Józef Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2023 47 minut temu, Ulka napisał: Słyszałam. lewak z kupczykiem napoili brymuchą jednego gostka i namawiali go żeby zrobił Mazurka i Szafrana. Znając buraków to wiem że to prawda. A czego się można spodziewać po patologii? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
lewy Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2023 58 minut temu, Ulka napisał: Słyszałam. lewak z kupczykiem napoili brymuchą jednego gostka i namawiali go żeby zrobił Mazurka i Szafrana. Znając buraków to wiem że to prawda. Przecież Lewak na sesji tym się chwalił i że policja go już przesłuchiwała. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
TVN Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2023 2 minuty temu, lewy napisał: Przecież Lewak na sesji tym się chwalił i że policja go już przesłuchiwała. Oglądałem, potwierdzam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2023 Na której sesji on to mówił? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
lewy Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2023 38 minut temu, gość napisał: Na której sesji on to mówił? Na tej z 31 maja, obejrzyj!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ewka Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2023 2 godziny temu, lewy napisał: Przecież Lewak na sesji tym się chwalił i że policja go już przesłuchiwała. Lewak czy Liwak takie samo łajno. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
UWAGA Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2023 UWAGA UWAGA W INSKU GRASUJĄ KOCZOWNICY. SIEDZIBĘ MAJĄ NA PLAŻY W IŃSKU. ZBYDOWALI DOMKI , POSTAWILI NAMIOTY, PRZYCZEPY , DASZKI PUSZCZAJĄ MUZYKĘ W STREFIE CISZY, JEŻDŻĄ GŁOŚNYMI STARYMI AUTAMI. JEDNYM SŁOWEM ROBIĄ CO CHCĄ I NIKIM SIĘ NIE PRZEJMUJĄ. JAK PYTAM CO TO JEST TO ODPOWIADAJĄ ZE MAJĄ ZGODĘ OD BURMISTRZA I OD GMINY. JA WIEM PAMIE BURMISTRZU ZE PAN MA SŁOMĘ W BUTACH CHOĆ RZEKOMO TAKI NOWOCZESNY, TĘCZOWY I EUROPEJSKI. TYLKO CHYBA NIE ZNA ZASAD. GDYBY TAK ZROBIONO W KRAJACH ZACHODNICH ZA 5 MINUT MIESZKAŃCY Z TAKĄ HOŁOTĄ ZROBILIBY PORZĄDEK. JEDEN TELEFON I POLICJA ZAMYKA BIZNES. PAN OTWIERA KOCZOWNICZE OBOZY WYKOLEJONYCH LUDZI. PAN SIĘ LECZ NA NOGI BO NA GŁOWĘ ZAPÓŹNO. PAN MIESZKASZ W GUDOWIE I MASZ TO W d**** DRUGI BURMISTRZ MIESZKA Z DRUGIEJ STRONY IŃSKA. PAN JESTEŚ SZUMOWINĄ I BURAKIEM . NA PLAŻY UŻYWA SIE TYLKO SŁÓW TAKICH JAK K+RWA, P+RDOLĘ, W+PIERDALAJ, H+J CI W D+PĘ. TAKIE RZECZY TLKO W IŃSKU POD RZĄDAMI LIWAKA I KUPCZYŃSKIEGO. GRATULUJĘ!!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ciekawa Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2023 23 minuty temu, UWAGA napisał: UWAGA UWAGA W INSKU GRASUJĄ KOCZOWNICY. SIEDZIBĘ MAJĄ NA PLAŻY W IŃSKU. ZBYDOWALI DOMKI , POSTAWILI NAMIOTY, PRZYCZEPY , DASZKI PUSZCZAJĄ MUZYKĘ W STREFIE CISZY, JEŻDŻĄ GŁOŚNYMI STARYMI AUTAMI. JEDNYM SŁOWEM ROBIĄ CO CHCĄ I NIKIM SIĘ NIE PRZEJMUJĄ. JAK PYTAM CO TO JEST TO ODPOWIADAJĄ ZE MAJĄ ZGODĘ OD BURMISTRZA I OD GMINY. JA WIEM PAMIE BURMISTRZU ZE PAN MA SŁOMĘ W BUTACH CHOĆ RZEKOMO TAKI NOWOCZESNY, TĘCZOWY I EUROPEJSKI. TYLKO CHYBA NIE ZNA ZASAD. GDYBY TAK ZROBIONO W KRAJACH ZACHODNICH ZA 5 MINUT MIESZKAŃCY Z TAKĄ HOŁOTĄ ZROBILIBY PORZĄDEK. JEDEN TELEFON I POLICJA ZAMYKA BIZNES. PAN OTWIERA KOCZOWNICZE OBOZY WYKOLEJONYCH LUDZI. PAN SIĘ LECZ NA NOGI BO NA GŁOWĘ ZAPÓŹNO. PAN MIESZKASZ W GUDOWIE I MASZ TO W d**** DRUGI BURMISTRZ MIESZKA Z DRUGIEJ STRONY IŃSKA. PAN JESTEŚ SZUMOWINĄ I BURAKIEM . NA PLAŻY UŻYWA SIE TYLKO SŁÓW TAKICH JAK K+RWA, P+RDOLĘ, W+PIERDALAJ, H+J CI W D+PĘ. TAKIE RZECZY TLKO W IŃSKU POD RZĄDAMI LIWAKA I KUPCZYŃSKIEGO. GRATULUJĘ!!!!! Byłam ciekawa o co jest spór więc po krótkim spacerze szybko się przekonałam. Nie wiem dla kogo jest ta impreza, ale jej przygotowanie poparte było takim wysypem łaciny podwórkowej, że byłam w szoku. Panie Burmistrzu, jeżeli to się odbywa pod Pana egidą, to na przyszłość proszę takie imprezy organizować przy promenadzie Hoffmana. Może wtedy organizatorzy będą bardziej zważać na to co się wydobywa z ich ust. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Aneta83 Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2023 Byłam dziś z dziećmi, dużo animacji, buzki pomalowane dzieci szczęśliwe a ja napilam sie lemoniady :) mysle ze miła odmiana i dobrze że coś sie dzieje na plaży, nie samym słoncem człowiek żyje :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jan1968 Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2023 Byłem dzisiaj na plaży z wnukami i świetna zabawa, chylę czoła organizatorom że się im chce bo czytając wasze komentarze i jakie piszecie tu bzdury to mi by się odechciało. Jedzenie super, obsługa uprzejma i pomocna a wnuki chcą już tam wracać także polecam każdemu sprawdzić osobiście bo naprawdę fajne miejsce powstaje w Ińsku Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Blondiii Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2023 Oby więcej takich miejsc w Ińsku i okolicach, tego nam trzeba! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Genk Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2023 Jaki burmistrz takie bzdetne zasady. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
prawda Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2023 8 minut temu, Aneta83 napisał: Byłam dziś z dziećmi, dużo animacji, buzki pomalowane dzieci szczęśliwe a ja napilam sie lemoniady mysle ze miła odmiana i dobrze że coś sie dzieje na plaży, nie samym słoncem człowiek żyje 7 minut temu, Jan1968 napisał: Byłem dzisiaj na plaży z wnukami i świetna zabawa, chylę czoła organizatorom że się im chce bo czytając wasze komentarze i jakie piszecie tu bzdury to mi by się odechciało. Jedzenie super, obsługa uprzejma i pomocna a wnuki chcą już tam wracać także polecam każdemu sprawdzić osobiście bo naprawdę fajne miejsce powstaje w Ińsku Ty się ogranij Michał z Jackiem.....nie byłeś nie widziałeś....musisz jeden z drugim chwalić swoje chamstwo.....tak masz rację takiej sznury nie nigdzie w okolicy nawet u tomatena gdzie speluna. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Adi Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2023 Weźcie się ludzie leczcie, nic się nie dzieje to źle, coś się dzieje to też źle. Chory naród... A za nowy bar na plaży trzymam kciuki, powodzenia! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
sie rozumi Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2023 2 minuty temu, Adi napisał: Weźcie się ludzie leczcie, nic się nie dzieje to źle, coś się dzieje to też źle. Chory naród... A za nowy bar na plaży trzymam kciuki, powodzenia! Ha ha ha znalazł się propagandzista cyganerii ha ha ha.....europejski lewacki styl....chlać, ćpać i kurwić się! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Laura Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2023 Super atmosfera na plaży, świetna muzyka i pyszne jedzenie... co wam tam ludzie nie pasuje? Wymyślacie tu jakieś bajki jakby tam się patologia odprawiała a właśnie wróciłam z plaży i wrażenia na plus. Do zobaczenia ponownie na miejscu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2023 Impreza i organizacja na miarę Ińska i części społeczności. Dobrze ktoś wcześniej napisał, że plaża miejska przypomina coraz bardziej koczowisko cygańskie... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
xyz Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2023 1 minutę temu, sie rozumi napisał: Ha ha ha znalazł się propagandzista cyganerii ha ha ha.....europejski lewacki styl....chlać, ćpać i kurwić się! Można też kulturalnie posiedzieć, ale każdy mierzy swoją miarą Zamiast wyrzucać swoje frustracje polecam ruszyć się z kanapy i samemu coś stworzyć a jak się nie podoba - nie trzeba chodzić. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkaniec Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2023 2 minuty temu, Ińszczanin napisał: Impreza i organizacja na miarę Ińska i części społeczności. Dobrze ktoś wcześniej napisał, że plaża miejska przypomina coraz bardziej koczowisko cygańskie... Ja na co dzień widziałem tam pustkę i nudę, a dzisiaj wiele zadowolonych osób mających rozrywkę. W czym więc problem? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Adi Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2023 7 minut temu, sie rozumi napisał: Ha ha ha znalazł się propagandzista cyganerii ha ha ha.....europejski lewacki styl....chlać, ćpać i kurwić się! Po poziomie twoich odpowiedzi śmiem twierdzić, że to jednak tobie brakuje kultury i dobrego wychowania. Smutny człowieku współczuję ale wyłącz już internet, dobrze Ci to zrobi... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Andrzej Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2023 Wszystko poniżej to ta sama osoba, która próbuje robić sztuczny tłok. Wynoś się stąd trollu liwakowy i przestań wciskać swoje poronione pomysły Ińszczanom. 53 minuty temu, Aneta83 napisał: Byłam dziś z dziećmi, dużo animacji, buzki pomalowane dzieci szczęśliwe a ja napilam sie lemoniady mysle ze miła odmiana i dobrze że coś sie dzieje na plaży, nie samym słoncem człowiek żyje 52 minuty temu, Jan1968 napisał: Byłem dzisiaj na plaży z wnukami i świetna zabawa, chylę czoła organizatorom że się im chce bo czytając wasze komentarze i jakie piszecie tu bzdury to mi by się odechciało. Jedzenie super, obsługa uprzejma i pomocna a wnuki chcą już tam wracać także polecam każdemu sprawdzić osobiście bo naprawdę fajne miejsce powstaje w Ińsku 4 minuty temu, Laura napisał: Super atmosfera na plaży, świetna muzyka i pyszne jedzenie... co wam tam ludzie nie pasuje? Wymyślacie tu jakieś bajki jakby tam się patologia odprawiała a właśnie wróciłam z plaży i wrażenia na plus. Do zobaczenia ponownie na miejscu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2023 1 minutę temu, Adi napisał: Po poziomie twoich odpowiedzi śmiem twierdzić, że to jednak tobie brakuje kultury i dobrego wychowania. Smutny człowieku współczuję ale wyłącz już internet, dobrze Ci to zrobi... Na promenadzie się takie rzeczy organizuje. Kanonicznie zawsze tam się imprezy robiło i ludzie mają znacznie bliżej. Kolejna nieprzemyślana inicjatywa. Liwak pewnie zaprosi żwirownie żeby można było lepić figurki z piasku 🤣 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Laura Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2023 Oj Andrzejku, Andrzejku. Póki co to wy tu siejecie ferment bo piszecie, że wczoraj tam była impreza jak otwarcie dopiero dzisiaj było 🤣🤦♂️ Moja opinia jest jak najbardziej szczera i totalnie nie rozumiem hejtu jaki tutaj się wylał. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zbyszek Paternecki Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2023 Jakiś czas temu ktoś tutaj pisał o tym, że Burmistrz ma w planach wydzierżawienie plaży. Macie, kochani sąsiedzi, przedsmak tego co się będzie działo. Płatna plaża, pijani ludzie, rajdy cyklistów i innych świrów. Nie możemy się na takie rzeczy godzić, bo Ińsko zostanie do reszty zrujnowane. Już i tak ciągnie się za Ińskiem smród przez żwirownie. Ludzie po prostu rezygnują z przyjazdów, bo Ińsko coraz mniej ma wspólnego z miejscem wypoczynku i możliwością obcowania z naturą, a coraz bardziej ze zgiełkiem miejskim i zanieczyszczeniami. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Anka Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2023 Teraz, Zbyszek Paternecki napisał: Jakiś czas temu ktoś tutaj pisał o tym, że Burmistrz ma w planach wydzierżawienie plaży. Macie, kochani sąsiedzi, przedsmak tego co się będzie działo. Płatna plaża, pijani ludzie, rajdy cyklistów i innych świrów. Nie możemy się na takie rzeczy godzić, bo Ińsko zostanie do reszty zrujnowane. Już i tak ciągnie się za Ińskiem smród przez żwirownie. Ludzie po prostu rezygnują z przyjazdów, bo Ińsko coraz mniej ma wspólnego z miejscem wypoczynku i możliwością obcowania z naturą, a coraz bardziej ze zgiełkiem miejskim i zanieczyszczeniami. Bardzo słuszna uwaga. Za dużo osób uważa gminę za swój folwark. Ludzie tutaj polokowali swoje pieniądze i chcą spokoju. Gdybym chciała imprezy to bym zamieszkała na Bogusława w Szczecinie, a nie w pobliżu parku krajobrazowego. A jak komuś brakuje takich atrakcji to polecam je organizować w centrum Ińska. Może wtedy ludzie by zaczęli się interesować stanem dróg i hałasem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi