palant Napisano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 "Odwal się od Włodka ty palancie. Zrobił więcej niż ty kiedykolwiek zrobisz".Nie znam Włodka.Chętnie przeczytam co on takiego zrobił więcej. Wymień jego zasługi.Może zdecyduję się głosować na jego osobę? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
? Napisano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 "Odwal się od Włodka ty palancie. Zrobił więcej niż ty kiedykolwiek zrobisz".Nie znam Włodka.Chętnie przeczytam co on takiego zrobił więcej. Wymień jego zasługi.Może zdecyduję się głosować na jego osobę? A więc jeśli go nie znasz, to dlaczego go nazywasz kretynem? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
nie ja Napisano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Nie ja go tak nazywam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 "Odwal się od Włodka ty palancie. Zrobił więcej niż ty kiedykolwiek zrobisz".Nie znam Włodka.Chętnie przeczytam co on takiego zrobił więcej. Wymień jego zasługi.Może zdecyduję się głosować na jego osobę? :D To widać .... że włożyłeś całą swoją inteligencję w ten wpis Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
nie ja Napisano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 :D To widać .... że włożyłeś całą swoją inteligencję w ten wpisNie inteligencja,ale siła głosu liczy się. Czy doczekam się na charakterystykę postaci Włodka i jego zalety? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Hmmmm ja myślę ,że charakterystyczne jest to, że jest górnikiem a to rzadkość na naszych terenach nie ujmując nic Panu Grzesiakowi który też prowadzi kopalnię. No i jeszcze nieźle daje w banię jak to górnik. To jak podoba wam się taki opis przyszłego burmistrza? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 co to znaczy daje w banię?? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
nie ja Napisano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 A ja zrozumiałem,że jest smakoszem i koneserem trunków.Ja też. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
zaleta Napisano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Nawet jeśli jest smakoszem to zaleta, z takim wszystko załatwisz, bo z takim co w ogóle nie pije nie załatwisz nic Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Nawet jeśli jest smakoszem to zaleta, z takim wszystko załatwisz, bo z takim co w ogóle nie pije nie załatwisz nicNo i słuszna racja! Polak pić powinien a kto nie może ten niech nie zazdrości. Krokus to wspaniały wesoły człek i nie czepiać mi się tu patafiany. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 A ja się chętnie z Włodkiem wódeczki napiję Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 A ja się chętnie z Włodkiem wódeczki napiję zakłamany chory człeku jak staniesz przed lustrem :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
alkoholik Napisano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Ja piję z kimś,a nie przed lustrem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Krzysiu ty pijesz przed monitorem nie przed lustrem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Nic dodać nic ująć!!!!!!!!!!!!http://szafran-admin.ogicom.pl/index.php?option=com_k2&view=itemlist&layout=category&task=&id=&Itemid=464 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 E tam wszystko po staremu. Ten człowiek nie potrafi przekazać relacji z zabawy. Nie umie też z sesji i komisji. Wszystko czego się dotknie psuje humor. Przy tym on bawi się świetnie i uważa że tak być powinno. Szkoda mi gościa.............. Jakoś nie widzę go u sterów władzy..............Lepiej nie będzie ale śmieszno i straszno z pewnością. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
! Napisano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 E tam wszystko po staremu. Ten człowiek nie potrafi przekazać relacji z zabawy. Nie umie też z sesji i komisji. Wszystko czego się dotknie psuje humor. Przy tym on bawi się świetnie i uważa że tak być powinno. Szkoda mi gościa.............. Jakoś nie widzę go u sterów władzy..............Lepiej nie będzie ale śmieszno i straszno z pewnością.Co ty chrzanisz! Przecież pisze jak byk, że burmistrzunio przetrwonił pieniądze od marszałka bo nie zna procedur. A gdzie gminni prawnicy a gdzie urzędnik odpowiedzialny za przygotowanie procedur budowlanych!!!???? Śmiech w biały dzień. Brawo Panie Włodku tak trzymać! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
!!! Napisano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 E tam wszystko po staremu. Ten człowiek nie potrafi przekazać relacji z zabawy. Nie umie też z sesji i komisji. Wszystko czego się dotknie psuje humor. Przy tym on bawi się świetnie i uważa że tak być powinno. Szkoda mi gościa.............. Jakoś nie widzę go u sterów władzy..............Lepiej nie będzie ale śmieszno i straszno z pewnością. Tobie głupolu tylko imprezy w głowie, zajmij się porządnie inwestycjami bo czego się nie dotkniesz to spartolisz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Ten głupol z opozycji pisze sam do siebie , o sobie , i sam siebie chwali . To nawiedzony psychopata Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Ja czytam wasze wpisy to współczuję przyszłości ińska. Jak wy tak alkoholu nie trawicie to może przypomnijcie sobie, który radny ińska kiedyś zaraz po zaprzysiężeniu rozwalił samochód po pijaku. Taką macie krótką pamięć? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 był jakiś chyba ze ściennego Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 był jakiś chyba ze ściennegoNieważne skąd ważne z jakiej opcji politycznej. http://www.gs24.pl/a...LNOSCI/70209018Pijaczek z IFS. A Terebecki jak się tłumaczył, że radny zrzekł się mandatu ze względu na sprawy osobiste. Żałosne zachowanie... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Nie dość że naprany to jeszcze stuknął kogoś i uciekł :ph34r:! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 A to terebecki jest jeszcze w IFS słyszałem że odszedł. Taka sama szuja jak ten ze ściennego Może reszta Ludzi z IFS jest spoko Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 A to terebecki jest jeszcze w IFS słyszałem że odszedł. Taka sama szuja jak ten ze ściennego Może reszta Ludzi z IFS jest spokoTerebecki nie w IFS ale bajeczka... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi