom?Co za idioci w tej gminie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 4 godziny temu, gość napisał: .....i taki żuk gnojny, to zauważa !!?? Ty bolszewiku czerwony co uraziła Cię prawda.Byłeś nierobem i Jesteś i na dodatek CZERWONY. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
węch Napisano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Żółty z niebieskim to rodowód działacza prawicy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kolor Napisano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, Gość napisał: Ty bolszewiku czerwony co uraziła Cię prawda.Byłeś nierobem i Jesteś i na dodatek CZERWONY. Oczywiście w gminie sama biel....Czerwień mają w interesach no i sentymencie do Lenina.Same kryształy tylko bez grawer. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
miotła Napisano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Teraz tzw.bezrobotni będą albo pucować teren wokół siedziby burmistrza albo raka. Pozostałe ulice są 3 kategorii i posprząta je wiatr. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
drapak Napisano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Bardzo trafne spostrzeżenie co do sprzątania miasta a o gminie już całkiem zapomnieli.Gmina zarasta brudem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 19 minut temu, drapak napisał: Bardzo trafne spostrzeżenie co do sprzątania miasta a o gminie już całkiem zapomnieli.Gmina zarasta brudem. Drapak weź drapaka i posprzątaj wokół swojej posesji.Ja to ciągle robię,bo to moje smieci. A w toalecie też gmina spuszcza ci wodę? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Prosta sprawa.....drogę wojewódzką zrobi Koszalin....drogę powiatową Statgard....ulice posprzątają bezrobotni....wokół posesji właściciele....a co zrobi gmina? Skasuje kolejny miesiąc pensje na miarę ministrów.....skandal..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Olo,ogarnij się.Gmina nie jest firmą sprzatającą.Jeszcze by tego brakowało,by urzednicy sprzatali na prywatnych posesjach.To już byłby ubaw po pachy.Olo to ty szukasz dziury w całym i skandalem nazywasz fakt,że urzednicy nie sprzatają komuś wokół posesji. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Nie pisałem o sprzątających urzędnikach....pisałem że w tej gminie urzędnik to tylko beneficjent pensji....żadnej innej korzyści z was nie ma .....bo wszystko zrzucacie na innych....popatrz ćwoku jak inni włodarze dbają o swoje gminy.....u nas po prostu brak gospodarza.....takie świnie na wypasie..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Godzinę temu, Olo napisał: Nie pisałem o sprzątających urzędnikach....pisałem że w tej gminie urzędnik to tylko beneficjent pensji....żadnej innej korzyści z was nie ma .....bo wszystko zrzucacie na innych....popatrz ćwoku jak inni włodarze dbają o swoje gminy.....u nas po prostu brak gospodarza.....takie świnie na wypasie..... ".wokół posesji właściciele....a co zrobi gmina?" A to krasnoludki napisaly? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
w cel Napisano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 O, to prawda.Efektów dla gminy żadnych.Tak hodujemy tych pasibrzuchów ze swojej krwawicy.Z pracy to najlepiej im wychodzi podwyższanie opłat i podatków. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hahaha Napisano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 😂☝ciekawe czy dalej będzie pęd do koryta? Jarek obniżył pensje wójtom burmistrzom☝👍👍 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Drapak Napisano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 10 godzin temu, gość napisał: Drapak weź drapaka i posprzątaj wokół swojej posesji.Ja to ciągle robię,bo to moje smieci. A w toalecie też gmina spuszcza ci wodę? Ja nie muszę sprzątać.płacę i sprzątają ale ty darmozjadzie powinieneś posprzątać całą gminę.zarosłeś brudem .Wiesz że byłeś i jesteś największym NIEROBEM. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 3 godziny temu, hahaha napisał: 😂☝ciekawe czy dalej będzie pęd do koryta? Jarek obniżył pensje wójtom burmistrzom☝👍👍 To jest kluczowa decyzja JK ......bardzo dobrze mądre posunięcie....ale platfusom i słomie gul skoczy......brawo PIS... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gamoń Napisano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 1 minutę temu, Olo napisał: To jest kluczowa decyzja JK ......bardzo dobrze mądre posunięcie....ale platfusom i słomie gul skoczy......brawo PIS... Nic już nie pomoże tej trupie marnych postaci ! Równia pochyła....................Kryminał blisko !! A ty dalej ujawniaj się jako ich zwolennik, będzie morda oklepana ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 28 minut temu, gamoń napisał: Nic już nie pomoże tej trupie marnych postaci ! Równia pochyła....................Kryminał blisko !! A ty dalej ujawniaj się jako ich zwolennik, będzie morda oklepana ! Możesz mi skoczyć na pukiel......nikt tylko PIS.....reszta won na szczaw..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 A nad gmina znów pojawiły się Czarne Chmury. Gmina będzie płacić karę za nieudolność urzędników.Oczywiście gmina to my więc my zapłacimy wszyscy razem a oni nadał będą baki zbijać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wróżka Napisano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Jak za PO i PSL.Tylko brać z koryta i nic nie robić.Niech tępi wyborcy bólą na gminnych kacyków. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Pierdoła Napisano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 33 minut temu, Gość napisał: A nad gmina znów pojawiły się Czarne Chmury. Gmina będzie płacić karę za nieudolność urzędników.Oczywiście gmina to my więc my zapłacimy wszyscy razem a oni nadał będą baki zbijać Co wymyślasz gamoniu. Jakie czarne chmury? Teraz dopiero świeci słońce nad gminą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi