sprzedawczyki Napisano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2017 28 minut temu, my jesteśmy przeciw napisał: Głosujemy na burmistrza który obiecuje blokadę żwirowni a on ma już zrobić resztę, bo jak nie to leci ze stołka na pysk Już na takiego głosowałem. Wyszło jak widać. Żwirownia za pasem. Ten chwyt już nie przejdzie. Niech buraki z Ińsko Razem spier#dalają na bambus. Nigdy więcej prostaków we władzach które się sprzedadzą za złocisza. NIGDY! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
czas Napisano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2017 54 minut temu, sprzedawczyki napisał: Już na takiego głosowałem. Wyszło jak widać. Żwirownia za pasem. Ten chwyt już nie przejdzie. Niech buraki z Ińsko Razem spier#dalają na bambus. Nigdy więcej prostaków we władzach które się sprzedadzą za złocisza. NIGDY! Za rok wybory - czas zapłaty. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2017 2 minuty temu, czas napisał: Za rok wybory - czas zapłaty. Zapłata będzie bolała........bardzo bolała........ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
boli Napisano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2017 26 minut temu, Olo napisał: Zapłata będzie bolała........bardzo bolała........ Jak się nie dotrzymuje słowa to musi boleć. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gamoń Napisano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Godzinę temu, Olo napisał: Zapłata będzie bolała........bardzo bolała........ Możesz sobie poszczekać gminny kmiocie. Wybory nic nie zmienią, wygrają ci co mają wygrać ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
lola Napisano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2017 1 godzinę temu, czas napisał: Za rok wybory - czas zapłaty. Tak wszyscy bez wyjątku powinni dostać uropy bezpłatne na zawsze.To ciągle ci sami kombinatorzy zmieniający nazwy.Jadą na tych samych powtarzanych od dekad obietnicach.Rozliczcie się ze swojego życia na nasz koszt pajace. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
klops Napisano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2017 3 godziny temu, my jesteśmy przeciw napisał: Głosujemy na burmistrza który obiecuje blokadę żwirowni a on ma już zrobić resztę, bo jak nie to leci ze stołka na pysk ja słyszałem że po ptokach , teraz już jest za późno na walkę . Nikt nic już nie zrobi bo jak był czas na referendum całkowicie zablokować żwirownię to szafran latał po ludziach i mówił że jest jeszcze wystarczająco dużo możliwości aby żwirownię zablokować . Każdy nowy kandydat na burka który będzie pewny zwycięstwa będzie kłamał . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2017 5 minut temu, klops napisał: ja słyszałem że po ptokach , teraz już jest za późno na walkę . Nikt nic już nie zrobi bo jak był czas na referendum całkowicie zablokować żwirownię to szafran latał po ludziach i mówił że jest jeszcze wystarczająco dużo możliwości aby żwirownię zablokować . Każdy nowy kandydat na burka który będzie pewny zwycięstwa będzie kłamał . Ciekawe że u mnie nie był Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2017 22 minut temu, klops napisał: ja słyszałem że po ptokach , teraz już jest za późno na walkę . Nikt nic już nie zrobi bo jak był czas na referendum całkowicie zablokować żwirownię to szafran latał po ludziach i mówił że jest jeszcze wystarczająco dużo możliwości aby żwirownię zablokować . Każdy nowy kandydat na burka który będzie pewny zwycięstwa będzie kłamał . Chodził, chodził a nawet namawiał żeby nie iść na referendum i wspierał tym samym Racina....namawiał też żeby mieszkańcy Ściennego, Linówka i Czertynia nie przyszli ba spotkania....to na 100% pewne info......teraz to już tylko gra pozorów.....LIWAK, SZAFRAN, KUPCZYŃSKI zapiszą się w kartach historii Ińska tak jak obecna rada jako ci co podpisali wyrok śmierci dla miasteczka....to nigdy nie będzie wybaczone....a z wygraną w wyborach to jest dzielenie skóry na niedźwiedziu a on w mateczniku śpi..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo klamie Napisano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2017 20 minut temu, Olo napisał: Chodził, chodził a nawet namawiał żeby nie iść na referendum i wspierał tym samym Racina....namawiał też żeby mieszkańcy Ściennego, Linówka i Czertynia nie przyszli ba spotkania....to na 100% pewne info......teraz to już tylko gra pozorów.....LIWAK, SZAFRAN, KUPCZYŃSKI zapiszą się w kartach historii Ińska tak jak obecna rada jako ci co podpisali wyrok śmierci dla miasteczka....to nigdy nie będzie wybaczone....a z wygraną w wyborach to jest dzielenie skóry na niedźwiedziu a on w mateczniku śpi..... O tym że chodził i rzekomo namawiał ludzi słyszałem tylko od ciebie, nikt inny tego nie potwierdza. Olo klamiesz! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ma rację Napisano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Olo nie kłamie. Mnie akurat namawiał razem z halejcią. Już wtedy wiedziałem że liwak kupczyński oraz mazurek to ludzie którzy mieli zaklepać żwirownie metodą udawania że są przeciw. Dopiero teraz to zrozumiałem. Olo ma rację. Ja go całkowicie popieram. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kto to jest Szafran? Napisano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Wieża przegrała wybory - wina Szafrana Olo przegrał referendum - wina Szafrana Endriu przegrał wybory - wina Szafrana Grzesiak nie może otworzyć żwirowni - wina Szafrana Ślimak przegra wybory - wina Szafrana. Kuźwa kto to jest ten Szafran że trzęsie całym Ińskiem? Pokażcie mi go tutaj bo to musi być jakiś gigant co wszystko może. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Wszystko albo już nic....Włodek nie przeginaj twoja polityka już się kończy....żebyście tylko nie oglądali horyzontu w kratkę....a wasze udawanie w dokumentach że jesteście przeciw żwirowni nie wszyscy wierzą.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kratka Napisano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2017 7 minut temu, Olo napisał: Wszystko albo już nic....Włodek nie przeginaj twoja polityka już się kończy....żebyście tylko nie oglądali horyzontu w kratkę....a wasze udawanie w dokumentach że jesteście przeciw żwirowni nie wszyscy wierzą.... Tu możesz mieć rację, Grzesiak ciąga Włodka po sądach to rzeczywiście może się skończyć kratką. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
O co biega? Napisano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2017 15 minut temu, kratka napisał: Tu możesz mieć rację, Grzesiak ciąga Włodka po sądach to rzeczywiście może się skończyć kratką. Co ja czytam? Grzesiak podał Szafrana do sądu? Za co? Proszę o jakieś szczegóły. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2017 30 minut temu, O co biega? napisał: Co ja czytam? Grzesiak podał Szafrana do sądu? Za co? Proszę o jakieś szczegóły. Dobrze wiesz za co.....trzeba było nie udawać że jesteś przeciw żwirowni....nie wybielaj siebie bo ta sprawa w sądzie to grubymi nićmi szyta... tak reżyser i scenażysta grzesiak zapisał a wy tylko aktorzy....ale kiepskiej jakości...chcecie jako Ińsko Razem udawać martyrologię...nie z nami te numery... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gamoń Napisano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2017 5 minut temu, Olo napisał: Dobrze wiesz za co.....trzeba było nie udawać że jesteś przeciw żwirowni....nie wybielaj siebie bo ta sprawa w sądzie to grubymi nićmi szyta... tak reżyser i scenażysta grzesiak zapisał a wy tylko aktorzy....ale kiepskiej jakości...chcecie jako Ińsko Razem udawać martyrologię...nie z nami te numery... Aleś ty Olo głupi ! Coraz trudniej czyta się twoje wypociny ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2017 2 minuty temu, gamoń napisał: Aleś ty Olo głupi ! Coraz trudniej czyta się twoje wypociny ! To samo chciałem powiedzieć, chyba Olowi wichura na głupi łeb drzewo zwaliła Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2017 54 minut temu, gość napisał: To samo chciałem powiedzieć, chyba Olowi wichura na głupi łeb drzewo zwaliła A wy zaczeliście robić za menczenników.....nic z tego panowie....czeka was szczaw i merabelki... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gamoń Napisano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2017 5 minut temu, Olo napisał: A wy zaczeliście robić za menczenników.....nic z tego panowie....czeka was szczaw i merabelki... Mirabelki, kmiocie !! Mirabelki. Już podrosły i owocują..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2017 mądry to ty gamoń faktycznie nie jesteś.kasa kopalniana to jest zasilenie budżetu a im cały czas brakuje,także innej alternatywy nie widzieli dla zwiększenia budżetu gminy tylko pójście po najlżejszej linii oporu czyli podatek od żwirowni.W kampanii można różne rzeczy mówić a jak koryto już się ma to hulaj dusz.Michaś obiecał że jak zostanie radym diety będzie przekazywał i co gamoń.Zobacz jak te diety na niego wpłynęły.Niebieska marynarka za mała się zrobiła. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2017 2 godziny temu, Gość napisał: mądry to ty gamoń faktycznie nie jesteś.kasa kopalniana to jest zasilenie budżetu a im cały czas brakuje,także innej alternatywy nie widzieli dla zwiększenia budżetu gminy tylko pójście po najlżejszej linii oporu czyli podatek od żwirowni.W kampanii można różne rzeczy mówić a jak koryto już się ma to hulaj dusz.Michaś obiecał że jak zostanie radym diety będzie przekazywał i co gamoń.Zobacz jak te diety na niego wpłynęły.Niebieska marynarka za mała się zrobiła. Kopalniana kasa wędruje do Szczecina a w Ińsku zostają grosiki Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
spacerek Napisano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Irenka byłem na plaży tam Mariusz pali dalej meble w drugim domku na orzechowej. Smród niesamowity. A burdel na kołkach. Ma zgodę na rozbiórkę i wywózkę tych rupieci?dalej burku wróciłeś z urlopu to do roboty leniy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
co? Napisano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Godzinę temu, spacerek napisał: Irenka byłem na plaży tam Mariusz pali dalej meble w drugim domku na orzechowej. Smród niesamowity. A burdel na kołkach. Ma zgodę na rozbiórkę i wywózkę tych rupieci?dalej burku wróciłeś z urlopu to do roboty leniy. Na plaży macie non stop problemy, co za ludzie tam mieszkają? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
widać Napisano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2017 To nie my mamy tylko wy macie. Od kiedy smieci pali sie w miejscu publicznym. Byłeś ptzy tym domku. Gościu rozbiera cały domek zamiast zamówic wywóz pali nie po to biegnę tam oddychać żeby zaciagać się jakimś syfem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi