LOLRK Napisano 14 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2024 Godzinę temu, hihi napisał: PRAWDA Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ja wiem Napisano 15 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2024 Kupczyński to najgorsze zło w Ińsku, wstyd dla Liwaka za takiego wice powinno być i za te decyzje Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciuś Napisano 15 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2024 Mie się nie podoba ani Michał ani Jacek. Obaj nie nadają sie na burmistrzów bo nie mają i doświadczenia i odpowiedniej szkoły. A charaktery ich dyskwalifikują do pracy z ludźmi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prawda Napisano 15 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2024 17 minut temu, Maciuś napisał: Mie się nie podoba ani Michał ani Jacek. Obaj nie nadają sie na burmistrzów bo nie mają i doświadczenia i odpowiedniej szkoły. A charaktery ich dyskwalifikują do pracy z ludźmi. Są już dwie kadencje a tobie się dopiero przypomniało że się nie nadają. Żenua! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anilka Napisano 15 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2024 Mi się nie podobał od początku.ponieważ nie był ani jeden dla ludzi ,a wrecz zle traktowali ludzi i nie mówcie ze to dobrzy burki to sa zli ludzie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Na pohybel Napisano 15 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2024 Dwa buraki na pohybel. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anita Napisano 15 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2024 Liwak i Kupczynski sie nie nadają. Nie idzie im to burmistrzowanie. Wiele rzeczy spie,pszyli co widać gołym okiem. A brak szacunku do mieszkańcow jest porażający. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzdury Napisano 15 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2024 9 minut temu, Anita napisał: Liwak i Kupczynski sie nie nadają. Nie idzie im to burmistrzowanie. Wiele rzeczy spie,pszyli co widać gołym okiem. A brak szacunku do mieszkańcow jest porażający. Powielasz ciągle te same bzdety. Na nic więcej cię nie stać? Mam w ten sposób uwierzyć że oni się nie nadają?Podaj choć jakieś konkrety bo takie bzdury mnie nie pociągają. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzdury? Napisano 15 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2024 11 minut temu, bzdury napisał: Powielasz ciągle te same bzdety. Na nic więcej cię nie stać? Mam w ten sposób uwierzyć że oni się nie nadają?Podaj choć jakieś konkrety bo takie bzdury mnie nie pociągają. Samo zatrudnienie osób bez kwalifikacji instruktorskich to za mało.Trzeba wiedzieć o tym,że vicek we współpracy z mafią "KADAM"zarządzał radnymi z rady miejskiej i to skutkuje tym,że wszystkie uchwały przechodzą podczas głosowań bez problemów,a w ICK wicek zatrudnia tylko te osoby na których mu prywatnie zależy.Nie zatrudnia instruktorów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tak to jest Napisano 15 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2024 Liwak i kupczyński wiecie że są ferie, to nie znaczy że koło szkoły nie jeżdżą samochody, trzeba też posypać ta drogę bo jechałam do biedry rano i wpadłabym w pozlizg, więc zrób to jutro w pierwszej kolejności, zaznaczam że dzięki naszym podatków ty żyje jesz na wysokie stopie, zrób coś bo niedługa będziesz, pukaj do moich drzwi po głos Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anita Napisano 15 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2024 2 godziny temu, bzdury napisał: Powielasz ciągle te same bzdety. Na nic więcej cię nie stać? Mam w ten sposób uwierzyć że oni się nie nadają?Podaj choć jakieś konkrety bo takie bzdury mnie nie pociągają. Michał zrób sobie listę osób które zniszczyłeś a będzie ona długa. Zacznij od Czubkowskiegi, Szymczyka. itd Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anżej Napisano 15 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2024 W dniu 14.01.2024 o 10:57, Wyborca napisał: Był Dec uczył dzieci i wygrywały konkursy, był Kuba który robił bardzo dużo w kinie to też przeszkadzało władzy, najlepiej wziąć niedojdy, przynajmniej nic nie chcą i nic nie robią 😀 A co takiego Kuba robił? Oprócz chwalenia się i karmienia swojego ego? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gsksk Napisano 15 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2024 W dniu 14.01.2024 o 11:55, wanda napisał: Michał najlepszych np Moroza,Deca ,a została mu Ola i reszta takich co nadają sie do zamiatania ulic. No, no, faktycznie, Moroz w przerwach między kolejnymi L4 tylko do pracy przychodził Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renia Napisano 15 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2024 32 minuty temu, Gsksk napisał: No, no, faktycznie, Moroz w przerwach między kolejnymi L4 tylko do pracy przychodził Bywa,że czasem organizm niedomaga i trzeba mu pomóc wyleczyć się.Jako rodzic nie pamiętam,by takich przerw było wiele.Dzieci chętnie uczestniczyły w lekcjach muzycznych gry na instrumentach.To był najlepszy skład instruktorów amatorskiego ruchu artystycznego.Własnym pojazdem woził wokalistów na konkursy wokalne,a gdy była potrzeba ustawiał nagłośnienie w kościele do piosenek dot. Papieża Jana Pawła II.Przygotował podkład muz.na pianinie Karolinie Szwajlik z Krzemienia,która reprezetowała Studium Piosenki w Ińsku zdobywając nagrodę Grand Prix.W trakcie kolejnych edycji ILF dopilnował,by wszystko w kinie funkcjonowało należycie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szkoda Napisano 16 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2024 Moroz dobry fachowiec ,niedoceniony Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anita Napisano 16 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2024 Jacek z Michałem wykańczają wszystkich którzy są lepsi od nich, a że buraki są burakami no to i cała reszta musi być buraczana. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tak Napisano 16 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2024 42 minuty temu, Anita napisał: Jacek z Michałem wykańczają wszystkich którzy są lepsi od nich, a że buraki są burakami no to i cała reszta musi być buraczana. W punkt !!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek Napisano 16 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2024 Dzisiaj Szanowny Pan Inżynier Włodzimierz Szafran, obchodzi 66 Urodziny ! Życzmy mu oby te dwie szóstki, pomogły pogonić tych dwóch szkodników i ich pomocników! 80 dni do uwolnienia Gminy od Liwaka i jego kupy !!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wyborca Napisano 16 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2024 9 minut temu, Jacek napisał: Dzisiaj Szanowny Pan Inżynier Włodzimierz Szafran, obchodzi 66 Urodziny ! Życzmy mu oby te dwie szóstki, pomogły pogonić tych dwóch szkodników i ich pomocników! 80 dni do uwolnienia Gminy od Liwaka i jego kupy !!! 😆😆😆 Śpieszmy się składać sobie życzenia bo nikt inny nie złoży 😅 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mieszkanka Napisano 16 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2024 Wszystkiego najlepszego Panie Włodku DUŻO ZDROWIA I RADOŚCI ,aby już nikt nigdy Panu nie robił pod górę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olka Napisano 17 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2024 Twoje zdrowie Włodek,dołączam do paczki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niestety Napisano 17 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2024 16 minut temu, olka napisał: Twoje zdrowie Włodek,dołączam do paczki. Nie mam wyjścia.I ja dołączam do Twojej paczki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2024 Papierosów chyba Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alka Napisano 18 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2024 12 godzin temu, olka napisał: Twoje zdrowie Włodek,dołączam do paczki. Włodek to przynajmniej coś postawi bo obecne buraki to tylko na sępa. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sfds Napisano 18 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2024 W nowym Roku to powonni przeprosić ludzi ,których opluwali, poni,,,zali i pozbyli pracy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi