Gość Napisano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 A gdzie nagrania z komisji i sesji też skasowano? Moderator zgłupiał? Odnośnik do odpowiedzi
juz sie bałem Napisano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 E no super! Wreszcie trochę uporządkowania i przejrzystości. Podoba mi się. Zdecydowanie lepiej!!! Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 RADNI INSKO RAZEM PODNIESLI PODATKI ROLNIKOM W TAK CIEZKIM ROKU ORAZ PODWYZSZYLI OPLATY ZA SMIECI BO ZABRAKLO IM 200tyś zla moze tymi pieniedzmi pokrywają wynagrodzenia nowo stworzonych stanowisk pracy i nie chca sie przyznać. Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 RADNI INSKO RAZEM PODNIESLI PODATKI ROLNIKOM W TAK CIEZKIM ROKU ORAZ PODWYZSZYLI OPLATY ZA SMIECI BO ZABRAKLO IM 200tyś zla moze tymi pieniedzmi pokrywają wynagrodzenia nowo stworzonych stanowisk pracy i nie chca sie przyznać. Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 A gdzie nagrania z komisji i sesji też skasowano? Moderator zgłupiał?Ja tam sobie robie archiwum mam zgrane Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Witamy nową władzę licząc ,że rozliczy 8 letnie kradzieże i dewastację Polski i Polaków. Odnośnik do odpowiedzi
mi -ska Napisano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Ja tam sobie robie archiwum mam zgraneTy archiwalny dupku! tu masz swoje nagranie z sesji /forum.caffe-insko.net/topic/544-xii-sesja-rady-miejskiej-w-insku-5-listopada-2015/ nikt tego nie kasował ....miej oczy zeby patrzyć i uszy zeby słyszec.... Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 ale ja matole sobie zgrałem.Nie raz już czyściliście tu wpisy więc trzeba być zabezpieczonym. Odnośnik do odpowiedzi
artek Napisano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Odniosę się do komisji i sesji .Stwierdzam że w magistracie są lenie a wszyscy Przewodniczący im wtórują.Na komisji jak i na sesji żadnego sprawozdania na piśmie radni nie dostali bo poco jak ustne można przedstawić-to pytam się jak to jest że radny na siedem dni przed sesją nie mógł się zapoznać z niczym co będzie omawiane i nie mógł do niczego się odnieść.Robią gamoni z tych radnych broniąc swój tyłek żeby nikt nie mógł się niczego czepić.Co tu dyskutować jak nikt nie rozumie co oni mówią.Ponadto Mazurek na komisji jak i Kościelny zapowiadają hucznie że protokoły nie będą scenogranami tylko protokołami .Nie wiem co kombinują ale chcą aby jak najmniej pisano uwag i nie czepiano się jak do tej pory.Tak zamyka się ludziom usta,Nierobom nie chce się pisać ale kasę brać to są pierwsi. Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 http://bip.insko.pl/...orze_oferty.pdfJak można w ofercie pisać że wybranie nastąpi po najniższej cenie skoro był jeden oferent i postawił swoje warunki. Przecież to grabież w biały dzień. Michał czy zdajesz sobie sprawę w jakiej sytuacji postawiłeś siebie i nas wyborców? Odnośnik do odpowiedzi
Japa Napisano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 http://bip.insko.pl/...orze_oferty.pdfJak można w ofercie pisać że wybranie nastąpi po najniższej cenie skoro był jeden oferent i postawił swoje warunki. Przecież to grabież w biały dzień. Michał czy zdajesz sobie sprawę w jakiej sytuacji postawiłeś siebie i nas wyborców?Teraz to Michał ? A wczoraj wyzywałeś go od najgorszych. Czy to wina Michała, że zgłosił się jeden oferent ?Dalej nic nie kumasz nawet z tego co mówiła twoja idolka "big lady" na sesji ? Rynek odbioru śmieci jest podzielony jako strefy wpływów poszczególnych firm je odbierających. Zadzwoń do MPGK Stargard i poproś ich aby złożyli swoją ofertę na odbiór śmieci z gminy Ińsko. Podaj się nawet za viceburka bo prawie już tak się czujesz. Wiesz co ci grzecznie powiedzą ? To nie nasz teren, tam pracuje REMONDIS ! Odnośnik do odpowiedzi
Kant Napisano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Japa.Bzdury piszesz.Jak wyłoniono tylko oferenta to mozna prowadzic negocjacje.tu to nie zadziałało nikt nawet nie próbował z ciemnoty-zawsze szli na łatwizne przezucuc wszysko na mieszkancow i im dowalic.tak kanuje sie społeczeństwo inska Odnośnik do odpowiedzi
polonista Napisano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Kant ty się naucz pisać bo robisz straszne błędy - do szkoły idź Odnośnik do odpowiedzi
Kant Napisano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Nie mogę być taki jak ty.było by nudnie Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 A życie było by takie piękne, gdyby nie ludzie i ich kluby. Wiara w ludzi czyni cuda.Tylko nie tutaj. Odnośnik do odpowiedzi
stiwen Napisano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 liwak chlopie ogarnij sie ludzie patrza ci na rece-pojedziesz!!!!!!!!!!! Odnośnik do odpowiedzi
pyk Napisano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 liwak chlopie ogarnij sie ludzie patrza ci na rece-pojedziesz!!!!!!!!!!!Gdzie ma jechać? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 na szczaw Odnośnik do odpowiedzi
pora roku Napisano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Na szczaw ? zimą chyba kogoś poniosło Odnośnik do odpowiedzi
Kant Napisano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 łysemu trzeba patrzeć też na ręce.Tak załatwił rolników podwyższając podatek rolny i mieszkańcom dołożył 200 tyś za śmieci w przyszłym roku a sam płaci mniej niż mówił Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Odniosę się do komisji i sesji .Stwierdzam że w magistracie są lenie a wszyscy Przewodniczący im wtórują.Na komisji jak i na sesji żadnego sprawozdania na piśmie radni nie dostali bo poco jak ustne można przedstawić-to pytam się jak to jest że radny na siedem dni przed sesją nie mógł się zapoznać z niczym co będzie omawiane i nie mógł do niczego się odnieść.Robią gamoni z tych radnych broniąc swój tyłek żeby nikt nie mógł się niczego czepić.Co tu dyskutować jak nikt nie rozumie co oni mówią.Ponadto Mazurek na komisji jak i Kościelny zapowiadają hucznie że protokoły nie będą scenogranami tylko protokołami .Nie wiem co kombinują ale chcą aby jak najmniej pisano uwag i nie czepiano się jak do tej pory.Tak zamyka się ludziom usta,Nierobom nie chce się pisać ale kasę brać to są pierwsi.T już pokoleniowe doświadczenie. Odnośnik do odpowiedzi
Jaś Napisano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Tak już jest .Zero kontroli.Pan Skońeczko nic nie robił i nie robi a w gminie cuda się działy i dzieją.Kto ma sprawować nadzór jak ten sam Przewodniczący i w tamtej kadencji jak i w tej nic nie robią.Powielają ten sam schemat .Rączka rączkę myje Odnośnik do odpowiedzi
janek Napisano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Tak już jest .Zero kontroli.Pan Skońeczko nic nie robił i nie robi a w gminie cuda się działy i dzieją.Kto ma sprawować nadzór jak ten sam Przewodniczący i w tamtej kadencji jak i w tej nic nie robią.Powielają ten sam schemat .Rączka rączkę myjeMoże dla przykładu Skonieczko jednego z Urzędu by odstrzelił, przecież jest myśliwym, co ? Tak na zapas !?? Odnośnik do odpowiedzi
bogdan Napisano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Liwak i Szafran są parobkami na stażu w kole lowieckim może jak zostaną mysliwimy to sami sobie strzela w te durne łby i będzie po kłopocie! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Liwak i Szafran są parobkami na stażu w kole lowieckim może jak zostaną mysliwimy to sami sobie strzela w te durne łby i będzie po kłopocie!A ty już jesteś myśliwym,czy na stażu? Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi