Ola Napisano 4 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2023 Godzinę temu, Ala napisał: Dobrze mu jak głupi to niech go wali. Głupi i głupszy dorwali sie do władzy w Ińsku. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 4 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2023 25 minut temu, Ola napisał: Głupi i głupszy dorwali sie do władzy w Ińsku. Utworzyli spośród przekupnych radnych mafię wspierającą i mają wszystkie uchwały zaklepywane. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do mieszkańców Napisano 4 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2023 31 minut temu, niestety napisał: Utworzyli spośród przekupnych radnych mafię wspierającą i mają wszystkie uchwały zaklepywane. Tę sitwę tworzą rodziny włodarzy i skorumpowanych z nimi bezradnych ale żądnych forsy pajaców,którzy w imieniu "mieszkańców" degradują i za bezcen rozsprzedają resztki gminnego makątku.Po nich choćby zgliszcza Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ciekawe Napisano 4 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2023 Dla kogo Liwak szykuje działkę przed Rybionkiem? To ponad 5 ha uzbrojonego terenu. Wykarczowano w tydzień wszystkie drzewa co do pnia. Kiedy wieje, leje ińscy włodarze kombinują aż miło. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tadeusz że Napisano 4 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2023 On już dawno oszukiwał on wie dokładnie kogo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ech Napisano 4 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2023 9 minut temu, Tadeusz że napisał: On już dawno oszukiwał on wie dokładnie kogo. To pisz dla kogo. Nie baw się w ciuciu babkę. Jak wy się boicie własnego cienia! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Diabeł Napisano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 O której godzinie rozpoczyna się orszak 3 króli bo chcę iść z burakami ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 41 minut temu, Diabeł napisał: O której godzinie rozpoczyna się orszak 3 króli bo chcę iść z burakami ? Jako ten trzeci Baltazar? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 1 minutę temu, tak napisał: Jako ten trzeci Baltazar? Jak Diabeł to o 6 rano. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mirra Napisano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 Godzinę temu, Diabeł napisał: O której godzinie rozpoczyna się orszak 3 króli bo chcę iść z burakami ? Ja słyszałam, że buraki z orszakiem mają defilować pod oknem Terebeckiego. Będą wznosić radosny okrzyk: 'PRZEPRASZAMY" Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do matołów Napisano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 U nich jest 6 króli a raczej królików. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ala Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 7 godzin temu, Mirra napisał: Ja słyszałam, że buraki z orszakiem mają defilować pod oknem Terebeckiego. Będą wznosić radosny okrzyk: 'PRZEPRASZAMY" A ten głupol im uwierzy ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Król Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 Już judasze się szykują Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lolita Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 Boże jakie tu zjeby są na tym forum jeden drugiemu dupe opierdala a potem razem chleją i h** wie co jeszcze robią. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Obserwator Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 Barany z kina tak ruszyli z korowodem trzech króli,że jak jechałem samochodem to widziałem z dwadzieścia osób i to poszli na skróty przy domu nauczyciela.A policja ich strzegła ha ha . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkanka Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 Kuzwa,ludzie wzieliscie dotacje na opał, a palicie plastikami 😡 Z domu nie da się wyjść spokojnie ,w całym Ińsku smród spalonych śmieci. Nie ma czym oddychać ,nie szkoda Wam zdrowia ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wrozka Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 Orszak został zatruty ,nie palić . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkanka Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 6 minut temu, Wrozka napisał: Orszak został zatruty ,nie palić . Nie byłam na orszaku🤣🤣.Chciałam poodychac świeżym powietrzem wieczorkiem .A tu niespodzianka mgła z kominów i smród ,że nie da się spokojnie iść, aż dusi w gardle . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Opał Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 36 minut temu, Mieszkanka napisał: Nie byłam na orszaku🤣🤣.Chciałam poodychac świeżym powietrzem wieczorkiem .A tu niespodzianka mgła z kominów i smród ,że nie da się spokojnie iść, aż dusi w gardle . W porządnych miastach urzędnicy kontrolują czym sie pali w piecu. U nas burmistrz wypłacił po 3 tysiaki na wegiel i nie kontroluje czy ludzie pala plastyki a powinien to robić. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mirka Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 Nasz Pan wielki burmistrz nie ma czasu na pierdoły,on liczy swoje pieniądze. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
eco Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 Kup sobie maseczkę i będzie git. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
dziura Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 Siedź w domu,zamknij szczelnie okna i oddychaj przez rurę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
za darmo Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 Urzędnicy grzeją d*** gazem a my,mieszkańcy opłacamy te luksusy,podobnie w szkole. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mirka Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 27 minut temu, Mirka napisał: Nasz Pan wielki burmistrz nie ma czasu na pierdoły,on liczy swoje pieniądze. Liwak twierdzi ze smog to nie jego sprawa. Zresztą on się nigdy mieszkancami nie przejmował Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 34 minuty temu, Opał napisał: W porządnych miastach urzędnicy kontrolują czym sie pali w piecu. U nas burmistrz wypłacił po 3 tysiaki na wegiel i nie kontroluje czy ludzie pala plastyki a powinien to robić. Niestety to właśnie węgiel z zagranicy śmierdzi smołą i spalanymi oponami. Miał przykleja się do kominów i trzeba je czyścić dwa razy w tygodniu. Wielu spala również plastiki. Kontrole nic tu nie dadzą. Nabiją jedynie kabzę "kontrolerom". Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi