tak Napisano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 21 minut temu, Tymek napisał: Na rynku słyszałem, że jeżeli wygra Pani Ewa, to Szafran będzie Zastępca Burmistrza? A Mazurek przewodniczącym Rady? To byłby najbardziej optymalny skład naszej władzy.I nikt nie ukradłby ani grosza,a inwestycje dopilnowane byłyby pod względem jakości wykonania i terminów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hahahha Napisano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 9 minut temu, tak napisał: To byłby najbardziej optymalny skład naszej władzy.I nikt nie ukradłby ani grosza,a inwestycje dopilnowane byłyby pod względem jakości wykonania i terminów. Serio? To największa porażka gminy. Z czym do ludzi? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyborca Napisano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca Nakręcajcie się dalej Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Napisano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca Ja ze swoją rodziną i przyjaciółmi nie zagłosuje napewno na ludzi którzy już byli w radzie i nic nie wnieśli. Wolę zagłosować na ludzi którzy coś robią dla młodzieży niż na tych nierobów którzy nic nie robią. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tak Napisano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 23 minuty temu, Hahahha napisał: Serio? To największa porażka gminy. Z czym do ludzi? A może byś tak swój krytyczny osąd uzasadnił? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyborca Napisano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 18 minut temu, tak napisał: A może byś tak swój krytyczny osąd uzasadnił? Co tu uzasadniać? Jak ktoś kto nic nie zrobił dla społeczności może pełnić funkcję przewodniczącego czy wice? No jak? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa Napisano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 8 minut temu, Wyborca napisał: Co tu uzasadniać? Jak ktoś kto nic nie zrobił dla społeczności może pełnić funkcję przewodniczącego czy wice? No jak? To jest parszywa propaganda Kupczyniaka który zapomniał jak szedł w łaskę do Mazurka i Szafrana a pomocy potrzebował bardzo często. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tak Napisano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca W takim razie ja uzasadnię.Obaj panowie:Zbigniew Mazurek i Włodzimierz Szafran w przeddzień mijającego terminu na odpowiedź w sprawie utworzenia żwirowni w Ińsku, telefonicznie skontaktowali się z Burmistrzem Ińska Jackiem Liwakiem i prosili,by koniecznie na pismo odpowiedział-NIE UZGADNIAM.Niestety burmistrz celowo nie wysłał pisma,by za niego odpowiedział marszałek,a on by miał czyste ręce. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prawda Napisano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 1 minutę temu, Kupa napisał: To jest parszywa propaganda Kupczyniaka który zapomniał jak szedł w łaskę do Mazurka i Szafrana a pomocy potrzebował bardzo często. To wszystko prawda, Kupczyniak szybko zapomniał że stołek otrzymał dzięki Szafranowi i Mazurkowi. Michał tak było? Masz odwagę potwierdzić? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KUPA Napisano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca Jacek z Michałem to dwa wyzyskiwacze i krwiopijcy. Im tylko kasa w głowie, oczywiście kasa do własnej kieszeni. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan Napisano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca Banan ty to jesteś jednak prawdziwy rzecznik prasowy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyborcy Napisano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca Porozwieszali swoje gęby i liczą,że ludzie nie mają rozumu. Oczywiście mam na myśli tych,którzy nie są uwikłani w lokalną sitwę.Inaczej wybory samorządowe były by potwierdzeniem ww.faktów.Wyborco wybierz się na spacer w kierunku siedziby gminy i w okoliczne uliczki,możesz też uliczkami od tylu do cmentarza.Tam ulice pamiętają czas komuny.Jeżeli cokolwiek zrobiono to przy domach radnych.Można też z innej beczki.Czy powstał tutaj jakikolwiek zakład pracy poza tymi smrodzącymi,hałasującymi i zatruwającymi środowisko?Czy zbudowano przez tyle lat chociaż jeden budynek z mieszkaniami,poza istniejącymi slumsami za cmentarzem?Myślcie,nie dajcie się nabierać na te same obietnice bez pokrycia...Inaczej stracicie kolejne 5 lat na utrzymywanie pasożytów? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestety Napisano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 4 godziny temu, Prawda napisał: To wszystko prawda, Kupczyniak szybko zapomniał że stołek otrzymał dzięki Szafranowi i Mazurkowi. Michał tak było? Masz odwagę potwierdzić? Pamiętam,jak zrzekł się funkcji radnego,a wszyscy radni na wniosek burmistrza zatwierdzili go na v-ce burka,a później przez lata tego żałowali . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zosia Napisano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca Pochodziłam dzisiaj po naszym pięknym Ińsku i taka mnie myśl naszła poco te banery ludzie Jacka powywieszali, przecież tu każdy się zna. Proszę wytłumaczyć mi do czego jest to potrzebne, przecież każdy mieszkaniec wie jak wygląda np. Liwak czy Dolata. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestety Napisano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca No cóż,wypacykowali się do banerów,bo w rzeczywistości to są inne osoby.Może wyborcom pomogą banery i postawią we właściwym miejscu X. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek Napisano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 19 minut temu, Zosia napisał: Pochodziłam dzisiaj po naszym pięknym Ińsku i taka mnie myśl naszła poco te banery ludzie Jacka powywieszali, przecież tu każdy się zna. Proszę wytłumaczyć mi do czego jest to potrzebne, przecież każdy mieszkaniec wie jak wygląda np. Liwak czy Dolata. A jak wygląda Dolata ? Jak półdupek zza krzaka !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hey Napisano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 6 minut temu, Jacek napisał: A jak wygląda Dolata ? Jak półdupek zza krzaka !! Przecież to półgłówek nawet baba od niego uciekła Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ulicznik Napisano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca Dobrze ktos wczesnie napisal ze Dolata ma ryj jak d*** tatara Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwator Napisano 13 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca DOLCIO, DIABŁY I TE INNE ZARAZY LEWAKA TO PORAŻKA IŃSKA ,NIC NIE ZROBILI TYLKO RYJE MAJĄ JAK KOPARA NA SESJACH I NA FEJSIE ,NASTĘPNA GONIA NIECH SIĘ GONI ,BO ZASTĘPCA POWINIEN WIEDZIEĆ JAK MA SIĘ ZACHOWYWAĆ NA SESJI. A TEN BANAN I TEN JOŁOP BUJANY ARTUREK, TO SĄ GAMONIE BEZ MÓZGU, TO CO PISZĄ, TO CHYBA SĄ NAĆPANI.DUŻO GŁUPOLI CHCE LEWAK ,BO NIMI DOBRZE BY STEROWAŁ ,ONI TO DOBRZY DO PRZYTAKIWANIA PANU , TO LUDZIE W IŃSKU NIE ZNAJĄ KADAMU CO WYNOSILI PAKAMI PO NOCACH DARY ,KTO MA IM WIERZYĆ .TERAZ CHCĄ WIECEJ Z TYMI RYJAMI . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wyborca Napisano 13 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca Nie mogę już patrzeć na te ryje na banerach lewaka ,pchają sie dla przytakiwania i pieniedzy ,bo sławe to ich każdy zna ,sami rozwodnicy ,przygłupasy nie mający swojego zdania , nic mądrego do powiedzenia ,Nie taką chcemy władze.Tylko żwirownia sie dla głupoli liczy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KarawanaJedzieDalej? Napisano 13 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 5 godzin temu, wyborca napisał: Nie mogę już patrzeć na te ryje na banerach lewaka ,pchają sie dla przytakiwania i pieniedzy ,bo sławe to ich każdy zna ,sami rozwodnicy ,przygłupasy nie mający swojego zdania , nic mądrego do powiedzenia ,Nie taką chcemy władze.Tylko żwirownia sie dla głupoli liczy Trzeba zauważyć, że ta sama ekipa rządzi już drugi raz... W poprzednich wyborach mieli inne ryje? Jakieś ładniejsze? W każdym razie Liwak zgłosił się jako kandydat: https://wybory.gov.pl/samorzad2024/pl/kandydaci?elections=wbp®ion=321405 Innych chętnych nie ma. Czas jest do jutra. Mam nadzieję, że się ktoś zgłosi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sroczka Napisano 13 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca A uj z tym lewakiem i jego przesrancami ,tłukami Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
widz Napisano 13 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca Wieśacie banery ,może byście posprzątali ulice ,bo pod waszymi banerami burki jest bagno przez lata ulica nie pozamiatana ,weście swoje ,albo czyjeś baby i miotłujcie ulice .Brud jest w Ińsku Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trik Napisano 13 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca Ale Ewa wydymała swój komitet wyborczy. Nie zajerestrowała się hi hi hi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tak Napisano 13 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca Teraz, Trik napisał: Ale Ewa wydymała swój komitet wyborczy. Nie zajerestrowała się hi hi hi Zdąży jutro.Wybiera się jej Komitet Wyborczy.Nie siej zamętu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi