Scienne Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Włodek ja jestem już pod szopa twoja wychodzisz czy z buta wiechac Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
A co z kim trzyma zbychu Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 No jak z kim z racienm . Tak samo jak Włodek plul.na zbycha a teraz mu wory liże. To tacy obludnicy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wicek Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Ińsko plus to zwykle ścierwo. Jak można na takich głosować jak oni sami siebie oszukują i opluwają. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lovelas Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 5 minut temu, Jacek napisał: Michał ty jesteś j******* w łeb ,to co ty wypisujesz to trzeba leczyć .To już głębia choroba cię ogarnęła. Włodek ty przestań tu pisać . Tylko leć na PGR bo tam twoja zośkę obrabiają Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hahaha Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 23 minuty temu, Pleban napisał: Panie Boże Bóg zapłać . No to już koniec świata. Lewactwo odwołuje się do Pana Boga!!! Pamiętaj palec Boży dotknie ciebie....Tak ujadasz że ci żyłka pęka. Wypluwasz już własne płuca. Pluj pluj przyjedzie czas i tobie naplują. 15 minut temu, Gość napisał: Ale się boicie tych super radnych z IŃSKO PLUS. A tak dla waszej wiadomości, IŃSKO PLUS to nie tylko trzech starszych radnych. Tak trzymać! Mamy grubą skórę i wisi nam to plucie. Pięknie widać jak działania Ińsko Plus bardzo nie na rękę rządzącym. A to przecież początek naszego działania.....Baj baj panowie przyjdzie czas rozliczeń. Plucie nic nie zmieni ha ha ha,,...... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Elektorat Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 No sam.tam palce i nie tylko palce maczalem.szafran to taki mój szwager Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wojt Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Dec się nadaje do tego jak i do muzyki Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lis Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Dec to zwykla kanalia i tempak.tyle lat w radzie a nawet się wysłowić nie umie tylko.cos tam stęka i jaka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ulka Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 A co szafran lepszy jaka się za tym pulpitem i nadyma jak indor . A czerwony ja by miał ciśnienia 500 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Waldek Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Teraz, Ulka napisał: A co szafran lepszy jaka się za tym pulpitem i nadyma jak indor . A czerwony ja by miał ciśnienia 500 On taki czerwony od bimbru. Dużo hla i po pijaku wieczorami jxdzi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Smród Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Dajcie tym tępaka spokój. Nie są warci naszego zachodu. h** z Szafranem Decem i mazurkiem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Aż do smierci Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Szafran do największy łuj tej gminy może i większy od mazurka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Elektorat Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Włodek wołamy i wołamy a ty nie chcesz wyjść z tej swojej szopy. Dawaj taczki czekają Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wlodek Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Teraz, Elektorat napisał: Włodek wołamy i wołamy a ty nie chcesz wyjść z tej swojej szopy. Dawaj taczki czekają Już przecież przepraszałem radę Jacka i Michała..już nie będę fikal Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wojt Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Mamy.to w d**** głąbie z kapusty czerwonej Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ińsko plus Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Włodek ogarnij się. Miej honor bo w****** cię jak racina z klubu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wlodek Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Zbysiu przepraszam ale ja już nie chce by. W tym twoim klubie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ińsko plus Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 1 minutę temu, Wlodek napisał: Zbysiu przepraszam ale ja już nie chce by. W tym twoim klubie. Co ??? Zobaczysz oczernie i zniszczę coś jak Jacka Michał czy racina. Życie ci nie dam pijaku jeden. Czy znowu się nachlaes i takie bzdety piszesz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ińsko plus Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Uwaga w związku z odejściem Włodka z Ińsko plus informuje że to nie Jacek odtworzył żwirownie tylko szafran . Szafran też zmienił statut żebyście nie mogli przychodzić na sesje Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Odnośnie postu który który został zablokowany tą szafarónkę w Ściennym to pił i burmistrz i misiek i izunia Włodek to wszystkich na te stołki wstawił i tak mu podziękowali Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wlodarz Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 2 minuty temu, wiem napisał: Odnośnie postu który który został zablokowany tą szafarónkę w Ściennym to pił i burmistrz i misiek i izunia Włodek to wszystkich na te stołki wstawił i tak mu podziękowali Szafran to może wodę wstawić na gaz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Ponoc już był u jacka sie dogadać . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Iza Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Kto Włodek był? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Teraz, Iza napisał: Kto Włodek był? Tak on był. Przylazl na kolanach i.skamlal.pod gmina Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
przestroga Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Ludzie ogarnijcie się bo sprawiacie wrażenie podobnych do tych od Lempart.Opluwacie się wzajemnie,chodzicie do kościoła i jesteście siebie warci.Was wszystkich należałoby usunąć od wszelkich koryt bo stanowicie zło tej gminy.I nie ma wśród was nawet jednego wyjątku.Wina leży także po stronie wszystkich wyborców,bo oni dali się wpuścić w maliny waszej sitwie rodzinno-biznesowej.Podobnie dzieje się w skali Polski.Nic z tego dobrego nie wyjdzie tylko jeszcze większe opluwanie się.Demokracja z zamknięciem ust mieszkańcom,prowadzenie szkodliwej polityki gospodarczej,całkowita degradacja środowiska,przekupstwo i lapówki to wasze grzechy główne.Kiedyś za to odpowiecie,to kwestia czasu.W przyrodzie nic nie ginie przygłupy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi