Gość Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 No to podaj jeden przypadek. Nich Ktoś wystąpi i powie że na niego donosił. A tak to sobie można mówić.Zapytaj andrzejka, on dobrze wie na kogo donosił Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Zapytaj andrzejka, on dobrze wie na kogo donosiłNie muszę pytać, bo dobrze znam dossier Janka odnośnie jego rejestracji w SB !!Nie ma tam żadnego nazwiska osoby pokrzywdzonej ! I nie pierdziel głupot że jest ktoś pokrzywdzony. Jak by był to już by go wykorzystali i skonsumowali niejakie Jacki, Placki, Krokusy, Michałki w kampaniach minionych i też ubabranych w SB-ckim szambie !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Bond Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Nie muszę pytać, bo dobrze znam dossier Janka odnośnie jego rejestracji w SB !!Nie ma tam żadnego nazwiska osoby pokrzywdzonej ! I nie pierdziel głupot że jest ktoś pokrzywdzony. Jak by był to już by go wykorzystali i skonsumowali niejakie Jacki, Placki, Krokusy, Michałki w kampaniach minionych i też ubabranych w SB-ckim szambie !!Ty J23 to widzę spec jesteś od esbeckich towarzyszy. Wy się ciągle razem trzymacie p********* komuchy. Nie pomoże wam ciocia i "Janek" oboje TW . Nikt tam nie widnieje bez przyczyny. Dlaczego innych mieszkańców naszej gminy tam nie ma? Odpowiedz! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Ty J23 to widzę spec jesteś od esbeckich towarzyszy. Wy się ciągle razem trzymacie p********* komuchy. Nie pomoże wam ciocia i "Janek" oboje TW . Nikt tam nie widnieje bez przyczyny. Dlaczego innych mieszkańców naszej gminy tam nie ma? Odpowiedz!Bo tylko był jeden kierownik PGR-u, prezes Spółdzielni, prezes GS-u w Ińsku. A oni "z urzędu" u nas byli rejestrowani ! Paniał ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Bond Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Bo tylko był jeden kierownik PGR-u, prezes Spółdzielni, prezes GS-u w Ińsku. A oni "z urzędu" u nas byli rejestrowani ! Paniał ?Co ty za słownictwo huju używasz? Jeszcze ci się marzy sowiecka musztra. Komuchu zasrany, kapusiu porąbany . Tylko jeszcze bardziej ludzie buraka znienawidzą pisz tak dalej a im bliżej wyborów tym sam bardziej pogrążasz burka i dobrze. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Jak będzie Michał startował na p burmistrza to dam 3 głosy ha ha Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Co ty za słownictwo huju używasz? Jeszcze ci się marzy sowiecka musztra. Komuchu zasrany, kapusiu porąbany . Tylko jeszcze bardziej ludzie buraka znienawidzą pisz tak dalej a im bliżej wyborów tym sam bardziej pogrążasz burka i dobrze.Ty blond czy jak ci tam, ale ten wyraz na "h" , to piszemy przez "ch" i dlatego ,mnie nie obraziłeś. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 J 23 na ciebie tez postawie krzyzyk Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 J 23 na ciebie tez postawie krzyzykTo ile ty w końcu tych krzyżyków masz ? Ja nie startuję nigdzie, chyba że do barku w salonie na kieliszek...chleba ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Ty blond czy jak ci tam, ale ten wyraz na "h" , to piszemy przez "ch" i dlatego ,mnie nie obraziłeś.Daj spokój fiucie. Tu się tak różnie pisze i zawsze jest w tym podtekst. Chodzi żeby nie dosłownie używać słów konkretnych. Nie udawaj wielkiego mędrca i nie pokazuj głupoty w jednym. Taka z ciebie przecież pospolita wesz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Brawo J23 nie damy się..!Głosujemy na Racina..!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Brawo J23 nie damy się..!Głosujemy na Racina..!!!To esbek i cwaniak. On popiera wieżę a nie Racina. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 To esbek i cwaniak. On popiera wieżę a nie Racina.Popieram Racina, byłego podopiecznego ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Popieram Racina, byłego podopiecznego !To już go nie lubię i nie będę na niego głosował. Jak znam życie to ty nie masz prawa głosu i nie będziesz na wyborach w Ińsku tym bardziej jesteś ŚMIESZNY. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 J23 dostał brawa za sens wypowiedzi. Podoba mi się że rząda dowodów a nie tylko kłapania jadaczką .Jesli ktoś ma coś na kogoś niech się podpisze lub opisze to np na fejsie. Takie anonimowe opluwanie jest żałosne, aż mi szkoda takich ludzi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gall Anonim Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 J23 dostał brawa za sens wypowiedzi. Podoba mi się że rząda dowodów a nie tylko kłapania jadaczką .Jesli ktoś ma coś na kogoś niech się podpisze lub opisze to np na fejsie. Takie anonimowe opluwanie jest żałosne, aż mi szkoda takich ludzi.Pęka ci d*** po prostu, że nie wiesz kto pisze. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kapuś Napisano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 J23 dostał brawa za sens wypowiedzi. Podoba mi się że rząda dowodów a nie tylko kłapania jadaczką .Jesli ktoś ma coś na kogoś niech się podpisze lub opisze to np na fejsie. Takie anonimowe opluwanie jest żałosne, aż mi szkoda takich ludzi.Anonimowo zrobiono z niego konfidenta i łotra? Zgoda też sama się podpisała? Doskonale wiedział na co się decyduje ten kapuś. A ty lizodupie weź mu jeszcze umyj stopy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Nasz kandydat Jacek Liwak uczestniczył w spotkaniu wyborczym PSL w Wiechowie. Ma poparcie Piechocińskiego. I kto tu mówił,że PSL nic nie znaczy? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Nasz kandydat Jacek Liwak uczestniczył w spotkaniu wyborczym PSL w Wiechowie. Ma poparcie Piechocińskiego. I kto tu mówił,że PSL nic nie znaczy?Jacek jesteś głupi jak się chwalisz braterstwem z PSL. Przecież to największa hańba. Nie pójdę na ciebie głosować tfuuuuu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Jacek jesteś głupi jak się chwalisz braterstwem z PSL. Przecież to największa hańba. Nie pójdę na ciebie głosować tfuuuuuGłosuj na palikota Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Głosuj na palikotaDlaczego nie??? Lepiej to niż głupi PSL. Ta partia już do piachu najwyższa pora!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Dlaczego nie??? Lepiej to niż głupi PSL. Ta partia już do piachu najwyższa pora!!!!Razem z jego szefem Włodkiem! Alleluja............. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
bmx Napisano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Razem z jego szefem Włodkiem! Alleluja.............A Ja Włodka bardzo cenię, jako jedyny ma drużynę, żadna inna partia nie ma w Ińsku swojego koła, brawo PSL pod dyrekcją Włodka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kandydat Napisano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 A Ja Włodka bardzo cenię, jako jedyny ma drużynę, żadna inna partia nie ma w Ińsku swojego koła, brawo PSL pod dyrekcją WłodkaWłodek nie przeginaj z tym chwaleniem samego siebie to już zaczyna być wnerwiające. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Włodek nie przeginaj z tym chwaleniem samego siebie to już zaczyna być wnerwiające.A co, może to nieprawda? Wieża nie ma organizacji komuszków, Tw janek to nie wiadomo co, PO w Insku nie ma, Terebecki też niby jest w PiS ale sam, pozostaje Włodek i za to go lubię. I nie jestem Włodkiem jakby co. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi