Xyz Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Mazurek pakuj walizki z Szafranem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia (edytowane) 24 minuty temu, niestety napisał: Jeszcze trochę i właśnie ona będzie się najbardziej tam nadawała.Nikt z obecnych teraz nie posiada takich kwalifikacji do pracy w kulturze jak ona. Kwestia wysoce dyskusyjna. Nie chodzi o kwalifikacje. Dyplom to nie wszystko. To funkcja, która wymaga przede wszystkim świadomości siebie, charyzmy społecznej, obycia, wiedzy i wrażliwości na drugiego człowieka, który jakby nie było, będzie podstawą do działań. Pani Agnieszki tam nie widzę. Edytowane 13 Kwietnia przez Groch z Kapustą Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Godzinę temu, dres napisał: KOPCIUCH I LEWAK na przyszłość pamiętajcie, należy szanować każdego bez wyjątku ... i tu jest pies pogrzebany. Niedowartościowanie. Tragedia! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia (edytowane) Godzinę temu, gość napisał: Widzę, że tworzysz nieistotny/nieistniejący problem i dzielnie go zwalczasz. Miłej zabawy. Dzięki. Bawię się wybornie. Problem masz TY. Masz WIELKI wrzód na d****. Edytowane 13 Kwietnia przez Groch z Kapustą Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lolololol Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Teraz, Groch z Kapustą napisał: Dzięki. Bawię się wybornie. Problemem jesteś TY. Chociaż nie ...Ty masz wrzód na d****. To Ty masz problem. Nie ja Kupczyński zszedł do podziemia 🤣🤣🤣 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia ...jak mi tego brakowało Nie ...nie jestem Michałem... szukaj dalej. Psinko Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 21 minut temu, Mieszkaniec napisał: Brawo, pokazujesz jedną z największych problemów Ińska, czyli kumoterstwo i kolesiostwo. Nie, ktoś z Ińska, który jest mniej kompetentny od kogoś spoza Ińska nie będzie lepszym pracownikiem tylko dlatego, że jest z Ińska. Najlepszym przykładem jest Kupczyński. Innym patologicznym przykładem jest Leśkiw, który bedąc zatrudnionym na umowę o pracę i pełniąc funkcję sekretarza musi być bezstronny. Powiedz mi, jak mam uwierzyć w bezstronność takiego sekretarza, który podaje dalej materiały wyborcze jednego komitetu wyborczego? Pokaż ukrytą zawartość Panie Leśkiw, pan niestety jest do wymiany, bo zapomniał pan, że zatrudnia pana Gmina Ińsko czyli ogół jej mieszkańców, a nie KWW Solidarni dla Przyszłości. Ale jaja XDDDDD Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 7 minut temu, Artur napisał: Ale jaja XDDDDD ...no, nie potrafią ani pisać ani domyślać się ze zrozumieniem. Cytowany tekst jest debilny! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mądry Polak... Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia ... powiedział 👇 "Do polityki garną się ludzie, którzy nic nie osiągnęli, a więc nieudacznicy i darmozjady. Polityka to dla nich deska ratunku, mogą godnie żyć nie dając w zamian nic." A był to: Józef Piłsudski Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 7 minut temu, Mądry Polak... napisał: ... powiedział 👇 "Do polityki garną się ludzie, którzy nic nie osiągnęli, a więc nieudacznicy i darmozjady. Polityka to dla nich deska ratunku, mogą godnie żyć nie dając w zamian nic." A był to: Józef Piłsudski Czas zmienić bieg historii ińszczanie! Caffe Ińsko ( totalna wtopa piśmienna to nie wyrok!) ... Ci którzy osiągnęliście COŚ ...czas do boju! ...ale jazda! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mądry Polak Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 7 minut temu, Groch z Kapustą napisał: Czas zmienić bieg historii ińszczanie! Caffe Ińsko ( totalna wtopa piśmienna to nie wyrok!) ... Ci którzy osiągnęliście COŚ ...czas do boju! ...ale jazda! I do boju stanęli: NIKT Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 1 minutę temu, Mądry Polak napisał: I do boju stanęli: NIKT No właśnie ☹️...jak mi krwa smutno... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyjaśnienie Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2 godziny temu, Do mieszkańca napisał: Prokurator i Macierewicz w jednym. Szkoda słów. Znaczenie ma, bo zna ludzi i wśród nich żyje. Gorzej z tymi co wplenili się tutaj na krzywy ryj, bo szukali dupochronu i schronienia. A my teraz będziemy pilnowac, kto gdzie wejdzie. Nie chodziło mi w tym wpisie o żadnych obecnych pracowników gminy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 4 minuty temu, Wyjaśnienie napisał: Nie chodziło mi w tym wpisie o żadnych obecnych pracowników gminy. 😁🤣... trza się było do koryta pchać, a nie do cieciówki. Żenada! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia ... rottweilery od siedmiu podszewek 🤣 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
idź do kibla Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Dla mnie to jesteś tylko kapusta z grochem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sep Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Ty palańcie groch z kapustą idż do koła wymieszaj się a rozumu ci brak ,lecz sie frajerze Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 4 minuty temu, idź do kibla napisał: Dla mnie to jesteś tylko kapusta z grochem. ... tak jak ty dla mnie kiblem😜 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 4 minuty temu, sep napisał: Ty palańcie groch z kapustą idż do koła wymieszaj się a rozumu ci brak ,lecz sie frajerze No weź, przecież jestem z Wami na terapii😁..jakieś postępy będą ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyborca Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Prawda jest w tej chwili smutna.. faktycznie pan sekretarz jest bardzo niemiły dla petentów. Pani od dowodow ? Cóż ona tam robi tak naprawdę? Paluch... O tym to historię pisać. Patrząc dalej. Sekretarka . Która za mocno pokazuje swoje poparcie dla Liwaka. A po co ? Mogłaby siedzieć cicho i wszystko byłoby ok. A tak nowa Pani burmistrz ma prawo myslec że nie będzie można jej ufać. To samo Hukowa. Po co sie na tym swoim Facebooku afiszowała z poparciem dla Liwaka. Teraz zapewne portki pełne , weźmie się za pracę żeby pokazać że jednak nie opierdzielala się tyle czasu. Ludzie i na co to było ? Trzeba było robić swoje jak należy. A ta banaszewska pokaże wam dopiero teraz swoją prawdziwą twarz. Wielka pani dobrodziejka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia ...a tak BTW, przecież to forum, po co m i iść skoro mogę zostać i pierdo*** jak wy 🤣 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia (edytowane) 4 minuty temu, Wyborca napisał: Prawda jest w tej chwili smutna.. faktycznie pan sekretarz jest bardzo niemiły dla petentów. Pani od dowodow ? Cóż ona tam robi tak naprawdę? Paluch... O tym to historię pisać. Patrząc dalej. Sekretarka . Która za mocno pokazuje swoje poparcie dla Liwaka. A po co ? Mogłaby siedzieć cicho i wszystko byłoby ok. A tak nowa Pani burmistrz ma prawo myslec że nie będzie można jej ufać. To samo Hukowa. Po co sie na tym swoim Facebooku afiszowała z poparciem dla Liwaka. Teraz zapewne portki pełne , weźmie się za pracę żeby pokazać że jednak nie opierdzielala się tyle czasu. Ludzie i na co to było ? Trzeba było robić swoje jak należy. A ta banaszewska pokaże wam dopiero teraz swoją prawdziwą twarz. Wielka pani dobrodziejka Nie wiem jaka jest prawda ale widzę jedno. Lajki strzelasz na fejsie, komentarzyki piszesz a tu, pod pseudonimem, kąpiesz się w gówien** ...ale to MOC jaką daje forum! Edytowane 13 Kwietnia przez Groch z Kapustą Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadna wiedza Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 3 minuty temu, Wyborca napisał: Prawda jest w tej chwili smutna.. faktycznie pan sekretarz jest bardzo niemiły dla petentów. Pani od dowodow ? Cóż ona tam robi tak naprawdę? Paluch... O tym to historię pisać. Patrząc dalej. Sekretarka . Która za mocno pokazuje swoje poparcie dla Liwaka. A po co ? Mogłaby siedzieć cicho i wszystko byłoby ok. A tak nowa Pani burmistrz ma prawo myslec że nie będzie można jej ufać. To samo Hukowa. Po co sie na tym swoim Facebooku afiszowała z poparciem dla Liwaka. Teraz zapewne portki pełne , weźmie się za pracę żeby pokazać że jednak nie opierdzielala się tyle czasu. Ludzie i na co to było ? Trzeba było robić swoje jak należy. A ta banaszewska pokaże wam dopiero teraz swoją prawdziwą twarz. Wielka pani dobrodziejka Banachowa ma popirdzilone po matce ,nie dziwcie sie wychowanie wynosi sie z domu ,a tam do nie było. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dora Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Dobrodziejka o czego trzeba zacząć.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2 minuty temu, zadna wiedza napisał: Banachowa ma popirdzilone po matce ,nie dziwcie sie wychowanie wynosi sie z domu ,a tam do nie było. ... ciekawe jak Ty wyniosłaś wartości z domu? Po szarży nazwiskami ...mniemam- żadne! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi