Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 To ten czereśniak krzysio wypisuje te obrzydlistwa o swoich przeciwnikach bo grube dupsko przyrosło mu do fotela i strasznie boi sie go stracić. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hehe Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Dobra dzieci, wieczorynka się skończyła spakujcie się na jutro do szkoły, ząbki i do łóżeczka bo paskiem was potraktuje. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 No patrz, wszystko się zgadza oprócz inwektyw typu: pierd...ny i cham. Prawda w oczy kole? Jestem od Racina, jak piszesz, co nie zmienia faktu, po raz kolejny to napiszę, że odniosłem się do " babeczka się dobrze trzyma"A chcialbys w pysk dostac? To mozemy wymienic sie telefonami i umowic na solo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 : D WOJNA WOJNA!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Ja z checia tez bym mu obil pysk.cwaniaczek.szydzisz ze starszych ludzi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 no w radzie same mumie... może zrobimy zrzutkę na papier toaletowy i balsam :D? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
maka Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 to lud liwaka bo widziałem krzyska jak jechal Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
LECH Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 GOSCIU MAMROTA JUZ WYCHLAŁES Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 krzysiek to wredny gruby, spocony i śmierdzacy wieprz, tak jak wygląda tak się zachowuje na tym forum Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hanka Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Wylisz mu dupe to bedzie czysty Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Hahahaha ale parodia, co za Ciemnogród :lol: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
S. Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Choć tu zaglądam , to nigdy tutaj nie pisałam... Mierzi mnie cynizm , wulgaryzm i znieważanie Innych Ludzi... Czy tak wielką sztuką jest napisanie bez urażania nikogo co się podoba , a co nie? Choć nasze pojedyncze decyzje są tylko nasze, rzutują na naszą przyszłość... NASZĄ PRZYSZŁOŚĆ.... Może zacznijmy od tego , by akceptować to ,że odmienność poglądów, też ma wartość .. Nie ukrywam , jestem za zmianą , ale taką , która przy wsparciu mądrych ludzi , nawet tych z przeszłości , przyniesie dla nas korzyści. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Poeta Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Przez te osiem lat wyciągnijcie wnioski! NIE!! dla Ińska, andrzej racinowski! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
M Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Choć tu zaglądam , to nigdy tutaj nie pisałam... Mierzi mnie cynizm , wulgaryzm i znieważanie Innych Ludzi... Czy tak wielką sztuką jest napisanie bez urażania nikogo co się podoba , a co nie? Choć nasze pojedyncze decyzje są tylko nasze, rzutują na naszą przyszłość... NASZĄ PRZYSZŁOŚĆ.... Może zacznijmy od tego , by akceptować to ,że odmienność poglądów, też ma wartość .. Nie ukrywam , jestem za zmianą , ale taką , która przy wsparciu mądrych ludzi , nawet tych z przeszłości , przyniesie dla nas korzyści. Lubie to!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
M Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Choć tu zaglądam , to nigdy tutaj nie pisałam... Mierzi mnie cynizm , wulgaryzm i znieważanie Innych Ludzi... Czy tak wielką sztuką jest napisanie bez urażania nikogo co się podoba , a co nie? Choć nasze pojedyncze decyzje są tylko nasze, rzutują na naszą przyszłość... NASZĄ PRZYSZŁOŚĆ.... Może zacznijmy od tego , by akceptować to ,że odmienność poglądów, też ma wartość .. Nie ukrywam , jestem za zmianą , ale taką , która przy wsparciu mądrych ludzi , nawet tych z przeszłości , przyniesie dla nas korzyści. Lubie to!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Przez te osiem lat wyciągnijcie wnioski! NIE!! dla Ińska, andrzej racinowski!Poeta...tylko głowa nie ta..?! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkaniec Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Terebecki już oficalnie dziś zawitał do swojego pana, po ogłoszeniu wyników! Wielki Ataman anty Racinowski, nie ugrając nic wyborach chce powrócić z Pis-owskiego wygnania.Szczerze Bogdan, nie mam nic do ciebie, nawet jesteś miły i masz wiedze. Ale, jeśli się sprzedałeś to gardzę taka parszywą gnidą! Mam nadzieję że się mylę, i jeśli się mylę to już cię z góry przepraszam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kim Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Terebecki już oficalnie dziś zawitał do swojego pana, po ogłoszeniu wyników! Wielki Ataman anty Racinowski, nie ugrając nic wyborach chce powrócić z Pis-owskiego wygnania.Szczerze Bogdan, nie mam nic do ciebie, nawet jesteś miły i masz wiedze. Ale, jeśli się sprzedałeś to gardzę taka parszywą gnidą! Mam nadzieję że się mylę, i jeśli się mylę to już cię z góry przepraszam.To prawda, z samego rana był u burka, Bogdan powiedz po co do niego poleciałeś? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 To prawda, z samego rana był u burka, Bogdan powiedz po co do niego poleciałeś?Gó..o ciebie obchodzi co robi p.ataman !!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 To prawda, z samego rana był u burka, Bogdan powiedz po co do niego poleciałeś?A co miał iść do durnego liwaka ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Świerszyczk Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 A co miał iść do durnego liwaka ? Durny to ty jesteś. Jak byś nawet poczytał ulotkę Liwaka, to wiedziałbyś, że jest bardziej wykształcony niż twoi wiejscy filozofowie ze śmieszną pgr-owską przeszłością! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Aha, czyli jednak przegrany bodzio poleciał schronić się pod opiekuńcze skrzydła burka? No to ploty o koalicji antyracinowskiej były fałszywe, bodzio okazał się podstawionym burkowym graczem. Niezły numer! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
K.S Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 To prawda widziałam go dziś w gminie jak wchodził po schodach na górę!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 A Bogdana to jednak jest niezły numer, i po co było ludzi robić w bambuko? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zalllll Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Ludzie żal mi Was! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi