Olo Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Olo ty naprawdę jesteś stary głupi sfrustrowany osioł!Widzisz problem polega na ty że to ty jesteś stary osioł który chce pobierać emeryturę i dietę ja muszę zapie.....dalać do pracy kilkanaście kilosów odprowadzać składki na ZUS a ty będziesz mi puste slogany puszczał bo dorwałeś się do władzy..... Posmakujesz ty tej władzy aż ci d........wyjdzie. Jeszcze ten durny Michaś co tu morały prawi i górnik wiecznie płaczący że mu mało. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Widzisz problem polega na ty że to ty jesteś stary osioł który chce pobierać emeryturę i dietę ja muszę zapie.....dalać do pracy kilkanaście kilosów odprowadzać składki na ZUS a ty będziesz mi puste slogany puszczał bo dorwałeś się do władzy..... Posmakujesz ty tej władzy aż ci d........wyjdzie. Jeszcze ten durny Michaś co tu morały prawi i górnik wiecznie płaczący że mu mało.Olo nie pogrążaj się, ja tu Michasiowych morałów nie widziałem, nie widziałem też płaczącego górnika że mu mało. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Olo nie pogrążaj się, ja tu Michasiowych morałów nie widziałem, nie widziałem też płaczącego górnika że mu mało.Coraz bardziej się pogrążacie wy....opozycja to tylko kawałek mięsa dla pozostałych klubów. Rozłożą was na łopatki jak przyjdzie czas....bo wy we czwórkę głupi byliście, głupi jesteście i głupi zostaniecie...U waładzy będziecie tylko tyle ile pozwolą oba kluby. Koniec kropka i skończona szopka państwo Ińsko XXI. Oszustów trzeba się pozbywać.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Coraz bardziej się pogrążacie wy....opozycja to tylko kawałek mięsa dla pozostałych klubów. Rozłożą was na łopatki jak przyjdzie czas....bo wy we czwórkę głupi byliście, głupi jesteście i głupi zostaniecie...U waładzy będziecie tylko tyle ile pozwolą oba kluby. Koniec kropka i skończona szopka państwo Ińsko XXI. Oszustów trzeba się pozbywać....Zgodzę się, że Ińsko XXI jest pożarte razem z kopytami, ale żeby zaraz wyzywać ich od oszustów?? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Zgodzę się, że Ińsko XXI jest pożarte razem z kopytami, ale żeby zaraz wyzywać ich od oszustów??Nikt nikogo" nie pożarł z kopytami".Trzy kluby zgłosiły akces wstąpienia do jednego nowego klubu w miejsce trzech. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ronin Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Nikt nikogo" nie pożarł z kopytami".Trzy kluby zgłosiły akces wstąpienia do jednego nowego klubu w miejsce trzech.I choćby z tego względu jest to kłamstwo wyborcze tfuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 I choćby z tego względu jest to kłamstwo wyborcze tfuuuuuuuuA na czym to kłamstwo miałoby polegać? Klub radnych powinien liczyć 5 osób. Żaden nie spełniał tego wymogu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Do Ińszczanin Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 A na czym to kłamstwo miałoby polegać? Klub radnych powinien liczyć 5 osób. Żaden nie spełniał tego wymogu.Nawet nie widzisz jak to kłamstwo wygląda to jak z tobą dyskutować? Kłamstwo polega na tym że w gminie zostaje bęben a powinien zasilić urząd pracy. Wziął liwaka ślimaka na litość, że chory biedny cukrzyk i inne trele morele. Ilu biednych mieszkańców chorych i bez pomocy zostaje nawet daleko nie sięgając Pan z trójką chorych dzieci i żoną. Kłamaliście że burak z pontonem do odstrzału a co jest? Kłamstwo! Po co ci pięciu radnych jeszcze niedawno mieliście dwóch radnych i jakoś się żyło teraz musicie mieć klub z trzech komitetów. Totalna bzdura i przykrywka waszych kłamstw. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Nawet nie widzisz jak to kłamstwo wygląda to jak z tobą dyskutować? Kłamstwo polega na tym że w gminie zostaje bęben a powinien zasilić urząd pracy. Wziął liwaka ślimaka na litość, że chory biedny cukrzyk i inne trele morele. Ilu biednych mieszkańców chorych i bez pomocy zostaje nawet daleko nie sięgając Pan z trójką chorych dzieci i żoną. Kłamaliście że burak z pontonem do odstrzału a co jest? Kłamstwo! Po co ci pięciu radnych jeszcze niedawno mieliście dwóch radnych i jakoś się żyło teraz musicie mieć klub z trzech komitetów. Totalna bzdura i przykrywka waszych kłamstw.Czy ty durniu nie rozumiesz, że ten twój zasrańcu, "bęben", jest gwarantem tego, że Liwak otrzyma absolutorium za kilka miesięcy !! Nie rozumiesz tego ? Ilu ma on radnych ? Umiesz liczyć ? Weź przed swoje gały tą parszywą łapę i policz !! Co możesz zrobić z "czwórką" jak potrzeba ósemkę? Nie wiesz ? To ja ci powiem ! Trzeba poprosić o wsparcie wkrętaka ! I tak się stało !!!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
