Gość Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Terebecki nie w IFS ale bajeczka...Niestety dla niego już nie jest. W najbliższym czasie przestanie być przewodniczącym RM. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Ale głupoty ktoś tutaj pisze. Prawa ręka TW "Janka" miałaby stracić swoją pozycję? Powiedz mi kogo mieliby powołać na miejsce przewodniczącego zamiast Terebeckiego? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
?? Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Niestety dla niego już nie jest. W najbliższym czasie przestanie być przewodniczącym RM. A to niby dlaczego? Co przeskrobał? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Zakomunikował,że wystartuje na burka ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 nie lojalna ś.....a jest na burmistrza sam chce startować co czyni go wrogiem IFS Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Aha, czyli teraz rozumiem, że stołeczki przewodniczącego dostaje ten kto sprawniej żre z ręki swojego Pana? Zacznijcie w końcu wybierać przewodniczącego, które wie co robi a nie samych idiotów bez własnego zdania. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Ty go nazywasz świnią a on wam prawie 8 lat sie wysługiwał, gdzie wasza wdzieczność? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Wysługiwał? Na zamówienie zamykał usta opozycji... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 czyli był sługusem burka a ten go teraz wyrzuci jak zużyty kapeć Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Kogo teraz burek zrobi przewodniczącym? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Pewnie Szafrana mianuje swoją prawą ręką! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Szafrana? Ja słyszałem, że Bujny ma szefować w radzie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Szafrana? Ja słyszałem, że Bujny ma szefować w radziePo co te dywagacje, przecież jest "urzędujący" vice przewodniczący RM !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Który jest prowizorką do czasu wybrania przewodniczącego. Czego nie rozumiesz? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ha ha Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 vice nie wystarczy, musi być przewodniczący, a Kościelny popiera Terebeckiego ha ha ha ha ha no to burek ma wielki problem ha ha ha ha ha Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 vice nie wystarczy, musi być przewodniczący, a Kościelny popiera Terebeckiego ha ha ha ha ha no to burek ma wielki problem ha ha ha ha haJaki znów problem - nie będzie żadnej zmiany do wyborów i niech Włodzimierz nie strzępi jęzora niepotrzebnie. Jeśli myślisz o rozbiciu IFS to zapomnij naiwniaku. No chyba że ktoś mocno się będzie domagał. Jednak na dzień dzisiejszy żadnych zmian nie przewidujemy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 vice nie wystarczy, musi być przewodniczący, a Kościelny popiera Terebeckiego ha ha ha ha ha no to burek ma wielki problem ha ha ha ha haVicek będzie wybrany na przewodnika !!Bogdan został sam jak palec !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Vicek będzie wybrany na przewodnika !!Bogdan został sam jak palec !!Co ty Bogdanem jesteś , że takiś pewny? Ja ci jednak mówię, że gdyby było jak mówisz to "radny" by to potwierdził. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ja Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Zakomunikował,że wystartuje na burka !Gdzie i kiedy zakomunikował? Jeśli to prawda,to jest szansa na wygranie wyborów zupełnie kogoś innego. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mx Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Co ty Bogdanem jesteś , że takiś pewny? Ja ci jednak mówię, że gdyby było jak mówisz to "radny" by to potwierdził. Radny to przecież K. Paluch i jemu wierzysz, przecież co drugie jego słowo to kłamstwo Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kandydat Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Vicek będzie wybrany na przewodnika !!Bogdan został sam jak palec !! Raczej odwrotnie, Racinowski został sam jak palec, Terebecki już od dawna ma skompletowaną drużynę i ma napisany program, a Racinowski jest w krzakach, wszystkich radnych mu Bodzio podebrał Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Dlaczego mam wierzyć tobie a nie "radnemu"? Słowo przeciw słowu. Może tak jeden konkret że to prawda? Według mnie terebecki jest bez szans nawet niech nie próbuje się oderwać od racina bo zostanie z ręką w nocniku a może nawet w szambie. Tylko jako prawa ręka racina ma jakieś szanse inaczej kończy się jego kariera polityczna i basta. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Polak Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Raczej odwrotnie, Racinowski został sam jak palec, Terebecki już od dawna ma skompletowaną drużynę i ma napisany program, a Racinowski jest w krzakach, wszystkich radnych mu Bodzio podebrałTo prawdopodobnie twoje gdybanie.Żaden radny Polak nie przejdzie do Terebeckiego. A jeśli któryś przejdzie,to wiadomo jakiego jest pochodzenia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 To prawdopodobnie twoje gdybanie.Żaden radny Polak nie przejdzie do Terebeckiego. A jeśli któryś przejdzie,to wiadomo jakiego jest pochodzenia.I w tej wypowiedzi jest sedno sprawy !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 No to nie pisz bzdur! Jak sam wiesz, że terebecki nie opuści Swego szefa a szef nie pozbędzie się dobrego przewodnika. Koniec dywagacji chociaż wiem ,że opozycji było by to na rękę. Za marzenia się nie płaci więc możecie pomarzyć głąby. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi