Skocz do zawartości

Wieczór wyborczy

szerokie oczy

Rekomendowane odpowiedzi

No patrz, wszystko się zgadza oprócz inwektyw typu: pierd...ny i cham. Prawda w oczy kole? Jestem od Racina, jak piszesz, co nie zmienia faktu, po raz kolejny to napiszę, że odniosłem się do " babeczka się dobrze trzyma"

A chcialbys w pysk dostac? To mozemy wymienic sie telefonami i umowic na solo.

Odnośnik do odpowiedzi

Choć tu zaglądam , to nigdy tutaj nie pisałam... Mierzi mnie cynizm , wulgaryzm i znieważanie Innych Ludzi... Czy tak wielką sztuką jest napisanie bez urażania nikogo co się podoba , a co nie? Choć nasze pojedyncze decyzje są tylko nasze, rzutują na naszą przyszłość... NASZĄ PRZYSZŁOŚĆ.... Może zacznijmy od tego , by akceptować to ,że odmienność poglądów, też ma wartość .. Nie ukrywam , jestem za zmianą , ale taką , która przy wsparciu mądrych ludzi , nawet tych z przeszłości , przyniesie dla nas korzyści.

Odnośnik do odpowiedzi

Choć tu zaglądam , to nigdy tutaj nie pisałam... Mierzi mnie cynizm , wulgaryzm i znieważanie Innych Ludzi... Czy tak wielką sztuką jest napisanie bez urażania nikogo co się podoba , a co nie? Choć nasze pojedyncze decyzje są tylko nasze, rzutują na naszą przyszłość... NASZĄ PRZYSZŁOŚĆ.... Może zacznijmy od tego , by akceptować to ,że odmienność poglądów, też ma wartość .. Nie ukrywam , jestem za zmianą , ale taką , która przy wsparciu mądrych ludzi , nawet tych z przeszłości , przyniesie dla nas korzyści.

Lubie to!!
Odnośnik do odpowiedzi

Lubie to!!
Odnośnik do odpowiedzi

Terebecki już oficalnie dziś zawitał do swojego pana, po ogłoszeniu wyników! Wielki Ataman anty Racinowski, nie ugrając nic wyborach chce powrócić z Pis-owskiego wygnania.

Szczerze Bogdan, nie mam nic do ciebie, nawet jesteś miły i masz wiedze. Ale, jeśli się sprzedałeś to gardzę taka parszywą gnidą! Mam nadzieję że się mylę, i jeśli się mylę to już cię z góry przepraszam.

Odnośnik do odpowiedzi

Terebecki już oficalnie dziś zawitał do swojego pana, po ogłoszeniu wyników! Wielki Ataman anty Racinowski, nie ugrając nic wyborach chce powrócić z Pis-owskiego wygnania.

Szczerze Bogdan, nie mam nic do ciebie, nawet jesteś miły i masz wiedze. Ale, jeśli się sprzedałeś to gardzę taka parszywą gnidą! Mam nadzieję że się mylę, i jeśli się mylę to już cię z góry przepraszam.

To prawda, z samego rana był u burka, Bogdan powiedz po co do niego poleciałeś?
Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie
  • Dodaj nową pozycję...