abc Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Ale z was zawistni frajerzy, widać że rodowici Ińszczanie... możecie się tu produkować ile chcecie a Margaret właśnie otworzyła mistrzostwa świata i robi karierę dalej, a wy się tutaj napinajcie nieudacznicy i beztalencia. Banda frustratów którzy sami nic nie potrafią i czepiają się każdego komu się cokolwiek udało... Nie jest dla mnie ona ani rodziną ani nawet koleżanką ale cieszę się że komuś z tej dziury się udało. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Ale z was zawistni frajerzy, widać że rodowici Ińszczanie... możecie się tu produkować ile chcecie a Margaret właśnie otworzyła mistrzostwa świata i robi karierę dalej, a wy się tutaj napinajcie nieudacznicy i beztalencia. Banda frustratów którzy sami nic nie potrafią i czepiają się każdego komu się cokolwiek udało... Nie jest dla mnie ona ani rodziną ani nawet koleżanką ale cieszę się że komuś z tej dziury się udało.Jeszcze nikt w historii Ińska nie dostąpił takiego zaszczytu.Jesteśmy z niej dumni. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kibic Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Ale z was zawistni frajerzy, widać że rodowici Ińszczanie... możecie się tu produkować ile chcecie a Margaret właśnie otworzyła mistrzostwa świata i robi karierę dalej, a wy się tutaj napinajcie nieudacznicy i beztalencia. Banda frustratów którzy sami nic nie potrafią i czepiają się każdego komu się cokolwiek udało... Nie jest dla mnie ona ani rodziną ani nawet koleżanką ale cieszę się że komuś z tej dziury się udało.Nie otwierała żadnych mistrzostw kretynie! Na otwarcie śpiewała Cleo i Donatan i bardzo to ładnie wyglądało. Za to twoja faworyta wyszła w sportowych skarpetkach i czarnych szpilkach z krzywymi nogami a prowadzący żeby nie paść z nudów kazał głośno klaskać co kibice nie podchwycili. Poczytasz o faworycie jeszcze nie jedno złe zdanie od kibiców! s******** jaka ona z Ińska jak ona mówi raz że ze Stargardu a raz że ze Szczecina. Widać geografia też jej obca. Jak ona nas mieszkańców tak mieszkańcy ją. Zresztą o czym tu mówić na każdym portalu plują na nią jak na ostatnią kretynkę. Przecież to była siara a nie hymn! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
JO Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 CHAMIE zazdrościsz ,ja ją podziwiam i niech jej się dalej powodziC Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Nie otwierała żadnych mistrzostw kretynie! Na otwarcie śpiewała Cleo i Donatan i bardzo to ładnie wyglądało. Za to twoja faworyta wyszła w sportowych skarpetkach i czarnych szpilkach z krzywymi nogami a prowadzący żeby nie paść z nudów kazał głośno klaskać co kibice nie podchwycili. Poczytasz o faworycie jeszcze nie jedno złe zdanie od kibiców! s******** jaka ona z Ińska jak ona mówi raz że ze Stargardu a raz że ze Szczecina. Widać geografia też jej obca. Jak ona nas mieszkańców tak mieszkańcy ją. Zresztą o czym tu mówić na każdym portalu plują na nią jak na ostatnią kretynkę. Przecież to była siara a nie hymn!Trafna wypowiedź - gratuluję! Włodzimierzu może zapodaj to uwielbienie dla Margaret na swój portal. W końcu to kandydata na burmistrza rodzina. Skoro to tak dla was tyle znaczy to może wygracie dzięki niej w przedbiegach. A ja ci prawię, że za 15 minut nikt o Margaret nie będzie pamiętał. Natomiast to że jej chlebodawca nie pozwolił oglądać wszystkim obywatelom MŚ długo zostanie w pamięci. Ha ha trzeba przyznać, że te skarpetki nijak się miały do tych szpilek. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
LULEK Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 CHYBA IDIOTO CHCIAŁEŚ JĄ PODERWAĆ ,ALE ZA WYSOKIE PROGI NA TWOJĄ GODNOŚĆ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
abc Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Trafna wypowiedź - gratuluję! Włodzimierzu może zapodaj to uwielbienie dla Margaret na swój portal. W końcu to kandydata na burmistrza rodzina. Skoro to tak dla was tyle znaczy to może wygracie dzięki niej w przedbiegach. A ja ci prawię, że za 15 minut nikt o Margaret nie będzie pamiętał. Natomiast to że jej chlebodawca nie pozwolił oglądać wszystkim obywatelom MŚ długo zostanie w pamięci. Ha ha trzeba przyznać, że te skarpetki nijak się miały do tych szpilek.A poziom twojej inteligencji nijak ma się do zajmowanego stanowiska - radny - głupi i zawistny - od razu czuć przydupasa racinowskiego. Co za imbecyle. co was tak boli że dziewczyna robi karierę. Mogliście ze swoim pryncypałem pchać się do telewizji, nikt wam nie bronił, może byście zrobili karierę jako zespół.... - moglibyście się na ten przykład nazywać " zespół downa" ... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 CHYBA IDIOTO CHCIAŁEŚ JĄ PODERWAĆ ,ALE ZA WYSOKIE PROGI NA TWOJĄ GODNOŚĆWłodzimierzu nie denerwuj się tak. Bo ci żyłka pęknie :lol: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 A poziom twojej inteligencji nijak ma się do zajmowanego stanowiska - radny - głupi i zawistny - od razu czuć przydupasa racinowskiego. Co za imbecyle. co was tak boli że dziewczyna robi karierę. Mogliście ze swoim pryncypałem pchać się do telewizji, nikt wam nie bronił, może byście zrobili karierę jako zespół.... - moglibyście się na ten przykład nazywać " zespół downa" ...Obrażasz niepełnosprawnych i to jest haniebne....... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak piszą Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgadzam się z przedmówcą - to po pierwsze! Po drugie już po waszej margaret jadą jak po burej suce na portalach, że niestety nie umie śpiewać niestety nic na to nie poradzicie bo to głos słuchaczy muzy! Jeden komentarz przykuł moją uwagę a mianowicie, że to " największy łeb w szoł biznesie" i największy wyjec się uśmiałem serdecznie. Wszyscy ci ludzie są zawistni Jacku, Włodku, Michale, Ryszardzie i reszta jej miłośników! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Tak ktoś napisał na onecie"jęcząca jak zarzynana owca Margaret (kobita o największej głowie w szołbizie)." Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Ty debilu napisałeś i sam swoje teksty przytaczasz!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do przedmówcy Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Ty debilu napisałeś i sam swoje teksty przytaczasz!!!!!!!!!!Nie wyzywaj bo zesrałeś się na maksa. Tu możesz zarzucać nam mieszkańcom ale nie na reszcie portali i wszystkie posty są negatywne więc oszczędź sobie pijaczku. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
abc Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Obrażasz niepełnosprawnych i to jest haniebne.......Najbardziej haniebne to zostać miesięczną dziwką za 300zł zwaną radnym... Jak można się tak zeszmacić żeby za marne 300 złotych miesięcznie tak ślepo patrzeć w swojego burmistrza, jakkolwiek głupi by nie był...Doszukiwać się opozycji w każdym, nawet nie związanym z polityką , albo w każdym któremu się coś w tym ińsku udało. Nauczcie się przygłupy i nieudacznicy że aby robić teraz karierę nie trzeba wcale umieć śpiewać czy ekstra wyglądać. Ale nie bójcie się, wam już zrobienie większej kariery (niż przydupasy Racina) nie grozi. Nigdy w życiu nie zrobiłbym z siebie takiej szmaty za 300zł miesięcznie jak wy. Dla was najlepiej jak by nic w Ińsku się nikomu nie udało to nie będzie głośno o tej dziurze zarządzanej przez stado baranów - boicie się że wypłynie na szersze wody jacy nieudacznicy w Ińsku rządzą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Najbardziej haniebne to zostać miesięczną dziwką za 300zł zwaną radnym... Jak można się tak zeszmacić żeby za marne 300 złotych miesięcznie tak ślepo patrzeć w swojego burmistrza, jakkolwiek głupi by nie był...Doszukiwać się opozycji w każdym, nawet nie związanym z polityką , albo w każdym któremu się coś w tym ińsku udało. Nauczcie się przygłupy i nieudacznicy że aby robić teraz karierę nie trzeba wcale umieć śpiewać czy ekstra wyglądać. Ale nie bójcie się, wam już zrobienie większej kariery (niż przydupasy Racina) nie grozi. Nigdy w życiu nie zrobiłbym z siebie takiej szmaty za 300zł miesięcznie jak wy. Dla was najlepiej jak by nic w Ińsku się nikomu nie udało to nie będzie głośno o tej dziurze zarządzanej przez stado baranów - boicie się że wypłynie na szersze wody jacy nieudacznicy w Ińsku rządzą.Spokojnie. Nie należę do opozycji,a mimo to na temat Małgosi wypowiadam się bardzo pozytywnie. Przeczytaj moje poprzednie posty. Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Cleo Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Najbardziej haniebne to zostać miesięczną dziwką za 300zł zwaną radnym... Jak można się tak zeszmacić żeby za marne 300 złotych miesięcznie tak ślepo patrzeć w swojego burmistrza, jakkolwiek głupi by nie był...Doszukiwać się opozycji w każdym, nawet nie związanym z polityką , albo w każdym któremu się coś w tym ińsku udało. Nauczcie się przygłupy i nieudacznicy że aby robić teraz karierę nie trzeba wcale umieć śpiewać czy ekstra wyglądać. Ale nie bójcie się, wam już zrobienie większej kariery (niż przydupasy Racina) nie grozi. Nigdy w życiu nie zrobiłbym z siebie takiej szmaty za 300zł miesięcznie jak wy. Dla was najlepiej jak by nic w Ińsku się nikomu nie udało to nie będzie głośno o tej dziurze zarządzanej przez stado baranów - boicie się że wypłynie na szersze wody jacy nieudacznicy w Ińsku rządzą.Niestety czy obecni czy z opozycji wszyscy są takimi szmatami jak ich nazywasz. Być może ty taką szmatą za 300 zł też będziesz bo przecież szmatą za 5 tys. czy za 12 z pewnością już nie. Wstydź się więc sam za siebie ordynarny cieciu. Tyle wynosi stawka dla każdego radnego i oni sami na to rady nie mają. Jak nie znasz prawa nie wypowiadaj się. Zresztą to wątek o MŚ w siatkówce planktonie. Nie zmienisz pozycji Gosi bo jej po prostu słuchacze nie trawią i już. Wszystkich portali nie oblecisz bo tam wpisy w tysiącach w jeden dzień a nie jak tu dziesięć na krzyż i to jeszcze najwięcej od opozycji i jednego "Ińszczanina" czyt. Piotrusia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
abc Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Niestety czy obecni czy z opozycji wszyscy są takimi szmatami jak ich nazywasz. Być może ty taką szmatą za 300 zł też będziesz bo przecież szmatą za 5 tys. czy za 12 z pewnością już nie. Wstydź się więc sam za siebie ordynarny cieciu. Tyle wynosi stawka dla każdego radnego i oni sami na to rady nie mają. Jak nie znasz prawa nie wypowiadaj się.Ale ty jesteś głupi, chodzi o to że za te marne 300zł ci ludzie zapominają po co tam są, każdy radny powinien wykazać się własną pracą na rzecz gminy i swoich wyborców, wnosić swoje pomysły i zgłaszać swoje wątpliwości, brać czynny udział w rządzeniu gminą i mieć wpływ na podejmowanie decyzji a te barany racina tylko ręce podnoszą na jego zawołanie jak by to od lizania jego d*** zależało czy dostaną te 300zł czy nie. On nie jest przecież ich pracodawcą że tak się boją mu przeciwstawić... No ale faktycznie to nie o tym temat... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hi_pol Napisano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 No co tam wieśniaki-buraki?Margarett wam się podobała i jej występ przed dwustu milionami telewidzów? Czy też nie? Co tam koniobijcy sfrajerowane? podobało się ?;-)czytam te wasze zblazowane <tfu>pseudoforum i żula k**** jedynie można zapodać.same cioty i wieśniaki.taki standarcik wsi ińko -city?no co tam opzycjo w dupe pchana? co wy tam chcecie znów przegrać? .......ale pajace wieśniackie;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 umyj sobie onuce bo ci niemiłosiernie śmierdzą Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 No co tam wieśniaki-buraki?Margarett wam się podobała i jej występ przed dwustu milionami telewidzów? Czy też nie? Co tam koniobijcy sfrajerowane? podobało się ?;-)czytam te wasze zblazowane <tfu>pseudoforum i żula k**** jedynie można zapodać.same cioty i wieśniaki.taki standarcik wsi ińko -city?no co tam opzycjo w dupe pchana? co wy tam chcecie znów przegrać? .......ale pajace wieśniackie;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Margaret może i oglądało miliony telewidzów ale co o niej piszą to druga rzecz. Co do reszty twojego wpisu nie mam zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Wy durnie zajmujecie się Margaret a Racinowski powoli wygrywa trzecią kadencję, zajmijcie się gamonie ważnymi sprawami Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ble ble Napisano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Wy durnie zajmujecie się Margaret a Racinowski powoli wygrywa trzecią kadencję, zajmijcie się gamonie ważnymi sprawamiNo to się zajmuj! Po to jesteś w opozycji żeby te wybory wygrać a mu co.... my jesteśmy od głosowania..... ale jak ja dla ciebie dureń to spadaj. Zdecyduj się czy forsujesz Liwaka czy jego siostrzenicę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
xrw Napisano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 No to się zajmuj! Po to jesteś w opozycji żeby te wybory wygrać a mu co.... my jesteśmy od głosowania..... ale jak ja dla ciebie dureń to spadaj. Zdecyduj się czy forsujesz Liwaka czy jego siostrzenicę.Już wydałeś wyrok, już wiesz kim jestem, a ja forsuję SEXTET i NANA Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Już wydałeś wyrok, już wiesz kim jestem, a ja forsuję SEXTET i NANAJak szybko można ciebie rozszyfrować głupcze. Wyrok wydamy na ciebie za dwa miesiące.Trzymaj się za "pasek" ze sznurka! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tsx Napisano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Tereska was wszystkich pogoni Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi