won Napisano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 Popieram PIS ale bez Bogdana.......żadnych Szafranów Liwaków Kupczyńskich Mazurków......tak jak Kościelnego, Dezor, Machnika, Deca, Sydor, Działoszewskiej, Woźniaka, Sadowskiej a tym bardziej Skonieczki czy innego Halejci.....wszyscy WON..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 10 minut temu, won napisał: Popieram PIS ale bez Bogdana.......żadnych Szafranów Liwaków Kupczyńskich Mazurków......tak jak Kościelnego, Dezor, Machnika, Deca, Sydor, Działoszewskiej, Woźniaka, Sadowskiej a tym bardziej Skonieczki czy innego Halejci.....wszyscy WON..... Wreszcie głos rozsądku. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 25 minut temu, won napisał: Popieram PIS ale bez Bogdana.......żadnych Szafranów Liwaków Kupczyńskich Mazurków......tak jak Kościelnego, Dezor, Machnika, Deca, Sydor, Działoszewskiej, Woźniaka, Sadowskiej a tym bardziej Skonieczki czy innego Halejci.....wszyscy WON..... No to bedziesz miał super PiSowców:Szymczyk,Radkowski,Terebecki.Winszuję. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 1 minutę temu, wiem napisał: No to bedziesz miał super PiSowców:Szymczyk,Radkowski,Terebecki.Winszuję. Włodek to ja winszuję że do tego doprowadziliście przez tylko jedną kadencję. A kto powiedział że to ich wybierzemy. Na pewno nie tych których wskazałeś ale też nie ciebie i was. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
droga w przyszłość Napisano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 To było by najlepsze rozwiązanie.Ale jak oddzielić te wszystkie płetwy od zdrowego,młodego ,czystego ziarna.Aby wybrano młodych,bez zażyłości i powiązań z aktualnym bagnet trzeba ludziom uświadomić ile zła przez te 29 lat wspólnie i w porozumieniu zrobiła ta sama farbowana grupa ludzi.Tam nie ma praktycznie nikogo spoza "układu".Młodzi bez Was gmina Ińsko dalej będzie wegetowała na kredytach i wzniosłych papierowych planach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 9 minut temu, droga w przyszłość napisał: To było by najlepsze rozwiązanie.Ale jak oddzielić te wszystkie płetwy od zdrowego,młodego ,czystego ziarna.Aby wybrano młodych,bez zażyłości i powiązań z aktualnym bagnet trzeba ludziom uświadomić ile zła przez te 29 lat wspólnie i w porozumieniu zrobiła ta sama farbowana grupa ludzi.Tam nie ma praktycznie nikogo spoza "układu".Młodzi bez Was gmina Ińsko dalej będzie wegetowała na kredytach i wzniosłych papierowych planach. Nie ma ani jednej osoby w obecnej radzie,która nie miałaby wizji "Ińska przyszłości".Już na poczatku tej kadencji radni dzielili się swoimi propopzycjami,które ze względu na brak "kasy w gminie" pozostały marzeniami niezrealizowanymi.Część,tych inwestycji koniecznych,udało sie zrealizować,inne rozpoczną się wkrótce i latem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
obłuda Napisano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 10 minut temu, wiem napisał: Nie ma ani jednej osoby w obecnej radzie,która nie miałaby wizji "Ińska przyszłości".Już na poczatku tej kadencji radni dzielili się swoimi propopzycjami,które ze względu na brak "kasy w gminie" pozostały marzeniami niezrealizowanymi.Część,tych inwestycji koniecznych,udało sie zrealizować,inne rozpoczną się wkrótce i latem. Tak tak tak wszystkie wstążki przetniecie tydzień przed wyborami. Obłudnucy tfuuu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 2 minuty temu, obłuda napisał: Tak tak tak wszystkie wstążki przetniecie tydzień przed wyborami. Obłudnucy tfuuu Jeśli się uda,to będzie jednak sukces.Sam się przekonasz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hahaha Napisano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 Obejdzie się. Mydlenie oczu już nie wchodzi w grę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tatar Napisano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 12 godzin temu, wiem napisał: Jeśli się uda,to będzie jednak sukces.Sam się przekonasz. Przez całą kadencje robiłeś,, Wiem " tylko przewałki, a teraz chcesz się promować drogą, którą robi Marszałek dla żwirków !!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 11 godzin temu, tatar napisał: Przez całą kadencje robiłeś,, Wiem " tylko przewałki, a teraz chcesz się promować drogą, którą robi Marszałek dla żwirków !!! Czy możesz mi odpowiedzieć mi na pytanie-co to sa przewałki? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
2x2=4 Napisano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 Przewałki to inaczej działanie niezgodne z prawem i zatwierdzonym budżetem.potem kredyty,kredyty,kredyty... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Jak może być bez kredytu jak po kumotersku obniża się podatki (dla przypomnienia dokonano w dokumentach przekształceń aby wkrętak o 50% mniej płacił)po podatkach zleconka dla swojaków i oczywiście NEPOTYZM w zatrudnieniu a zwalnianie niewygodnych bo wybory tuż tuż. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 zwolnienie największego lenia Kościańskiej z domu Chriobiak to bardzo dobra decyzja. Wysokie mniemanie o sobie tej pani i traktowanie ludzi korzystających z ops jak śmieci to była norma. Zawsze kiedy weszłam do ops do wielka pani kierownik plotkowała godzinami przez telefon za który gmina płaciła. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Takie idiotku jak ona to ludzie ińskiego PiS. Wcale jej mi nie szkoda zwłaszcza że temu swojemu biednemu mężowi takie rogi doprawia nawet nie wiecie z kim Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 8 minut temu, gość napisał: Takie idiotku jak ona to ludzie ińskiego PiS. Wcale jej mi nie szkoda zwłaszcza że temu swojemu biednemu mężowi takie rogi doprawia nawet nie wiecie z kim Z kim, to ciekawostka ? Bo to może mój chłop ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
z kim Napisano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 57 minut temu, gość napisał: Z kim, to ciekawostka ? Bo to może mój chłop ? Ooooo właśnie może też mój! Pisz zaraz z kim ta święta chodzi boczną drogą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Asia Napisano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Czy ktoś z obecnych kacyków może mi powiedzieć,kiedy molo powróci na plaży?Idą wybory a wy tylko lejecie wodę.Rozebraliście po wieży....To zróbcie swój.Bez mola to tylko jezioro.Jak robić biznes? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 8 minut temu, Asia napisał: Czy ktoś z obecnych kacyków może mi powiedzieć,kiedy molo powróci na plaży?Idą wybory a wy tylko lejecie wodę.Rozebraliście po wieży....To zróbcie swój.Bez mola to tylko jezioro.Jak robić biznes? A jaki biznes będziesz robiła Asiu na molo ? Najlepiej to robić w sypialni ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 1 godzinę temu, gość napisał: A jaki biznes będziesz robiła Asiu na molo ? Najlepiej to robić w sypialni ! Gdy na molo nie sprawdzi się,to go zrzuci do jeziora,a w sypialni jedynie spadnie na podłogę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
zapach Napisano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 A gdyby tak zrzucić całą tę gminną kupę? Oj zaśmierdziało by jak nic..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 10 godzin temu, gość napisał: zwolnienie największego lenia Kościańskiej z domu Chriobiak to bardzo dobra decyzja. Wysokie mniemanie o sobie tej pani i traktowanie ludzi korzystających z ops jak śmieci to była norma. Zawsze kiedy weszłam do ops do wielka pani kierownik plotkowała godzinami przez telefon za który gmina płaciła. Słuchaj CIOTO najlepiej jest osądzić wszystkich i wszystko tu na Cafe .A może trza było jej to w biurze powiedzieć.tu zachowujesz się jak by Tobie wąż pierdział i zębami zgrzytał. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Stanisława Napisano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Bardzo chciałam podziękować tym młodym ludziom, którzy wydawali żywność w sobte. Dowiezli mi pod dom i wnieśli do środka. Dziękuję, naprawdę mamy super młodzież w Ińsku Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Molo Napisano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 15 godzin temu, Asia napisał: Czy ktoś z obecnych kacyków może mi powiedzieć,kiedy molo powróci na plaży?Idą wybory a wy tylko lejecie wodę.Rozebraliście po wieży....To zróbcie swój.Bez mola to tylko jezioro.Jak robić biznes? Przetarg nie został jeszcze ogłoszony. Raczej molo na sezon nie powstanie. Ale myślę, że będą sie bardzo starali, żeby zdążyć przed wyborami. Zatem molo będziemy mieli na zimę, co nie ma sensu i już lepiej poczekać do wiosny 2019. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
lolo Napisano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 jutro Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi