Odpowiedz Napisano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2024 9 minut temu, sowa napisał: Czyli ty chcesz mieć prawo do demokratycznej wypowiedzi ale nie uznajesz demokratycznie wybranej Pani Burmistrz. Dziwna ta demokracja po twojemu. Na jakiej podstawie twierdzisz, że nie uznaje Pani Burmistrz. Nic takiego nie napisałem. Nie akceptuje waszych propozycji, co do czystek w gminie i innych jej instytucjach. Ona sama umie myśleć. Ja życzę jej dobrze. A wy radzicie tej kobiecie źle. Zresztą każdy jeden burmistrz po jakimś czasie wam się nie podobał i tu będzie to samo. Zaraz będziecie na nią pisać. Chętnych widać na stanowiska już pełno. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRS Napisano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2024 Godzinę temu, Do sowy napisał: Pamiętaj, że tylko 26% mieszkańców gminy na nią głosowało, a radni ponieśli porażkę. Nie cieszą się zaufaniem w swoich okręgach. PIS robił co chciał, więc żeby było państwo demokratyczne i prawne, to nowy rząd musi to zrobić. Jak ta kobieta nie będzie miała własnego rozumu i pozwalania dobrych pracowników, to zorganizujemy referendum. Większość tych ludzi nic wam nie zrobiła i to dobrzy pracownicy, pracują od bardzo dawna w naszym urzędzie, więc naprawdę życzę Pani Burmistrz powodzenia, jeżeli tacy ludzie jak wy będą jej doradzać. 44 minuty temu, sowa napisał: Nie pierdo*l cienkich kawałków. Wygrana to wygrana na tym polega demogracja nawet jeśli by to było 1 głosem. Ta reszta mieszkańców miała w doopie wybory bo im obojętne. Nie judź i nie strasz nowej Pani Burmistrz. Wszystkich ludzi można zastąpić. Nie ma ludzi niezastąpionych. Tyle i aż tyle. Jak przyszedł Liwak to zrobił czystki wszędzie a nepotyzm który zarzucał poprzednikowi dopiero się rozwinął i trwa do dziś. Liwak oszukał mieszkańców w każdym aspekcie i czas z tym skończyć. Jak widać oszustów i popleczników Liwaka jest w gminie mniej niż myślał. Poparcia nie dostał co mnie cieszy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotr Napisano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2024 michaił to najgorsza meta ińska Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszuści wyborczy Napisano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2024 Na mieście huczy że radny Mazurek w trakcie kontroli radnego, nakrył na włamaniu do świetlicy w Ściennem, dwóch urzędników, J.Leśkiwa i M.Kupczyńskiego. Weszli oni do świetlicy podczas nieobecności gospodarza obiektu, sołtysa Ściennego. Zgrywali oni monitoring z sali w czasie niedzielnego głosowania. Tu mam złą wiadomość dla obu włamywaczy: monitoring sali głosowań w trakcie głosowania musi być wyłączony ! Po co tym gościom monitoring? Nie mogą się pogodzić z porażką ? Ale ciekawe dlaczego P.Mazurek nie ujawnia tego ? Może go wystraszyli ? A może go Michał kupił? Na co Pan czeka ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestety Napisano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2024 9 minut temu, oszuści wyborczy napisał: Na mieście huczy że radny Mazurek w trakcie kontroli radnego, nakrył na włamaniu do świetlicy w Ściennem, dwóch urzędników, J.Leśkiwa i M.Kupczyńskiego. Weszli oni do świetlicy podczas nieobecności gospodarza obiektu, sołtysa Ściennego. Zgrywali oni monitoring z sali w czasie niedzielnego głosowania. Tu mam złą wiadomość dla obu włamywaczy: monitoring sali głosowań w trakcie głosowania musi być wyłączony ! Po co tym gościom monitoring? Nie mogą się pogodzić z porażką ? Ale ciekawe dlaczego P.Mazurek nie ujawnia tego ? Może go wystraszyli ? A może go Michał kupił? Na co Pan czeka ? Spokojnie.Pan Mazurek robi wszystko w kolejności i bez paniki.Nikt Go nie wystraszył i nikt Go nie kupił.Zgłosił fakt tam gdzie trzeba. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prokurator Napisano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2024 12 minut temu, oszuści wyborczy napisał: Na mieście huczy że radny Mazurek w trakcie kontroli radnego, nakrył na włamaniu do świetlicy w Ściennem, dwóch urzędników, J.Leśkiwa i M.Kupczyńskiego. Weszli oni do świetlicy podczas nieobecności gospodarza obiektu, sołtysa Ściennego. Zgrywali oni monitoring z sali w czasie niedzielnego głosowania. Tu mam złą wiadomość dla obu włamywaczy: monitoring sali głosowań w trakcie głosowania musi być wyłączony ! Po co tym gościom monitoring? Nie mogą się pogodzić z porażką ? Ale ciekawe dlaczego P.Mazurek nie ujawnia tego ? Może go wystraszyli ? A może go Michał kupił? Na co Pan czeka ? Od razu Pan Mazurek powinien włamanie zgłosić do Prokuratury. To wygląda jakby chcieli mieć wgląd w głosowania. Gdzie radny Halejcio? Jemu powinno najbardziej zależeć. Skandal. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciekawski Napisano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2024 22 minuty temu, oszuści wyborczy napisał: Na mieście huczy że radny Mazurek w trakcie kontroli radnego, nakrył na włamaniu do świetlicy w Ściennem, dwóch urzędników, J.Leśkiwa i M.Kupczyńskiego. Weszli oni do świetlicy podczas nieobecności gospodarza obiektu, sołtysa Ściennego. Zgrywali oni monitoring z sali w czasie niedzielnego głosowania. Tu mam złą wiadomość dla obu włamywaczy: monitoring sali głosowań w trakcie głosowania musi być wyłączony ! Po co tym gościom monitoring? Nie mogą się pogodzić z porażką ? Ale ciekawe dlaczego P.Mazurek nie ujawnia tego ? Może go wystraszyli ? A może go Michał kupił? Na co Pan czeka ? No a co tam robił Mazurek? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tak Napisano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2024 13 minut temu, ciekawski napisał: No a co tam robił Mazurek? Śledczy Pan Zbigniew jechał do kolegi w odwiedziny i zdarzyło się. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan Napisano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2024 14 minut temu, ciekawski napisał: No a co tam robił Mazurek? Nie umiesz czytać ? Był na kontroli radnego ! Ma prawo jak każdy radny kontrolować mienie Gminy ! Widocznie dostał cynk i pojechał ? A co robili tam te dwa kmioty w środku świetlicy, bez obecności opiekuna obiektu ? Co tam nie zginęło z powierzonego mienia sołtysowi? P.Ewa powinna zarządzić remanent, natychmiast ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mandat Napisano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2024 P.Mazurek, proszę to ujawnić, czy to prawda. Macie Ińsko Plus. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2024 56 minut temu, oszuści wyborczy napisał: Na mieście huczy że radny Mazurek w trakcie kontroli radnego, nakrył na włamaniu do świetlicy w Ściennem, dwóch urzędników, J.Leśkiwa i M.Kupczyńskiego. Weszli oni do świetlicy podczas nieobecności gospodarza obiektu, sołtysa Ściennego. Zgrywali oni monitoring z sali w czasie niedzielnego głosowania. Tu mam złą wiadomość dla obu włamywaczy: monitoring sali głosowań w trakcie głosowania musi być wyłączony ! Po co tym gościom monitoring? Nie mogą się pogodzić z porażką ? Ale ciekawe dlaczego P.Mazurek nie ujawnia tego ? Może go wystraszyli ? A może go Michał kupił? Na co Pan czeka ? Zawiadomienie do prokuratury to minimum. Po co tam byli? Co zgrywali? Na jakiej podstawie zgrywali? Dlaczego pod osłoną nocy? To są wszystko pytania, na które trzeba odpowiedzieć. Nie chcę nawet myśleć, co się jeszcze w naszej gminie działo, gdy ludzie Liwaka byli u władzy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jola Napisano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2024 5 minut temu, gość napisał: Zawiadomienie do prokuratury to minimum. Po co tam byli? Co zgrywali? Na jakiej podstawie zgrywali? Dlaczego pod osłoną nocy? To są wszystko pytania, na które trzeba odpowiedzieć. Nie chcę nawet myśleć, co się jeszcze w naszej gminie działo, gdy ludzie Liwaka byli u władzy. TOPIĄ SIĘ WE WŁASNYM GÓWNIE Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odpowiedz Napisano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2024 39 minut temu, tak napisał: Śledczy Pan Zbigniew jechał do kolegi w odwiedziny i zdarzyło się. No patrzcie. Macierewicz złożył wczoraj zawiadomienie do prokuraty, że Tusk zorganiwal zamach na Tupolewa, a tu od razu dziś kolejne Ufo w gminie. Wzięliście z niego przykład? Po 5 dniach od wyborów, dopiero ten Pan mówi, że takie zdarzenie było. Dziwnie to cuchnie. Ewa współczucie z takim poparciem. Ludzie nie muszą po maść jad żmiji chodzić do apteki wystarczy to poczytać. 5 dni po wyborach kandydat Ewy stwierdza takie fakty. Ciekawe gdzie był od niedzieli. A pojechał odwiedzić kolegę i dopiero wrócił. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestety Napisano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2024 1 minutę temu, Odpowiedz napisał: No patrzcie. Macierewicz złożył wczoraj zawiadomienie do prokuraty, że Tusk zorganiwal zamach na Tupolewa, a tu od razu dziś kolejne Ufo w gminie. Wzięliście z niego przykład? Po 5 dniach od wyborów, dopiero ten Pan mówi, że takie zdarzenie było. Dziwnie to cuchnie. Ewa współczucie z takim poparciem. Ludzie nie muszą po maść jad żmiji chodzić do apteki wystarczy to poczytać. 5 dni po wyborach kandydat Ewy stwierdza takie fakty. Ciekawe gdzie był od niedzieli. A pojechał odwiedzić kolegę i dopiero wrócił. Wrócił kiedy powinien.Zawiadomił kogo trzeba w tym samym dniu.5 dni po wyborach to piłem z nim drinka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Puk puk Napisano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2024 7 minut temu, niestety napisał: Wrócił kiedy powinien.Zawiadomił kogo trzeba w tym samym dniu.5 dni po wyborach to piłem z nim drinka. Wy już chyba sami nie wierzycie w to co piszecie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xyz Napisano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2024 Mazurek przestań mącić, było 10 kart więcej niż wydano!! Kupczyniak pojechał sprawdzić nagrania z Leskiwem, a nagle ty się z deskowa znalazłeś i ich nakryles. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Po co? Napisano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2024 3 minuty temu, Xyz napisał: Mazurek przestań mącić, było 10 kart więcej niż wydano!! Kupczyniak pojechał sprawdzić nagrania z Leskiwem, a nagle ty się z deskowa znalazłeś i ich nakryles. Po co Leśkiw i Kupczynski grzebali w monitoringu lokalu wyborczego? Co oni kombinuja? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o żesz Napisano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2024 5 minut temu, Xyz napisał: Mazurek przestań mącić, było 10 kart więcej niż wydano!! Kupczyniak pojechał sprawdzić nagrania z Leskiwem, a nagle ty się z deskowa znalazłeś i ich nakryles. No tak,kupczyniak z leskiwem jako "spece od komisji wyborczych" z upoważnienia Komisarza Wyborczego sprawdzali,czy w nagraniu jest wzmianka o pomyłce przewodniczącej komisji. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiem Napisano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2024 6 minut temu, Po co? napisał: Po co Leśkiw i Kupczynski grzebali w monitoringu lokalu wyborczego? Co oni kombinuja? Ja wiem co kombinują. Ciężko oderwać świnię od koryta, oj ciężko. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wieprz Napisano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2024 29 minut temu, Wiem napisał: Ja wiem co kombinują. Ciężko oderwać świnię od koryta, oj ciężko. No ciężko. Ale trza bo następne świnie czekajo w kolejce do koryta Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestety Napisano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2024 5 minut temu, wieprz napisał: No ciężko. Ale trza bo następne świnie czekajo w kolejce do koryta A koryto jest jedno!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NIE Napisano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2024 32 minuty temu, niestety napisał: A koryto jest jedno!!!! Nie przesadzaj, koryt jest dużo: burmistrz, zastępca, sekretarz, skarbnik, kierownik OPS, dyrektor ICK, dyrektor szkoły, jest jeszcze kilka fuch, no i są jeszcze lukratywne kontrakty, np. na wywóz śmieci dla firmy pociotków z Wegorzyna. Dlatego Liwak i Kupczyniak nie chcą opuścić urzędu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prawda Napisano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2024 8 minut temu, NIE napisał: Nie przesadzaj, koryt jest dużo: burmistrz, zastępca, sekretarz, skarbnik, kierownik OPS, dyrektor ICK, dyrektor szkoły, jest jeszcze kilka fuch, no i są jeszcze lukratywne kontrakty, np. na wywóz śmieci dla firmy pociotków z Wegorzyna. Dlatego Liwak i Kupczyniak nie chcą opuścić urzędu. Tak to niestety działało. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tak Napisano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2024 7 minut temu, NIE napisał: Nie przesadzaj, koryt jest dużo: burmistrz, zastępca, sekretarz, skarbnik, kierownik OPS, dyrektor ICK, dyrektor szkoły, jest jeszcze kilka fuch, no i są jeszcze lukratywne kontrakty, np. na wywóz śmieci dla firmy pociotków z Wegorzyna. Dlatego Liwak i Kupczyniak nie chcą opuścić urzędu. Uczynimy wiele,by firma z Ińska w końcu obsługiwała nas w sprawie wywózki odpadów,a ponadto wszelkie zlecenia wykonywania prac na terenie naszej gminy powinny dotyczyć naszych firm i naszych mieszkańców. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mieszkaniec Napisano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2024 3 godziny temu, Odpowiedz napisał: No patrzcie. Macierewicz złożył wczoraj zawiadomienie do prokuraty, że Tusk zorganiwal zamach na Tupolewa, a tu od razu dziś kolejne Ufo w gminie. Wzięliście z niego przykład? Po 5 dniach od wyborów, dopiero ten Pan mówi, że takie zdarzenie było. Dziwnie to cuchnie. Ewa współczucie z takim poparciem. Ludzie nie muszą po maść jad żmiji chodzić do apteki wystarczy to poczytać. 5 dni po wyborach kandydat Ewy stwierdza takie fakty. Ciekawe gdzie był od niedzieli. A pojechał odwiedzić kolegę i dopiero wrócił. W Ińsku jest tylko jeden pisowczyk i jest to Liwak. Stul więc ryj. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi