gosc Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Doszly słuchy ze Liwak wygrał w 1 turze? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Doszly słuchy ze Liwak wygrał w 1 turze?Taki jesteś całuśny,to całuj go i ty w tyłek w 1 i 2 turze. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kretyn Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Taki jesteś całuśny,to całuj go i ty w tyłek w 1 i 2 turze.No widzisz,pomagasz mi podjąć decyzję. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Taki jesteś całuśny,to całuj go i ty w tyłek w 1 i 2 turze.A co przegrałeś te wybory?Żal dupe sciska,frajerzy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Kto bedzie w radzie? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Marcin Piela przeszedł podobno? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Marcin Piela przeszedł podobno?Ilu radnych jest Jackowych bo to jest ważne. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Podobno 4. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Podobno 4.Chujoza liczyłem na 8-9 tak to w radzie będzie kołomyja. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Podobno 4.Co tak mało? Przecież byli tacy młodzi i wykształceni! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Chujoza liczyłem na 8-9 tak to w radzie będzie kołomyja.Czterech ale jakich "zasłużonych" dla tej sponiewieranej przez Racina gminy: Halejcio, Szafran, Machnik, Kupczyński Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Chujoza liczyłem na 8-9 tak to w radzie będzie kołomyja.Już siedzą w ławach opozycji, nawet o tym nie wiedząc ...ha,ha,ha Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Ktos tam pisał,ze 4 od Jacka i Racina i po 3 od Wiezy i Bogdana.Tak ludzie wybrali,ale od Jacka 4 + Teresa i Krysia,to bedzie sie dzialo Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Ktos tam pisał,ze 4 od Jacka i Racina i po 3 od Wiezy i Bogdana.Tak ludzie wybrali,ale od Jacka 4 + Teresa i Krysia,to bedzie sie dzialoPisałem nie raz że Jacek się z ciocią dogada to wy mi nie wierzycie. Już się dupska całują "Teresa i Krysia" co za słodycz.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Ktos tam pisał,ze 4 od Jacka i Racina i po 3 od Wiezy i Bogdana.Tak ludzie wybrali,ale od Jacka 4 + Teresa i Krysia,to bedzie sie dzialoOj biedny nowy burmistrz będzie oj będzie. Takiej pojebanej rady nie było hmmm nie pamiętam żeby taka była hahahahah Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Ktos tam pisał,ze 4 od Jacka i Racina i po 3 od Wiezy i Bogdana.Tak ludzie wybrali,ale od Jacka 4 + Teresa i Krysia,to bedzie sie dzialoTo tylko 7 radnych !! Za mało aby działało (do rymu !!) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Pisałem nie raz że Jacek się z ciocią dogada to wy mi nie wierzycie. Już się dupska całują "Teresa i Krysia" co za słodycz....Ta na bank sie dogadali.Po prostu Teresa i Krysia nie miały godnych siebie przeciwników w swoim okręgu to weszły.A tak poza tym to dobrze,bo chociaż na sesji nie będzie już teraz wpierdalania tylko ciastek. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 To tylko 7 radnych !! Za mało aby działało (do rymu !!)Liczyć nie potrafisz jak ci tam w komisjach. 4 + dwie to 6 a nie siedem. Te dwie to pewniaki że z Jackiem trzecia nie wiadomo. Tak na marginesie tylko nasza gmina nie wie na czym siedzi. Wszystkie okoliczne już policzone. Wstyd. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Nasza Gmina najlepsza w Polsce jest,Najlepsza w Polsce jest... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 A ataman wszedł do rady ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 A ataman wszedł do rady ?Nie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Do tej pory powinni już ogłosić kto wszedł do razy,tyllu ich jest,a liczyć nie potrafią,nie dziwie sie,że szkoła zajmuje ostatnie miejsca pod względem wyników. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Do tej pory powinni już ogłosić kto wszedł do razy,tyllu ich jest,a liczyć nie potrafią,nie dziwie sie,że szkoła zajmuje ostatnie miejsca pod względem wyników.Nie wszyscy uczyli się w naszej szkole,a i wymogu odpowiedniego wykształcenia członków komisji nie ma. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Niby tak...Człowiek ciekawy i musi czekac Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 No cóż ja wam mówię, że w Ińsku nie będzie lepiej. Będzie takie obszczekiwanie się kto większy i kto większy krasomówca. Włodek będzie miał teraz konkurencję bo Krysia i Teresa pokażą jemu jak się głos zabiera. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi