Yton Napisano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia Godzinę temu, sfds napisał: W nowym Roku to powonni przeprosić ludzi ,których opluwali, poni,,,zali i pozbyli pracy Kupczyniak stosował jedną metodę niszczenia ludzi, najpierw opluwał na caffe a później wyrzucał z pracy. A Liwak mu na to pozwalał. Obaj są psimi k,utasami. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Minionka Napisano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 55 minut temu, Yton napisał: Kupczyniak stosował jedną metodę niszczenia ludzi, najpierw opluwał na caffe a później wyrzucał z pracy. A Liwak mu na to pozwalał. Obaj są psimi k,utasami. Michał na Liwaka też wypisywał różne świnstwa a Liwak głupi sie nie skapnął. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia Mam pytanie do buraków z gminy.Płacimy podatki a jednocześnie niszczymy nasze pojazdy na dziurach.Przez dekady pierdzenia w stołki nic nie zrobiliście w sprawie drogi powiatowej przebiegającej przy waszych nosach.Żwirkom zrobiliście autostradę przez Storkowo i oni mają ,znki zakazu w tylnej części ciała.Policja też bierna,woli nakladać mandaty na rowerzystów.Dlaczego poza podnoszeniem podatków i opłat lokalnych dla wyborców nic więcej nie robicie? Znowu liczycie na kumpli ze Szczecina i od waszego Krzywoustego sponsora?A coj z gminy,chociażby w zakresie budynków komunalnych.Dlaczego nie odkupicie budynek od energetyki? Tam mogły by mieszkać śmiało 4 rodziny.Chyba jednak należy was pogonić psami bo pasożytujecie na wyborcach .Niedługo będziecie znowu ich mamić swoimi kłamstwami? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalka Napisano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia To dwa luje jakich Ińsko nie miało w dorobku Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olka Napisano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 5 godzin temu, gość napisał: Mam pytanie do buraków z gminy.Płacimy podatki a jednocześnie niszczymy nasze pojazdy na dziurach.Przez dekady pierdzenia w stołki nic nie zrobiliście w sprawie drogi powiatowej przebiegającej przy waszych nosach.Żwirkom zrobiliście autostradę przez Storkowo i oni mają ,znki zakazu w tylnej części ciała.Policja też bierna,woli nakladać mandaty na rowerzystów.Dlaczego poza podnoszeniem podatków i opłat lokalnych dla wyborców nic więcej nie robicie? Znowu liczycie na kumpli ze Szczecina i od waszego Krzywoustego sponsora?A coj z gminy,chociażby w zakresie budynków komunalnych.Dlaczego nie odkupicie budynek od energetyki? Tam mogły by mieszkać śmiało 4 rodziny.Chyba jednak należy was pogonić psami bo pasożytujecie na wyborcach .Niedługo będziecie znowu ich mamić swoimi kłamstwami? Masz rację gościu to zwykli lewusy.Szkoda tylko,że wyborcy tego nie dostrzegli po pierwszej kadencji tych koczkodanów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tak Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 23 godziny temu, gość napisał: Mam pytanie do buraków z gminy.Płacimy podatki a jednocześnie niszczymy nasze pojazdy na dziurach.Przez dekady pierdzenia w stołki nic nie zrobiliście w sprawie drogi powiatowej przebiegającej przy waszych nosach.Żwirkom zrobiliście autostradę przez Storkowo i oni mają ,znki zakazu w tylnej części ciała.Policja też bierna,woli nakladać mandaty na rowerzystów.Dlaczego poza podnoszeniem podatków i opłat lokalnych dla wyborców nic więcej nie robicie? Znowu liczycie na kumpli ze Szczecina i od waszego Krzywoustego sponsora?A coj z gminy,chociażby w zakresie budynków komunalnych.Dlaczego nie odkupicie budynek od energetyki? Tam mogły by mieszkać śmiało 4 rodziny.Chyba jednak należy was pogonić psami bo pasożytujecie na wyborcach .Niedługo będziecie znowu ich mamić swoimi kłamstwami? Najprawdopodobniej w tym roku będzie remont całej ulicy.Są środki przeznaczone na remont.Czekajmy na warunki umożliwiające remont-kwiecień 2024. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nie widzę Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 3 godziny temu, tak napisał: Najprawdopodobniej w tym roku będzie remont całej ulicy.Są środki przeznaczone na remont.Czekajmy na warunki umożliwiające remont-kwiecień 2024. Nie widać żadnych środków, Kaczor poszedł na szczaw i środków nie będzie bo Ryży Donald pośle środki do berlina. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kłótliwy Liwak Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia Koło gminy jest droga powiatowa a Liwak pokłócił sie z kobitkami z powiatu więc remontu nie będzie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kandydaci Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia Szykuje się pojedynek Liwak vs Szafran Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ala Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia Teraz, Kandydaci napisał: Szykuje się pojedynek Liwak vs Szafran To ja głosuję na tego nieroba i pustaka Liwaka !!! Ciekawe ilu za mną ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alicja Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia Godzinę temu, Ala napisał: To ja głosuję na tego nieroba i pustaka Liwaka !!! Ciekawe ilu za mną ? Ja na Szafrana przynajmniej będzie porządek i szacunek dla ludzi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia Ja także nie zagłosuję na kłamcę i oszusta Liwaka a więc tylko Szafran Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Póki co radny Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 7 minut temu, Jan napisał: Ja także nie zagłosuję na kłamcę i oszusta Liwaka a więc tylko Szafran Dość mafii.Radni powinni samodzielnie myśleć i postępować tak,by tworzyć klimat do rozwoju turystyki i wypoczynku w Ińsku i na terenie gminy.Jest to realne z nowymi radnymi i przyszłym burmistrzem Panem szafranem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Póki co radny Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 1 minutę temu, Póki co radny napisał: Dość mafii.Radni powinni samodzielnie myśleć i postępować tak,by tworzyć klimat do rozwoju turystyki i wypoczynku w Ińsku i na terenie gminy.Jest to realne z nowymi radnymi i przyszłym burmistrzem Panem szafranem. ...Panem Szafranem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirka Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia Do mnie kiedyś Jacek odezwał się po chamsku a ja jestem pamiętliwa Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ktoś Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia Liwak polonista nigdy nie był dobrym menadżerem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Coś Napisano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 55 minut temu, Ktoś napisał: Liwak polonista nigdy nie był dobrym menadżerem Michał politolog jeszcze gorszy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyborca Napisano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 13 godzin temu, Alicja napisał: Ja na Szafrana przynajmniej będzie porządek i szacunek dla ludzi Porządek i szacunek? Ja nie mogę skąd wy się bierzecie? Szafran nie ma za grosz szacunku do nikogo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyborczyni Napisano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 50 minut temu, Wyborca napisał: Porządek i szacunek? Ja nie mogę skąd wy się bierzecie? Szafran nie ma za grosz szacunku do nikogo. Zawsze mi się z nim miło rozmawia i na nikogo nie narzeka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek Napisano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia Godzinę temu, Wyborca napisał: Porządek i szacunek? Ja nie mogę skąd wy się bierzecie? Szafran nie ma za grosz szacunku do nikogo. Jak byś był ta samą osobą w postaci Ali, Mirki, Zosi to też był miło pisał. Każdy zna Szafrana i Liwaka na wylot w tej Gminie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zenek Napisano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia Znamy znamy i wiemy na kogo głosować Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyborca Napisano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 4 minuty temu, Zenek napisał: Znamy znamy i wiemy na kogo głosować Pewnie że wiemy na pewno nie na Szafrana Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dasert Napisano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 12 minut temu, Wyborca napisał: Pewnie że wiemy na pewno nie na Szafrana To głosuj na Liwaka nie mam pieniędzy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miś Napisano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 5 minut temu, Dasert napisał: To głosuj na Liwaka nie mam pieniędzy Liwak nie ma pieniędzy bo je marnotrawi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek Napisano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 22 minuty temu, Miś napisał: Liwak nie ma pieniędzy bo je marnotrawi A Szafran z worka wyciągnie i da? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi