Skocz do zawartości

Władza - LiwSzaKup 3×NIE

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, as napisał:

To Szafran się lansuje.

Zaraz lansuje. Jak bierze udział to pokazuje. Michał tez tam stał i co jego nie widzisz. Ale to młodzieżówce "starszyzna" ma dać dobre wzorce i tak właśnie jest! Przecież Jacek z Michałem to żaden wzorzec.

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 2.4 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

2 minuty temu, Gość napisał:

Ja na zdjęciu naliczyłem 5 dorosłych osób, wasze wpisy to ujadanie wściekłych psów

Przecież widać czyje dzieci wybrano do "młodzieżówki" ciągłość rządzenia będzie przedłużona. Nie rozśmieszajcie mnie  już od młodego uczycie koryciarstwa i polityki łagarstwa. Gratuluję.

Odnośnik do odpowiedzi
48 minut temu, obłuda napisał:

Przecież widać czyje dzieci wybrano do "młodzieżówki" ciągłość rządzenia będzie przedłużona. Nie rozśmieszajcie mnie  już od młodego uczycie koryciarstwa i polityki łagarstwa. Gratuluję.

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale sie uśmiałem! Boże drogi, jakie ty bezeceństwa piszesz! Pokaz mi na zdjęciu " wybrane" dziecko szafrana, mazurka, jacka, czy michała! No pokaż! Walnij sie w głupi czerep może troche otrzeźwiejesz!

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Gość napisał:

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale sie uśmiałem! Boże drogi, jakie ty bezeceństwa piszesz! Pokaz mi na zdjęciu " wybrane" dziecko szafrana, mazurka, jacka, czy michała! No pokaż! Walnij sie w głupi czerep może troche otrzeźwiejesz!

A gdzie napisałem że to ich dzieci???? To politycznie poprawne dzieci.

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, obłuda napisał:

Głupi jesteś, ja na zdjęciu nie widze nic zdrożnego, młodzież sobie wybrała radnych i bardzo dobrze.

Odnośnik do odpowiedzi
35 minut temu, Gość napisał:

Jeszcze tego brakuje żeby te palanty się rozmnażały jak króliki. Już wystarczy że oni reprezentują "matołkomanię". A te dzieci "wybrane" to takie nieszczęścia jak "nowa władza".

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, obłuda napisał:

chcą już w młode mózgi wpoić kto jest ich religią  jak u wszystkich innych są już przegrani

Odnośnik do odpowiedzi
18 godzin temu, Gość napisał:

Jeszcze tego brakuje żeby te palanty się rozmnażały jak króliki. Już wystarczy że oni reprezentują "matołkomanię". A te dzieci "wybrane" to takie nieszczęścia jak "nowa władza".

Ta młodzież przeszła demokratyczne wybory w szkole. Każdy z kandydatów przedstawiał swoją wizję Ińska przyszlości.Wybrano tych,którzy prezentowali się najlepiej,a ponadto na wybór wpływ miało codzienne zachowanie się wobec rówieśników w szkole.Nie obrażaj tych młodych,którym na naszej gminie bardzo zależy.

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Gość napisał:

Ta młodzież przeszła demokratyczne wybory w szkole. Każdy z kandydatów przedstawiał swoją wizję Ińska przyszlości.Wybrano tych,którzy prezentowali się najlepiej,a ponadto na wybór wpływ miało codzienne zachowanie się wobec rówieśników w szkole.Nie obrażaj tych młodych,którym na naszej gminie bardzo zależy.

Wszystkim na tej gminie zależy młodym, średnim i starszym a cel jest jeden - żyć na koszt reszty podatników. Jak ktoś jeszcze wierzy, że ta władza coś zmieni to chyba tylko opróżni kasę gminy!

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, demokrata napisał:

Wszystkim na tej gminie zależy młodym, średnim i starszym a cel jest jeden - żyć na koszt reszty podatników. Jak ktoś jeszcze wierzy, że ta władza coś zmieni to chyba tylko opróżni kasę gminy!

Oto cała prawda o demokratycznych wyborach- wszelakich w tej gminie!

Odnośnik do odpowiedzi

Wybory demokratyczne to fakt,a to że nic buraki nic nie zrobią z tą gminą i żyją na koszt podatnika to drugi fakt.Buraki Nic nie potrafią.zasłaniają się cały czas poprzednikami .Jak można przez tyle czasu dochodów własnych gminy zwiększyć .Siedzą tylko nieroby i kasę biorą udając że pracują.Przykład niech biorą z Mazurka  jak z można szybko swój budżet poprawić gminę pozbawiając należnych pieniędzy z podatków.Najgorsze to że radni rządzący i jego kompan Przewodniczący  to akceptują.

Odnośnik do odpowiedzi

Budżet jest rozjechany.Kasy nie ma .Sam się rozjechał.700 tys brak na bieżące sprawy.sam socjal należący się dla nauczycieli,zaległy ZUS diety radnych ITD.Tego biuletyn propagandowy  nie opisał.Będą nauczycieli zwalniać ale i tak to sytuacji nie poprawi.Nieróbstwo i kumoterstwo jest tu górą.

Co do planu to wojewoda go opublikował że uchyla podjętą z naruszeniem prawa uchwałę w tym zakresie.

Gmina chyba też zapłaci karę za uszkodzenie drzew które na łyso poprzycinali w mieście.Złamano tu ustawę z 2015.Także niewiedza pracowników gminę pogrąża nadal do upadku.Za całe te nieudacznictwo zapłaci oczywiście każdy mieszkaniec.

Odnośnik do odpowiedzi

posłuchajcie stare zdewociałe baby , wasze 5 minut minęło i nie pozostawiłyście nic poza zgliszczami ( nie będę wymieniał ) wasza komunistyczna przywódczyni z przeszłością PZPR całe życie ślizgała się na naiwności innych . Nie skaziła się żadną ciężką pracą bo wykorzystywała cały czas naiwność ludzi z prowincji nie oczytanych i łatwych w urabianiu . To co za jej czasów powstało to wytwory umysłowej pustki intelektualnej i beznadziejności umysłowej . Nic na lepsze nie zmienicie gdyż w przeszłości robiłyście tylko gorzej . Czas jest odejść i nie zostawiać po sobie niesmaku .

Odnośnik do odpowiedzi

posłuchajcie stare zdewociałe baby , wasze 5 minut minęło i nie pozostawiłyście nic poza zgliszczami ( nie będę wymieniał ) wasza komunistyczna przywódczyni z przeszłością PZPR całe życie ślizgała się na naiwności innych . Nie skaziła się żadną ciężką pracą bo wykorzystywała cały czas naiwność ludzi z prowincji nie oczytanych i łatwych w urabianiu . To co za jej czasów powstało to wytwory umysłowej pustki intelektualnej i beznadziejności umysłowej . Nic na lepsze nie zmienicie gdyż w przeszłości robiłyście tylko gorzej . Czas jest odejść i nie zostawiać po sobie niesmaku .

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Gość napisał:

Niczego nie dokonałeś i nie dokonasz.Szukasz zaczepki ale to ci nie wychodzi.Co tu pisać takich BURAKÓW jeszcze nie było u władzy.Sam BETON.

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, matka napisał:

Dawaj mi kasę na moje dzieci opieko czy mam czekac na waszą ustawioną  kierowniczkę

Włodek się wyglądał że w kwietniu ma powrócić do pracy w urzędzie gwiazda kampanii wyborczej Liwaka pani Jzabela Trzaska Huk!  Czyli hasło stop z kolesiostwem ma się nijak do Liwaka słów z kampanii wyborczej.  A jeszcze niedawno pani Iza po swej przygodzie w urzędzie gminy wszędzie trabila że nie wróci do pracy w tym ognisku plociochow i zawistnych ludzi. A jednak jest jak choragiewka na wietrze tylko wszystko dla siebie jak najlepiej po trupach i bez wstydu do celu.  

Odnośnik do odpowiedzi
  • Neko zablokował ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...