banda Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Nikt nikogo" nie pożarł z kopytami".Trzy kluby zgłosiły akces wstąpienia do jednego nowego klubu w miejsce trzech.Weźcie się do roboty wy zakichani klubowi oszuści.Wam tylko koryto i forsa w głowach, a nie rozwój gminy.Klub to sobie zróbcie w świetlicy a nie w radzie bezradnej do tego podzielonej na cztery wiatry.Z jednej strony wkrętak ze swoim zakościelnym, z drugiej ukrainiec emeryto-rencista ataman,z trzeciej trzech muszkieterów o na końcu resztki komusze.Rzygać się chce na te wasze ukladanki.W gminie dalej torba zapowietrzona i reszta tych przygłupów bez której nowy slimak sobie nie potrafi poradzić.Co za gówno,strach pomyśleć. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Czy ty durniu nie rozumiesz, że ten twój zasrańcu, "bęben", jest gwarantem tego, że Liwak otrzyma absolutorium za kilka miesięcy !! Nie rozumiesz tego ? Ilu ma on radnych ? Umiesz liczyć ? Weź przed swoje gały tą parszywą łapę i policz !! Co możesz zrobić z "czwórką" jak potrzeba ósemkę? Nie wiesz ? To ja ci powiem ! Trzeba poprosić o wsparcie wkrętaka ! I tak się stało !!!!!!To absolutorium nie może odnosić się do obecnego burka, więc nie lejcie wody i fałszywej nuty współdziałania. Rok to długi czas ,nowy burek ma kiedy wykazać się mądrością jeżeli ją posiada. Na pewno nie jest nią zatrzymanie największego po TW Janek", przekręciarza tej gminy - torby zapowietrzonej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Weźcie się do roboty wy zakichani klubowi oszuści.Wam tylko koryto i forsa w głowach, a nie rozwój gminy.Klub to sobie zróbcie w świetlicy a nie w radzie bezradnej do tego podzielonej na cztery wiatry.Z jednej strony wkrętak ze swoim zakościelnym, z drugiej ukrainiec emeryto-rencista ataman,z trzeciej trzech muszkieterów o na końcu resztki komusze.Rzygać się chce na te wasze ukladanki.W gminie dalej torba zapowietrzona i reszta tych przygłupów bez której nowy slimak sobie nie potrafi poradzić.Co za gówno,strach pomyśleć.Większego gówna od ciebie "banda", na tym forum nie widać i nie słychać. Twoje wypociny zieją nienawiścią do wszystkich i wszystkiego. Zamilcz lepiej jak masz tu śmiecić, ty gminna wszo i gnido w jednym !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Olo popieram Cię. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Olo popieram Cię.Jeśli popierasz tak mocno Olo,to wypad na Wierzchucice. Może chociaż tam uzyskacie większość i uda się wam uzyskać fuchę sołtysa,bo inne wioski już zajęte. Ińsko już dokonało wyboru,a kolejne za niecałe 4 lata. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
! Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Jeśli popierasz tak mocno Olo,to wypad na Wierzchucice. Może chociaż tam uzyskacie większość i uda się wam uzyskać fuchę sołtysa,bo inne wioski już zajęte. Ińsko już dokonało wyboru,a kolejne za niecałe 4 lata.Z ciebie taki "Ińszczanin" jak ze związkowców dobrzy negocjatorzy. Tylko zgarniasz do siebie a "Olo" dobrze pisze, mądrze pisze i prawdę pisze. Brawo Olo trzymaj tak dalej chłopie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Z ciebie taki "Ińszczanin" jak ze związkowców dobrzy negocjatorzy. Tylko zgarniasz do siebie a "Olo" dobrze pisze, mądrze pisze i prawdę pisze. Brawo Olo trzymaj tak dalej chłopie.Tylko po co? Przecież Olo,ani też kilku innych, poprzez swoich nielicznych radnych nie zrealizuje marzeń poprzez dokonanie rewolucji.Jest możliwa jedynie pokojowa,prawnie usankcjonowana ewolucja. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Tylko po co? Przecież Olo,ani też kilku innych, poprzez swoich nielicznych radnych nie zrealizuje marzeń poprzez dokonanie rewolucji.Jest możliwa jedynie pokojowa,prawnie usankcjonowana ewolucja.Co ty mi łachmyto wyjeżdżasz z ewolucją! Chyba, że ewolucja nazywasz zakupione gadżety na nowe stanowiska. Właśnie wszyscy będą tu pisać żeby te twoje głupoty nie poszły w zapomnienie a głupota wasza była pokazywana na bieżąco. Gwiazdor się znalazł jak ta wasza margaret. Poczytaj jak się Polska śmieje z prostaczki onet to chyba znana ci strona. Taki szał jesteście jak ona. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Co ty mi łachmyto wyjeżdżasz z ewolucją! Chyba, że ewolucja nazywasz zakupione gadżety na nowe stanowiska. Właśnie wszyscy będą tu pisać żeby te twoje głupoty nie poszły w zapomnienie a głupota wasza była pokazywana na bieżąco. Gwiazdor się znalazł jak ta wasza margaret. Poczytaj jak się Polska śmieje z prostaczki onet to chyba znana ci strona. Taki szał jesteście jak ona.Prostak,cham,orczyk.Do której grupy należysz?Coś mi wydaje się,że mieścisz się we wszystkich trzech.Idę spać,a ty poszalej. Daj upust swojej nienawiści i zawiści. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Prostak,cham,orczyk.Do której grupy należysz?Coś mi wydaje się,że mieścisz się we wszystkich trzech.Idę spać,a ty poszalej. Daj upust swojej nienawiści i zawiści.A ty nie udawaj, że jesteś wielki polityk. Takiego gówna leży w Ińsku pełno na każdym trawniku. To nie zawiść ludźmi miota tylko te wasze zdradzieckie układanki wieśniaku. Lepiej stąd spadaj tu głupców nie sieją tylko się rodzą tacy jak ty. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
banda Napisano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Większego gówna od ciebie "banda", na tym forum nie widać i nie słychać. Twoje wypociny zieją nienawiścią do wszystkich i wszystkiego. Zamilcz lepiej jak masz tu śmiecić, ty gminna wszo i gnido w jednym !!Tak oto ktoś w imieniu bandy czworga kocha swojego przeciwnika(ę) .będzie dobrze tylko oni muszą wypruć gminna kasę z resztek budżetu.Gdyby nie te celowe dotacje i wsparcia z kasy państwowej już by ta gmina nie istniała.Idzie wiosna, może więc pomalujcie trawę i sprzątnijcie brud w bocznych uliczek.Nie tych przy domach radnych tylko tam,gdzie mieszkają zwykli obywatele. Przy okazji zobaczcie jaki syf idzie z fabryki węgla drzewnego a może nie tylko stamtąd? Na grobach jest centymetr pyłu w przeciągu tygodnia. To nie jest pył z Sahary tylko miejscowych zakładów pracy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 To co zamiast po rowach wycinać krzaki i oczyszczać pobocza ulic czekamy aż przyjdzie wiosna? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 To co zamiast po rowach wycinać krzaki i oczyszczać pobocza ulic czekamy aż przyjdzie wiosna?Burmistrz będzie robił jak zielono będzie na drzewach. Może wtedy zauważy krzaczory i inne zbędne widokowo plamy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Promenada już w nie pamięć poszła ,nikt już tam nie sprząta,słonecznik i inne elementy zalegają,a cos takiego to na bieżąco powinno się doglądać,przecież to wizytówka Ińska.Koło byłej Omegi szkło po rozbijane nikt nie reaguje,może trzeba wymienić pracowników odpowiedzialnych za porządki w gminie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Promenada już w nie pamięć poszła ,nikt już tam nie sprząta,słonecznik i inne elementy zalegają,a cos takiego to na bieżąco powinno się doglądać,przecież to wizytówka Ińska.Koło byłej Omegi szkło po rozbijane nikt nie reaguje,może trzeba wymienić pracowników odpowiedzialnych za porządki w gminie.Najwyższa pora bo ten sałdaczek to za dobrze ma. Jemu woda sodowa do głowy uderzyła pogonić tego pożal się Boże nadzorcę wszelkich inwestycji które są spartolone albo ich nie można skończyć. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Najwyższa pora bo ten sałdaczek to za dobrze ma. Jemu woda sodowa do głowy uderzyła pogonić tego pożal się Boże nadzorcę wszelkich inwestycji które są spartolone albo ich nie można skończyć.On jest takim odźwierciedleniem atamana .Ukrainiec z krwi i kości umiejący wcisnąć się wszędzie .Specjalista od papierków budowlanych i lipnych wykonań budowlanych.Od zawsze włazodup władzy i kombinator.Po prostu ukraiński cwaniak. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi