Skocz do zawartości

Kampania wyborcza rozpoczęta!!!

Wyborca

Rekomendowane odpowiedzi

"Odwal się od Włodka ty palancie. Zrobił więcej niż ty kiedykolwiek zrobisz".Nie znam Włodka.Chętnie przeczytam co on takiego zrobił więcej. Wymień jego zasługi.Może zdecyduję się głosować na jego osobę?

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 517
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

"Odwal się od Włodka ty palancie. Zrobił więcej niż ty kiedykolwiek zrobisz".Nie znam Włodka.Chętnie przeczytam co on takiego zrobił więcej. Wymień jego zasługi.Może zdecyduję się głosować na jego osobę?

A więc jeśli go nie znasz, to dlaczego go nazywasz kretynem?
Odnośnik do odpowiedzi

:D To widać .... że włożyłeś całą swoją inteligencję w ten wpis

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmm ja myślę ,że charakterystyczne jest to, że jest górnikiem a to rzadkość na naszych terenach nie ujmując nic Panu Grzesiakowi który też prowadzi kopalnię. No i jeszcze nieźle daje w banię jak to górnik. To jak podoba wam się taki opis przyszłego burmistrza?

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet jeśli jest smakoszem to zaleta, z takim wszystko załatwisz, bo z takim co w ogóle nie pije nie załatwisz nic

No i słuszna racja! Polak pić powinien a kto nie może ten niech nie zazdrości. Krokus to wspaniały wesoły człek i nie czepiać mi się tu patafiany.

Odnośnik do odpowiedzi

E tam wszystko po staremu. Ten człowiek nie potrafi przekazać relacji z zabawy. Nie umie też z sesji i komisji. Wszystko czego się dotknie psuje humor. Przy tym on bawi się świetnie i uważa że tak być powinno. Szkoda mi gościa.............. Jakoś nie widzę go u sterów władzy..............Lepiej nie będzie ale śmieszno i straszno z pewnością.

Odnośnik do odpowiedzi

E tam wszystko po staremu. Ten człowiek nie potrafi przekazać relacji z zabawy. Nie umie też z sesji i komisji. Wszystko czego się dotknie psuje humor. Przy tym on bawi się świetnie i uważa że tak być powinno. Szkoda mi gościa.............. Jakoś nie widzę go u sterów władzy..............Lepiej nie będzie ale śmieszno i straszno z pewnością.

Co ty chrzanisz! Przecież pisze jak byk, że burmistrzunio przetrwonił pieniądze od marszałka bo nie zna procedur. A gdzie gminni prawnicy a gdzie urzędnik odpowiedzialny za przygotowanie procedur budowlanych!!!???? Śmiech w biały dzień. Brawo Panie Włodku tak trzymać!

Odnośnik do odpowiedzi

Tobie głupolu tylko imprezy w głowie, zajmij się porządnie inwestycjami bo czego się nie dotkniesz to spartolisz
Odnośnik do odpowiedzi

Ja czytam wasze wpisy to współczuję przyszłości ińska. Jak wy tak alkoholu nie trawicie to może przypomnijcie sobie, który radny ińska kiedyś zaraz po zaprzysiężeniu rozwalił samochód po pijaku. Taką macie krótką pamięć?

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...