ooo Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 uu to skoro już młodym sie takk w glówkach jebie to Ińsko naprawde skazane jest jedynie na debili i ukraincow Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ciekawy Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 a ja mam pytanie co będą mieli przeciwnicy żwirowni z tego jak żwirkom nie wypali ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
widać Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 8 minut temu, ooo napisał: uu to skoro już młodym sie takk w glówkach jebie to Ińsko naprawde skazane jest jedynie na debili i ukraincow Jeden debil jak ty wystarczy🐷 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ooo Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 9 minut temu, widać napisał: Jeden debil jak ty wystarczy🐷 twojej żonie napewno Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
widać Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Ja żonę mam a ty🤔 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
000 Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 9 minut temu, widać napisał: Ja żonę mam a ty🤔 Ja też mam..........twoją. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
widać Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Co za idiota. Miernoto to jest twoje zdanie i wpis na temat tak ważnej sprawy jak powstanie żwirowni? Nie dziwota że sksm wszystko sobie w tej gminie załatwia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ooo Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 16 minut temu, widać napisał: Ja żonę mam a ty🤔 chwalisz się czy żalisz ? dziś masz jutro może mieć inny Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
000 Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 To nie chwal się żoną bo ci ją wy........ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ooo Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 4 minuty temu, widać napisał: Co za idiota. Miernoto to jest twoje zdanie i wpis na temat tak ważnej sprawy jak powstanie żwirowni? Nie dziwota że sksm wszystko sobie w tej gminie załatwia. a ja sądze że liczysz na to że żwirowni sie teraz nie powiedzie i że z kolesiami dorwiecie sie za rok do koryta i skorzystacie od żwirkow dukaty Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ukradli drogę Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Żwirownia niech lepiej odda drogę asfaltową z granicy co ją przekopała i zostawiła żwirowe bagno zamiast asfaltu. Teraz nawet karetka z Drawska do Granicy musi jeździć przez Storkowo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
SKSM Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 NIC NIE ODDAM BO W ŁAZIENCE PODŁOGE NIM WYŁOŻYLEM !!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 5 minut temu, Ukradli drogę napisał: Żwirownia niech lepiej odda drogę asfaltową z granicy co ją przekopała i zostawiła żwirowe bagno zamiast asfaltu. Teraz nawet karetka z Drawska do Granicy musi jeździć przez Storkowo. A gdzie gminna władza.....o tej drodze monitują mieszkańcy Granicy i radni....bez echa zarówno ze strony burka wicka i przewodniczącego....poligon chcą odebrać Drawsku a swojej własności nie pamiętają...ale drogę trzeba naprawiać a z poligonu kasę chcą czerpać... skywisyny... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Granica Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 To jest odcinek drogi w gminie Węgorzyno w powiecie Łobezkim. To z nimi żwirki zaszachmęcili naszą drogę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
pomysł Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 to teraz musicie się zebrać w kupe i rozebrać jakąś droge w wegorzynie , olo rób pompki pierwszy będziesz leciał z tematem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gamoń Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 18 minut temu, Olo napisał: A gdzie gminna władza.....o tej drodze monitują mieszkańcy Granicy i radni....bez echa zarówno ze strony burka wicka i przewodniczącego....poligon chcą odebrać Drawsku a swojej własności nie pamiętają...ale drogę trzeba naprawiać a z poligonu kasę chcą czerpać... skywisyny... Upewnij się baranie, zanim zaczniesz pluć jadem ! Wszystkie twoje wpisy są tyle warte co ten, durniu gminny ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ksw Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 ej zakompleksione ludziki chodzcie zrobimy ińską gale ksw:)wygrani dostana w nagrode łódke piachu bezpieczeństwem zajmie sie dzielny piotrus slimak junior z straży i jego wesoła banda Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Granica Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 3 minuty temu, ksw napisał: ej zakompleksione ludziki chodzcie zrobimy ińską gale ksw:)wygrani dostana w nagrode łódke piachu bezpieczeństwem zajmie sie dzielny piotrus slimak junior z straży i jego wesoła banda 500 metrów przekopanej drogi to poważna sprawa, nie rób tu sobie jaj z pogrzebu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hehe Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 7 minut temu, Granica napisał: 500 metrów przekopanej drogi to poważna sprawa, nie rób tu sobie jaj z pogrzebu. jakby ta droga znajdowala sie w okolicach sciennego nikt by nie poruszyl tego tematu bo tam zwirowni niema idzcie ludzie na orlik pocwiczyc echhh Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Granica Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 2 minuty temu, hehe napisał: jakby ta droga znajdowala sie w okolicach sciennego nikt by nie poruszyl tego tematu bo tam zwirowni niema idzcie ludzie na orlik pocwiczyc echhh Ty dalej sobie jaja robisz, był asfalt jest klepisko a jakiś krwiopijca ze szczecina na tym zrobił kasę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hehe Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 żadne jaja tylko stwierdzam fakty bo ostatnio co by nie było to wszystko wina sksm nawet kaczynski to wina sksm Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Granica Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 32 minut temu, hehe napisał: żadne jaja tylko stwierdzam fakty bo ostatnio co by nie było to wszystko wina sksm nawet kaczynski to wina sksm Z faktami się nie dyskutuje, zaorali 500m drogi i to możesz zobaczyć na własne oczy. Niedługo nie będziesz mógł przejechać przez Storkowo bo zwir mają wozić boczna drogą na żwirownię do Waliszewa, a wożą dokładnie w przeciwnym kierunku przez Storkowo. Tak to jest ze żwirownią. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hehe Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 xxx lat temu wozili przez storkowo przez insko i jakos nikomu to nie przeszkadzalo . w sumie to trzeba też dac gryfskandowi i tartakowi zakaz na przewoz drewna ciężarowkami Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 17 minut temu, Granica napisał: Z faktami się nie dyskutuje, zaorali 500m drogi i to możesz zobaczyć na własne oczy. Niedługo nie będziesz mógł przejechać przez Storkowo bo zwir mają wozić boczna drogą na żwirownię do Waliszewa, a wożą dokładnie w przeciwnym kierunku przez Storkowo. Tak to jest ze żwirownią. Ale to nie przeszkadza waszemu radnemu ze Storkowa. Jest gorącym zwolennikiem tych kilku srebrników SKSM-u, wpłacanych do budżetu. Cicho siedzi i nic nie mówi jak żwirki rozjeżdżają mu jedyny dojazd do jego chałupy. Ale jak się coś ma od żwirowni to trzeba milczeć nawet w sześciu językach ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Granica Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 5 minut temu, hehe napisał: xxx lat temu wozili przez storkowo przez insko i jakos nikomu to nie przeszkadzalo . w sumie to trzeba też dac gryfskandowi i tartakowi zakaz na przewoz drewna ciężarowkami No i dlatego drogi są coraz gorsze, dziura na dziurze dziurą pogania, ruch coraz większy a ciężarówki łamią wszelkie zakazy i jeżdżą gdzie chcą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi