Sława Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 Zobaczcie ludzie,jak w innych miejscowościach robią przemarsz trzech króli.U nas staruchy poszli bokami ,jeszcze przy policji ,żeby ich nikt nie wydymał. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 1 minutę temu, Sława napisał: Zobaczcie ludzie,jak w innych miejscowościach robią przemarsz trzech króli.U nas staruchy poszli bokami ,jeszcze przy policji ,żeby ich nikt nie wydymał. To one właśnie liczyły na to ,że chociaż pały je wydymają, ale padał deszcz i poły odjechały. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Inszczanka Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 No róbcie tego ,czego nie potraficie ,a chodzi mi o orszak który miał przejść przez Ińsko.Prosze spojrzeć jak robią inni z miast. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Orszak Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 Nie poszłam na orszak bo jestem chora, ale czekałam w oknie, teraz się dowiedziałam że ińsko jest takie małe , ale leniwemu orszakowi nie chciało sie dojść do bloków Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Macica Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 2 minuty temu, Orszak napisał: Nie poszłam na orszak bo jestem chora, ale czekałam w oknie, teraz się dowiedziałam że ińsko jest takie małe , ale leniwemu orszakowi nie chciało sie dojść do bloków Nic sie nie martw. Jak Liwak, Kupczyk i banan zorganizują marsz "moja macica moja sprawa" to całe ińsko bedzie huczało Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 5 godzin temu, Obserwator napisał: Barany z kina tak ruszyli z korowodem trzech króli,że jak jechałem samochodem to widziałem z dwadzieścia osób i to poszli na skróty przy domu nauczyciela.A policja ich strzegła ha ha . Co indor boli że kino było pełne. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 Sam żeś gniocie autem przyjechał z kościoła. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jan Napisano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2023 10 godzin temu, Gość napisał: Sam żeś gniocie autem przyjechał z kościoła. Dlaczego tak źle sie wypowiadasz o naszym burmistrzu? To taki miły człowiek i do kościoła nie chodzi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2023 Ciebie Włodek też w ściennym w kościele nie widać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ha,ha Napisano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2023 1 godzinę temu, Gość napisał: Ciebie Włodek też w ściennym w kościele nie widać Bo usiadł w budce spowiedniczej i dlatego go nie widać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Smutno Michał Napisano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2023 Czepili się Włodka ,a korowód w Ińsku szedł bez króli i to bokami jakby się bał czegoś. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do MichałaK Napisano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2023 2 godziny temu, ha,ha napisał: Bo usiadł w budce spowiedniczej i dlatego go nie widać. MichałK nie kompromituj sie Belzebubie. W kościele nigdy nie byłeś nawet nie wiesz jak się nazywa "budka spowiednicza" ale siara. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ha,ha Napisano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2023 6 godzin temu, ha,ha napisał: Bo usiadł w budce spowiedniczej i dlatego go nie widać. Celowo nie użyłem słowa konfesjonał, bo wielu nie wie co to znaczy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do MichałaK Napisano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2023 20 minut temu, ha,ha napisał: Celowo nie użyłem słowa konfesjonał, bo wielu nie wie co to znaczy. MichałK nie tłumacz się głupio. Masz lewacko tęczowe podniebienie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
geny Napisano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2023 Jak mama,przydupaska wieży.Zwolenniczka PZPR u byłej sekretarz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do MichałaK Napisano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2023 32 minuty temu, geny napisał: Jak mama,przydupaska wieży.Zwolenniczka PZPR u byłej sekretarz. Gdyby miał lewicowe poglądy to bym jeszcze zrozumiał, MichałK jest zboczonym lewakiem o tęczowym zabarwieniu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkanka po Napisano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2023 On nie wie co to,czy znaczy konfesjonał,on teraz tylko wie jak niszczyć , oczerniać bez podstawy ludzi.Wstyd mi że mamy taką władze niszczycielską. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2023 Godzinę temu, Mieszkanka po napisał: On nie wie co to,czy znaczy konfesjonał,on teraz tylko wie jak niszczyć , oczerniać bez podstawy ludzi.Wstyd mi że mamy taką władze niszczycielską. Dajcie spokój. Oni mają święta. Życzmy im radości i stosowanie w życiu "miłości". Nie tylko na pokaz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2023 Ińskie burki i ich sitwa najbardziej kochają mamonę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kkk Napisano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 20 godzin temu, gość napisał: Ińskie burki i ich sitwa najbardziej kochają mamonę. Przez dwie kadencje się nieżle obłowili Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Burek Napisano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 14 godzin temu, kkk napisał: Przez dwie kadencje się nieżle obłowili Raczej rabowali i rabują. Zostawią po sobie zgliszcza. Następcy będą mieli sam gnój w całej Gminie. Tylko współczuć i pomagać. A tych łajdaków do pierdla wsadzić. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Burek Napisano 10 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 IŃSKO PLUS robi kontrolę robotniczo-chłopską. Jeżdżą po Gminie i zdjęcia robią. Bujta się buraki. Zaraz coś napiszą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 10 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 54 minuty temu, Burek napisał: IŃSKO PLUS robi kontrolę robotniczo-chłopską. Jeżdżą po Gminie i zdjęcia robią. Bujta się buraki. Zaraz coś napiszą. I bardzo dobrze. Do tej pory nikomu z radnych się jakoś nie chciało tego robić. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Dawid Napisano 10 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 1 godzinę temu, gość napisał: I bardzo dobrze. Do tej pory nikomu z radnych się jakoś nie chciało tego robić. Mówisz o tych radnych, Diabły,Kujawski i te Dolaty? To są radni? Toż to przydupasy Kupichy. Oni są gotowi po paluchach beż mydła burkom w dooope włazić. Z nich tacy radni jak z koziej doopy trąba. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ALejson Napisano 10 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 A daj im parę groszy to wysypią nawet ich baby. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi