gosc Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Prosze o.loste nowych radnych jesli ktos ją zna. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Goc Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Pewnie juz sie leją, jak to w czasie kampani, nosili kraty z piwskiem i takim sposobem zdobyli swoje cenne głosy. Wstyd, a niby ludzie na poziomie, zero klasy! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Pewnie juz sie leją, jak to w czasie kampani, nosili kraty z piwskiem i takim sposobem zdobyli swoje cenne głosy. Wstyd, a niby ludzie na poziomie, zero klasy!Syn sydorki już pogratulował jackowi. Widać rzeczpospolita babska to tak zdzira który skurwi się z każdym byle bliżej koryta. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Syn sydorki już pogratulował jackowi. Widać rzeczpospolita babska to tak zdzira który skurwi się z każdym byle bliżej koryta.Ta tez juz by sobie dała na luz, niech siedzi w domu i dziarga wnukom sweterki, wszedzie wcisnie ten swoj...nos :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
MAŁ�A MI Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Prosze o.loste nowych radnych jesli ktos ją zna.PISZESZ I MASZ:)Racina drużyna : Dec,Kościelny,Mazurek,SkonieczkoWieża Wieża, Sydor KrawczykAtaman Sadowska Lorek Tomczyk PańczykLiwak Halejcio Szafran Machnik Kupczyński Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 PISZESZ I MASZ:)Racina drużyna : Dec,Kościelny,Mazurek,SkonieczkoWieża Wieża, Sydor KrawczykAtaman Sadowska Lorek Tomczyk PańczykLiwak Halejcio Szafran Machnik KupczyńskiTo ma być lepsze jutro dla Ińska???? Pakuję tobołek i wyjeżdżam. Druga tura mnie nie interesuje baj baj. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
terefere Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 To ma być lepsze jutro dla Ińska???? Pakuję tobołek i wyjeżdżam. Druga tura mnie nie interesuje baj baj.Gorzej niż bylo do tej pory nie będzie... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Gorzej niż bylo do tej pory nie będzie...Jasne tobie nie bo ty do górniczej emerytury dodatek dostaniesz. Ale na wyższą partię nie licz musi starczyć dla bogdana i wieży. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Jasne tobie nie bo ty do górniczej emerytury dodatek dostaniesz. Ale na wyższą partię nie licz musi starczyć dla bogdana i wieży.Bogdan musi obejść się smakiem,a wieża może" coś "zyskać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Bogdan musi obejść się smakiem,a wieża może" coś "zyskać.Czyli układ jacka z wieżą ale ściema wyborcza. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Dec,Kościelny,Mazurek.Jak to się stało,że ci trzej panowie,przeciwnicy powstania żwirowni akurat weszli do nowej rady? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
MONDRALA Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Dec,Kościelny,Mazurek.Jak to się stało,że ci trzej panowie,przeciwnicy powstania żwirowni akurat weszli do nowej rady?NO JAK? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Syn sydorki już pogratulował jackowi. Widać rzeczpospolita babska to tak zdzira który skurwi się z każdym byle bliżej koryta.Ta tez juz by sobie dała na luz, niech siedzi w domu i dziarga wnukom sweterki, wszedzie wcisnie ten swoj...nos :DJesteście pojebani...To syn nie może kibicować komuś innnemu?Jesteście żałośni ludzie,żal dupe ściska,że babeczka sie dobrze trzyma,zazdrościcie,bo za pierwszej kadencji byliście obsrani jak była w radzie...Patrzac na to forum to widze,że tu więcej osób jest za Racinem,ale jak to zapewne jest,jedna osoba pisze po piec razy durnote Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mania Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Nie wszyscy jak widzisz i mówisz są ciemnotą Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 W ińsku to sama ciemnota... Prawdziwe jądro ciemności... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
chola Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Wyprodzadz się Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 A kto powiedział, że ja w ogóle mieszkam w tym waszym syfie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Nie mieszkasz,a sie wypowiadasz jakbyś wiedzial wszystko co sie dzieje... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
GOSC Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Jesteście pojebani...To syn nie może kibicować komuś innnemu?Jesteście żałośni ludzie,żal dupe ściska,że babeczka sie dobrze trzyma,zazdrościcie,bo za pierwszej kadencji byliście obsrani jak była w radzie...Patrzac na to forum to widze,że tu więcej osób jest za Racinem,ale jak to zapewne jest,jedna osoba pisze po piec razy durnoteBabeczka sie dobrze trzyma????? ty gosciu chyba nie widzisz innych kobiet w jej wieku! dla mnie jest typową zapyziałą ińszczanką. Wystarczy popatrzec na inne babki, które tu mieszkały, czasem wracają, niestety zbyt żadko by dały sobą oko naciezyć. I są starsze od Sydorki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Babeczka sie dobrze trzyma????? ty gosciu chyba nie widzisz innych kobiet w jej wieku! dla mnie jest typową zapyziałą ińszczanką. Wystarczy popatrzec na inne babki, które tu mieszkały, czasem wracają, niestety zbyt żadko by dały sobą oko naciezyć. I są starsze od Sydorki.Popraw ortografie to po pierwsze.Jak widać jest Ińszczanką i całe życie praktycznie tu mieszka w tej zasranej dziurze i sie uzera z tłumanami,inne babeczki zyja w luksusie,przyjezdzaja sobie na wakacje...koniec tematu,żal dupe ściska,że ja wybrali co?? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ja Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Popraw ortografie to po pierwsze.Jak widać jest Ińszczanką i całe życie praktycznie tu mieszka w tej zasranej dziurze i sie uzera z tłumanami,inne babeczki zyja w luksusie,przyjezdzaja sobie na wakacje...koniec tematu,żal dupe ściska,że ja wybrali co??Jej wybór gosciu ze tu siedzi.Jak nic innego nie może nie umie, barak jej urody, itp. to siedzi . Co nie zmienia faktu , ze wygląda fatalnie a luksus jest dla wybranych:) mi zal d***, jak piszesz na pewno nie sciska, odnosze się jedynie do" babeczka się dobrze trzyma" no bez jaj................ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 DAJE sie sprokowac twojej osobie.powinienem w ogole nie znizac sie do twojego poziomu,ale to co wypisujesz to sie w pale nie miesci.z checia poznalbym twoje imie i nazwisko.masz czelnosc powiedz to Pani Sydor w twarz.pieknisiu,modnisiu,bogaczu p*********.jestes chamem jak ich malo.Jestes od Racina zapewne... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Inszczanka Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Może zaczniecie się podpisywać pod tymi wulgarnymi oszczerstwami pod kątem uczciwych ludzi.Pozwalacie sobie za wiele, uważajcie bo może to się dla was żle skończyć. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ja Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 DAJE sie sprokowac twojej osobie.powinienem w ogole nie znizac sie do twojego poziomu,ale to co wypisujesz to sie w pale nie miesci.z checia poznalbym twoje imie i nazwisko.masz czelnosc powiedz to Pani Sydor w twarz.pieknisiu,modnisiu,bogaczu p*********.jestes chamem jak ich malo.Jestes od Racina zapewne...No patrz, wszystko się zgadza oprócz inwektyw typu: pierd...ny i cham. Prawda w oczy kole? Jestem od Racina, jak piszesz, co nie zmienia faktu, po raz kolejny to napiszę, że odniosłem się do " babeczka się dobrze trzyma" Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Tak myślałem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi