Skocz do zawartości

Żwirownia nadal rżnie głupa

antyżwir

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 29.10.2017 o 14:50, my jesteśmy przeciw napisał:

Głosujemy na burmistrza który obiecuje blokadę żwirowni  a on ma już zrobić resztę, bo jak nie to leci ze stołka na pysk

Rozwiń  

Już na takiego głosowałem. Wyszło jak widać. Żwirownia za pasem. Ten chwyt już nie przejdzie. Niech buraki z Ińsko Razem spier#dalają na bambus. Nigdy więcej prostaków we władzach które się sprzedadzą za złocisza. NIGDY!

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 29.10.2017 o 14:50, my jesteśmy przeciw napisał:

Głosujemy na burmistrza który obiecuje blokadę żwirowni  a on ma już zrobić resztę, bo jak nie to leci ze stołka na pysk

Rozwiń  

ja słyszałem że po ptokach , teraz już jest za późno na walkę . Nikt nic już nie zrobi bo jak był czas na referendum całkowicie zablokować żwirownię to szafran latał po ludziach i mówił że jest jeszcze wystarczająco dużo możliwości aby żwirownię zablokować . Każdy nowy kandydat na burka który będzie pewny zwycięstwa będzie kłamał .

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 29.10.2017 o 18:02, klops napisał:

ja słyszałem że po ptokach , teraz już jest za późno na walkę . Nikt nic już nie zrobi bo jak był czas na referendum całkowicie zablokować żwirownię to szafran latał po ludziach i mówił że jest jeszcze wystarczająco dużo możliwości aby żwirownię zablokować . Każdy nowy kandydat na burka który będzie pewny zwycięstwa będzie kłamał .

Rozwiń  

Ciekawe że u mnie nie był

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 29.10.2017 o 18:02, klops napisał:

Rozwiń  

Chodził, chodził a nawet namawiał żeby nie iść na referendum i wspierał tym samym Racina....namawiał też żeby mieszkańcy Ściennego, Linówka i Czertynia nie przyszli ba spotkania....to na 100% pewne info......teraz to już tylko gra pozorów.....LIWAK, SZAFRAN, KUPCZYŃSKI zapiszą się w kartach historii Ińska tak jak obecna rada jako ci co podpisali wyrok śmierci dla miasteczka....to nigdy nie będzie wybaczone....a z wygraną w wyborach to jest dzielenie skóry na niedźwiedziu a on w mateczniku śpi.....

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 29.10.2017 o 18:31, Olo napisał:

Chodził, chodził a nawet namawiał żeby nie iść na referendum i wspierał tym samym Racina....namawiał też żeby mieszkańcy Ściennego, Linówka i Czertynia nie przyszli ba spotkania....to na 100% pewne info......teraz to już tylko gra pozorów.....LIWAK, SZAFRAN, KUPCZYŃSKI zapiszą się w kartach historii Ińska tak jak obecna rada jako ci co podpisali wyrok śmierci dla miasteczka....to nigdy nie będzie wybaczone....a z wygraną w wyborach to jest dzielenie skóry na niedźwiedziu a on w mateczniku śpi.....

Rozwiń  

O tym że chodził i rzekomo namawiał ludzi słyszałem tylko od ciebie, nikt inny tego nie potwierdza. Olo klamiesz!

Odnośnik do odpowiedzi
kto to jest Szafran?

Wieża przegrała wybory - wina Szafrana

Olo przegrał referendum - wina Szafrana

Endriu  przegrał wybory -  wina Szafrana

Grzesiak nie może otworzyć żwirowni - wina Szafrana

Ślimak przegra wybory - wina Szafrana.

Kuźwa kto to jest ten Szafran że trzęsie całym Ińskiem? Pokażcie mi go tutaj bo to  musi być jakiś gigant co wszystko może.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 29.10.2017 o 19:18, Olo napisał:

Wszystko albo już nic....Włodek nie przeginaj twoja polityka już się kończy....żebyście tylko nie oglądali horyzontu w kratkę....a wasze udawanie w dokumentach że jesteście przeciw żwirowni nie wszyscy wierzą....

Rozwiń  

Tu możesz mieć rację, Grzesiak ciąga Włodka po sądach to rzeczywiście może się skończyć kratką. 

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 29.10.2017 o 19:45, O co biega? napisał:

Co ja czytam? Grzesiak podał Szafrana do sądu? Za co? Proszę o jakieś szczegóły.

Rozwiń  

Dobrze wiesz za co.....trzeba było nie udawać że jesteś przeciw żwirowni....nie wybielaj siebie bo ta sprawa w sądzie to grubymi nićmi szyta... tak reżyser i scenażysta grzesiak zapisał  a wy tylko aktorzy....ale kiepskiej jakości...chcecie jako Ińsko Razem udawać martyrologię...nie z nami te numery...

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 29.10.2017 o 20:22, Olo napisał:

Dobrze wiesz za co.....trzeba było nie udawać że jesteś przeciw żwirowni....nie wybielaj siebie bo ta sprawa w sądzie to grubymi nićmi szyta... tak reżyser i scenażysta grzesiak zapisał  a wy tylko aktorzy....ale kiepskiej jakości...chcecie jako Ińsko Razem udawać martyrologię...nie z nami te numery...

Rozwiń  

Aleś ty Olo głupi ! Coraz trudniej czyta się twoje wypociny !

Odnośnik do odpowiedzi

mądry to ty gamoń faktycznie nie jesteś.kasa kopalniana to jest zasilenie budżetu a im cały czas brakuje,także innej alternatywy nie widzieli dla zwiększenia budżetu gminy tylko pójście po najlżejszej linii oporu czyli podatek od żwirowni.W kampanii można różne rzeczy mówić a jak koryto już się ma to hulaj dusz.Michaś obiecał że jak zostanie radym diety będzie przekazywał i co gamoń.Zobacz jak te diety na niego wpłynęły.Niebieska marynarka za mała się zrobiła.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 30.10.2017 o 06:15, Gość napisał:

mądry to ty gamoń faktycznie nie jesteś.kasa kopalniana to jest zasilenie budżetu a im cały czas brakuje,także innej alternatywy nie widzieli dla zwiększenia budżetu gminy tylko pójście po najlżejszej linii oporu czyli podatek od żwirowni.W kampanii można różne rzeczy mówić a jak koryto już się ma to hulaj dusz.Michaś obiecał że jak zostanie radym diety będzie przekazywał i co gamoń.Zobacz jak te diety na niego wpłynęły.Niebieska marynarka za mała się zrobiła.

Rozwiń  

Kopalniana kasa wędruje do Szczecina a w Ińsku zostają grosiki

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 30.10.2017 o 09:24, spacerek napisał:

Irenka byłem na plaży tam Mariusz pali dalej meble w drugim domku na orzechowej. Smród niesamowity. A burdel na kołkach. Ma zgodę na rozbiórkę i wywózkę tych rupieci?dalej burku wróciłeś z urlopu to do roboty leniy.

Rozwiń  

Na plaży macie non stop problemy, co za ludzie tam mieszkają?

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...