sąsiadka Napisano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2017 6 godzin temu, widać napisał: To nie my mamy tylko wy macie. Od kiedy smieci pali sie w miejscu publicznym. Byłeś ptzy tym domku. Gościu rozbiera cały domek zamiast zamówic wywóz pali nie po to biegnę tam oddychać żeby zaciagać się jakimś syfem Patrzyłaś przez okno i biegłaś.....do kuchni bo ci zupa z gara wyłaziła i wszystko ci przeszkadza co sąsiedzi robią Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
widać Napisano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Durniu czytaj ze zrozumieniem ! Biegałam bo robię to codziennie smród już czuć w parku. Na szczęście to nie mój sąsiad inaczej już by się spowiadał na pałach. To już teraz gmina za nic ma ekologię bo jak żwirownia ma być. Zrozumiałam zadzwonię do nadzoru budowlanego i zapytam bo ulica i numer posesji podany na płocie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
szczypczyk Napisano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Dzwoń, dzwoń. Nikogo twoja plaża nie obchodzi, już po sezonie, jak ci śmierdzi to załóż szczypczyk do bielizny na nos. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
widać Napisano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Po co mi szczypczyk? Zadzwonię i powiem że gmina mimo wiedzy w tym temacie milczy. A focię strzeliłam i mam dowód. Nie wymiksujesz się tak łatwo śmieciu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2017 57 minut temu, widać napisał: Po co mi szczypczyk? Zadzwonię i powiem że gmina mimo wiedzy w tym temacie milczy. A focię strzeliłam i mam dowód. Nie wymiksujesz się tak łatwo śmieciu. Masz rację nie dyskutuj nie ma z kim....w tamtym tygodniu uchwalił ceny za wywóz materiałów budowlanych....nie jest to jakaś suma wielka i nie do zapłacenia....50 dych nawet gdyby to było powyżej metrów sześciennych to nie majątek....ta władza nie wie co czyni....na kaźdym kroku...cla kogo zatem te uchwałý? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkanka Napisano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2017 podwyżka nic nie przyniesie i tak dalej będą wywozić po lasach.przykład można zobaczyć nie robiąc zdjęć gdzie firma co poprawki gwarancyjne na promenadzie robiła wywiozła nawierzchnię.Odpowiedz teren działki gminnej po lewej stronie jadąc w kierunku Rybionka.Powinni oczywiście oddać to na Punkt Zbiórki Odpadów i zapłacić ale kto to dopilnuje wystarczy podwyżkę dać i myślą że to problem rozwiąże.Niech zobaczą także gdzie wywożone są odpady na terenie gminy przez firmę co zajmuję się zbiórką odpadów.Przyzwyczajenia trwają to co nie dobre to mieszkańcy i trzeba im zafundować podwyżki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
widać Napisano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Czyli Olo miał jak zwykle rację. Po co było się tak unosić. Jak nie wywożą na gminny teren to palą ma oczach gminy. A nasza władza🙊🙉🙈 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
pytanie Napisano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 proszę o nowe wiadomości odnośnie żwirowni , jaki mamy stan na dziś , kto działa jeszcze w tej sprawie i jakie ma szanse Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
oooo Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 według mnie to żwirownie mogą otworzyć na plaży i tak gowno z niej , jedynie margula by stracił na weselach Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wymyślasz Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 A ty się z tego będziesz cieszył łachudro...akurat oni mają to w d****! Za to inne podmioty które ledwo ciągną i one padną nawet bez żwirowni. Przy takiej władzy nie można wykluczyć pomysłu żwirowni na plaży. Oni wykonają każde polecenie sksm. Może ten budynek co to go cudzymi rękoma chce liwak wybudować to willa dyrektora. Mola nie będzie choć gmina poniosła koszty projektu jednym słowem HDiKK. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Za 4 dni stara prawda o żwirowni....no i o naszej władzy.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 18 minut temu, Olo napisał: Za 4 dni stara prawda o żwirowni....no i o naszej władzy.... O czym będziesz bazgrał jak decyzja będzie przeciw żwirkom ? Włazisz w 4 litery Grzesiakowi i jego przybocznym, co widać i czuć !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 13 minut temu, gość napisał: O czym będziesz bazgrał jak decyzja będzie przeciw żwirkom ? Włazisz w 4 litery Grzesiakowi i jego przybocznym, co widać i czuć !! Przypomnę ten wpis za 4 dni..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 olo+grzesiak = ŻWIROWNIA !!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 5 godzin temu, oooo napisał: według mnie to żwirownie mogą otworzyć na plaży i tak gowno z niej , jedynie margula by stracił na weselach paciej niech sobie otworzy zwirownie za plotem ma tam wolny plac Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 56 minut temu, gość napisał: olo+grzesiak = ŻWIROWNIA !!! Bez Olo to ty jesteś śmieć pospolity....nic bezemnie o mnie....lepiej się pakuj bo niedługo to i tak ci brązoletki założą... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 olo to pospolity żwirowy śmieć Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 10 minut temu, gość napisał: olo to pospolity żwirowy śmieć Oj się okaże kto jest żwirowym śmieciem😉 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 olo to pospolity żwirowy śmieć na usługach Grzesiaka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gamoń Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Oj ty głupi tyfusie ! Narcyzie jeden ! czy ty myślisz, że wszystkie rozumy pozjadałeś ? Jak ty możesz się niecierpliwić w oczekiwaniu na domniemaną pozytywną decyzję dot. przyszłej żwirowni ? Dla ciebie nawet katastrofalna decyzja kopalniana, jest ok. bo dokopuje obecnym władzom ! To jest coś niesamowitego jak taka wesz gminna może spojrzeć ludziom w oczy. W każdym momencie powinieneś wspierać wszystkich w staraniach uwalenia tego projektu. Podpowiadać jak są nieudolni w swoich poczynaniach, podtrzymywać na duchu... A ty bałwanie czekasz z utęsknieniem na moment (miejmy nadzieję że nie nastąpi ??!!) aby z radością dowalać Gminie. Ale jak tu da się zauważyć, ta twoja arogancja, obraca się przeciwko tobie ! I dobrze ci tak ...żwirowy zwolenniku !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Przecież całe zamieszanie to przez was....gmina jest odpowiedzialna za cały syf z kopalnią... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 8 godzin temu, Olo napisał: Przecież całe zamieszanie to przez was....gmina jest odpowiedzialna za cały syf z kopalnią... Zmiękła ci rura ? Nareszcie ktoś mądry wygarnął ci prawdę o twoim rzekomym zatroskaniu i lokalnym "patriotyźmie" Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Mnie nic nie mieknie.....ciagle gotowy i twardy....nie sądź wszystkich po sobie... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ooo Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 mi tam zwirownia zwisa i powiewa obojetne mi czy bedzie czy nie , ale nie moge sie doczekac jak starzy desperaci ktorym zony d*** nie daja wyzywaja sie tu na forum i konia wala przed monitorem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Skąd ty patafianie wiesz że to starzy desperaci.....teraz młodzi bardziej zaradni niż starzy....ciesz się ciesz przyjdzie i na ciebie kolej😎🖕 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi